Sabırla Bebeğini Bekleyenler

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

*“İki dua vardır ki, reddedilmez; o dua edenlerle Allah arasında bir perde yoktur;
Biri, zulüm gören kişinin duası
öbürü de mü’minin kardeşine gıyabında ettiği dua”

ayy cnm okurken bile heycan vericii anlattıkların.rabbim kucağına almanıda nasipe tsin
Hayırlı güzel dileklerin duaların kabul olduğu bi cuma diliyorum kızlar rabbim bu mübarek gün hürmetine kimin gönlünde ne dileği varsa kabul etsin canlar
hayırlı cumalar cnm
amin cnm
*“İki dua vardır ki, reddedilmez; o dua edenlerle Allah arasında bir perde yoktur;
Biri, zulüm gören kişinin duası
öbürü de mü’minin kardeşine gıyabında ettiği dua”

zelom gel sana bi türk kahvesi yapemm

bana yokmuuu gızzzzz.

maonyam kuzum hg nasılsın karşılaşamıyoz hiç ayran içtik ayrı düştük

evet cnm denk gelmedik bu hafta senle.iyiyim.dularımı okudum.şimdi allah kabul etsinbizlere bol bol bebiş versin.

daha kahvaltı yapmadım cnm.yapıp geliyrmm.

yok eğer ben hazırlayayım bize gel dersen size geleyimm.ama sen cimrisi senin teklif etmen gerekkk

kız sana laf atmazsam işim rast gitmezz

burda yağmur başladıı camlarım kirlendiiiiii:2:

bana laf sokuyonya seninde camların kirlenmiş ohhhhhh ohhhhhhhhh bebeğim gel ben sana hazırlarım kahvaltı sen rejimdesin ya sana yumurtalı ekmek yapcam yağlı yağlı Rabbim dualarını kabul etsin balımmm

bana laf sokuyonya seninde camların kirlenmiş ohhhhhh ohhhhhhhhh bebeğim gel ben sana hazırlarım kahvaltı sen rejimdesin ya sana yumurtalı ekmek yapcam yağlı yağlı Rabbim dualarını kabul etsin balımmm
kilo aldırıcan dimi bana.kıskandın dimi incee sıfır beden vücudumu
aaaaaaaa ben yalnız kalmışım kimseler yok bende gidim bari
bende çıkıcem cnm şimdi.kaynanama geçicemmm
hekese merhaba. hayırlı cumalarrrr
hayırlı cumalar cnmmm
sonraa görüşürüzz kızlarrrrrrrrrrrrr

grşrz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…