iyi akşamlar arkadaşlar topiği görünce dayanamadım sabırla bekleyenler :)
hayatımda herzaman sabırsız olmuşumdur herşeyde beklemeyi bekletilmeyi hiç sevmem akılıma bişey geldiği zmaan hemen alınmasını yada yapamayı severim evliliğim bile erkenden oldu 17yaşımda hep aceleci davrandım ama bebek sahibi olabilmek için sabretmem gerekiyo vede yavaş yavaş öğreniyorum sanırım::)1ay sonra 6yıllık evli olucam 2aşılama 1tüpbebk geçirdim ALLAHA şükür biproblemde yok ama olmuyo rabbim sabrımı deniyo sanırım bende zamanını bekliyorum
sara canım hiç sesin çıkmıyo bu akşam az konuşuyorsun yisin dimi bi sıkıntı yok :13::13::13::13::13::13::13::13::13:
yawyu kelebeğim inş. Rabbim bizi hiç ayırmasın bebişlerimizle beraber mutlu huzurlu güzel günler görmeyi nasip etsin 40 larımız karışsınmetukam katılıyorummmm sana allah başımızdan eksik etmesin senii zelallllll
zeloşummmm sen neden bu kadar tatlısınnnnnnnnnnnnn?
iyiyim canım bi sorun yok
kızlar ben çıkıyorum çok uykum var iyi geceler byyyyy
iyiyim canım bi sorun yok
kızlar ben çıkıyorum çok uykum var iyi geceler byyyyy
saram beni çözmüş nerde ne yaptığımı anlıyo artık gizli bişeyde yapamıyom
yawyum araştırıyom ip ucu peşindeyim bugün yarın çözcem bulunca bilgileri sizinlede paylaşcam çok az kaldı:86::86::86::86::86:
aminnnnnnnn inş. balım en kısa zamanda inş. Rabbim nasip etsin yüzümüzü güldürsün
esracım ne güzel yazmışsın sabırda sabır çok önemli inş. seninde bizimde yüzümüz en yakın zamanda gülerrrrr
inş canım en kısa zamanda ALLAH sevdiği kullarına dert verirmiş hayırlıysa olsun biz çaba gösterelimse inanın çok hiperaktif bi insanım tiübbek yaptırdığımda hiç kalkmadan 12gün yattım sadece wcye öksürmüyümdiye kesme şeker yutmalar şapşurmmak için çabalamalar yaşanan sıkıntılar etraf duymasın diye gizleme herşey sadece hayatımıza girecek minicik bi bden için aldığım negatif sonuçta bile dedim ALLAHIM OLSUN 12GÜN OLSA İÇİMDE DİYE SEVİNDİM ULTURASYON KAĞIDINI GÖRDÜM YA OBİLE YETER ...:2:
inş canım en kısa zamanda ALLAH sevdiği kullarına dert verirmiş hayırlıysa olsun biz çaba gösterelimse inanın çok hiperaktif bi insanım tiübbek yaptırdığımda hiç kalkmadan 12gün yattım sadece wcye öksürmüyümdiye kesme şeker yutmalar şapşurmmak için çabalamalar yaşanan sıkıntılar etraf duymasın diye gizleme herşey sadece hayatımıza girecek minicik bi bden için aldığım negatif sonuçta bile dedim ALLAHIM OLSUN 12GÜN OLSA İÇİMDE DİYE SEVİNDİM ULTURASYON KAĞIDINI GÖRDÜM YA OBİLE YETER ...:2:
esracım geçmiş olsun tatlım ...rabbim kısa zamanda bebeişler nasip etsin en sağlıklısından ... hep emek ve sabır işi ama herkes diyoki hiç beklemediğin anda gelirmiş bebek beklemiyo gibimi yapsak :)
evet çoğunlukla öyle oluyo bimucize olsa:) buarada hiç bitkisel bişiyler deniyomusuz ben buay soğan kürü denicem iyi diyolrlarda
evet çoğunlukla öyle oluyo bimucize olsa:) buarada hiç bitkisel bişiyler deniyomusuz ben buay soğan kürü denicem iyi diyolrlarda
yok denemdeim ama incir küründen bahsediyolardı geçen ...onu denemek istiyorum bende
kuzu ben bi ara civan perçemi aslan pençesi falan içiyodum 1 ayda incir kürü denedim o kadar soğan suyunu içemiyom çok kötü
balım ne zor olduğunu bilirim bende 3 aşılama 2 tüp denedim ama olmadı Rabbim büyük elbet bizede bigün ol dicek inş. Rabbim sabrımızı bitirmesin isyan ettirmesin yaşamayan bunu anlayamaz evlat hasreti çok zor daha olmadan biz hasret çekiyoz yol gözlüyüz
ya kızlar şey duydunuzmu hiç sıcak suyun içine biraz süt katıp buharına 15 dk felan oturuyormuşsun tüm tüpleri temizliyormuş spermlerin geçisini kolaykaştırıyormuş duyan varmı ???:26::26:
kuzu duydum ama sanki sütle maydonoz demişlerdi öle hatırlıyom :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?