hoşgeldin leylacım günaydın
nasılsınız bugünkız leyla ben sağlık ocağından geliyorum şimdi. beni,m hiç bir şikayetim yok ama idrar yolu enfeksiyonu varmış bende antibiyotik falan dedi. dedim 4 gün sonra izmire doktoruma gidicem onunla görüşürüm. ne bu şimdi neden oldu anlamadım. günde kaç defa çamaşır değiştiriyorum. akıntı şikayetimden. içtiğim suyun haddi hesabı yok sanada oldumu
yok zeyno teyzesi üzmüyorum kuzucuğumu...zaten iki hafta sonra doğum iznime ayrılırım tatlım...ayyyyyy öğlene yemeğim yok ne yesem acaba ya...hergün bu yemek işi insana eziyet ya... :26::26::26:
yazmıssın zaten tatlım..slm kızlar şimdi dr dan geldim
miniğimin kalbi pıt pıt atıyorr buda beni cok heycanlandırdı
dinlemek cok keyif vericiydi
rabbim herkse nasip etsin
dr um kalp atış hızı 130 gayet iyi dedi beklenen dogum 2 subat dedi
kızlar cok mutluyum rabbime sükürler olsun bugünleri gösterdi....
inşallah iyi bir şekilde devam ederim dualarınızı eksik etmeyin canlar...
hepinizi cok seviyorum dualarım sizinle olcak hep en yakın zamanda SİZDE AYNI SEYLERİ HİSSEDİN İNŞALLAH...
eda taze anniş hosgeldin seker, nasılsın?
neler yaptın kuzum gördün mü keseni, yolk kesesini , bebisi? Allah sana bağıslasın yavrunu tatlım... ne kadarlık oldun birde ticker yapsana minnos, istiyosan sana yaparım hemen...
canım ben yemeyi seviyorumda ne pişireceğim diye düşünmek insanı gıcık ediyor...birde diyet olunca mecbur düşünüyorsun işte..normalde olsa bir makarna yaparım işte bu...ama şimdi olmuyor..düzenli beslenmek zorundayım...yapacaz bişeyler...oley süperr gelsin izin, gelsin busecik...
evet canım yemek konusu benim icinde bir iskence, hiçbizaman cok sevemedim yemek yeme isini hep mecburiyetten... keske bi hap olsa onu alsakda is hallolsa.. (gerci bu dedigime karsı cıkanlar cok olur biliyorum ama napiyim bana zor geliyo)
gözün aydın edacım...inşallah hep böyle güzel haberler alırız tatlım...slm kızlar şimdi dr dan geldim
hepinizi cok seviyorum dualarım sizinle olcak hep en yakın zamanda SİZDE AYNI SEYLERİ HİSSEDİN İNŞALLAH...
canım ben yemeyi seviyorumda ne pişireceğim diye düşünmek insanı gıcık ediyor...birde diyet olunca mecbur düşünüyorsun işte..normalde olsa bir makarna yaparım işte bu...ama şimdi olmuyor..düzenli beslenmek zorundayım...yapacaz bişeyler...
gözün aydın edacım...inşallah hep böyle güzel haberler alırız tatlım...
hoşbulduk canım ben iyiym inşallah hep böyle güzel haberler veririm size sen nasılsın evet tatlım kızlarda diodu ticker yap diye ama ben dr dan gelim öyle diodum ben yapmayı bilmiyorum sen yaparsan sevinirim
Hayırlı güzel dileklerin duaların kabul olduğu bi cuma diliyorum kızlar rabbim bu mübarek gün hürmetine kimin gönlünde ne dileği varsa kabul etsin canlar
slm kızlar şimdi dr dan geldim
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..şirin zelomm
metukammmmm bebeğim nasılsın canımmmmmmm
aminnnnnnnnnnnnnnnnn yüreğine sağlık bebemmmm"Ey Rabbimiz! Bizi Sana boyun egenlerden kil, neslimizden de Sana itaat eden bir ümmet çikar, bize ibadet usüllerimizi göster, tevbemizi kabul et. Zira, tevbeleri çokça kabul eden ve çok merhametli olan ancak Sen'sin." (Bakara, 128) Alemlerin efendisine selatu selam(a.s.m) ile ... Hayirli Cumalar Dua ile...
bende iyiyim metukam ne olsun adam uyuyo bende burdayımşükür rabbime..şirin zelomm..sen nasılsın gülümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?