YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH, YA RAHMAN YA RAHIM YA KERIM YA REZZAK YA GAFFUR, YA AZIZ, YA METIN, yarabbim bu güzel isimlerinin hürmetine, peygamber efendimiz Muhammet Mustafa (Sav) hürmetine, su an okunan ögle ezanlari ve cuma gününün hürmetine, tüm sevdigin kullarinin hürmetine,
Benim , Ailemin, tüm dua dostlarimin ve müslüman kardeslerimin maddi ve manevi tüm sikintilarini gider yarabbim. Senden baskasina muhtaç etme. Rizandan ayirma, af ve magfiret ettigin efendimizin sefaatine nail olan kullarindan eyle yarabbim.
zelom gel sana bi türk kahvesi yapemm
slm kızlar şimdi dr dan geldim
miniğimin kalbi pıt pıt atıyorr buda beni cok heycanlandırdı
dinlemek cok keyif vericiydi
rabbim herkse nasip etsin
dr um kalp atış hızı 130 gayet iyi dedi beklenen dogum 2 subat dedi
kızlar cok mutluyum rabbime sükürler olsun bugünleri gösterdi....
inşallah iyi bir şekilde devam ederim dualarınızı eksik etmeyin canlar...
hepinizi cok seviyorum dualarım sizinle olcak hep en yakın zamanda SİZDE AYNI SEYLERİ HİSSEDİN İNŞALLAH...
hayırlı cumalar cnmHayırlı güzel dileklerin duaların kabul olduğu bi cuma diliyorum kızlar rabbim bu mübarek gün hürmetine kimin gönlünde ne dileği varsa kabul etsin canlar
amin cnm"Ey Rabbimiz! Bizi Sana boyun egenlerden kil, neslimizden de Sana itaat eden bir ümmet çikar, bize ibadet usüllerimizi göster, tevbemizi kabul et. Zira, tevbeleri çokça kabul eden ve çok merhametli olan ancak Sen'sin." (Bakara, 128) Alemlerin efendisine selatu selam(a.s.m) ile ... Hayirli Cumalar Dua ile...
*“İki dua vardır ki, reddedilmez; o dua edenlerle Allah arasında bir perde yoktur;
Biri, zulüm gören kişinin duası
öbürü de mü’minin kardeşine gıyabında ettiği dua”
zelom gel sana bi türk kahvesi yapemm
maonyam kuzum hg nasılsın karşılaşamıyoz hiç ayran içtik ayrı düştük
evet cnm denk gelmedik bu hafta senle.iyiyim.dularımı okudum.şimdi allah kabul etsinbizlere bol bol bebiş versin.
daha kahvaltı yapmadım cnm.yapıp geliyrmm.
yok eğer ben hazırlayayım bize gel dersen size geleyimm.ama sen cimrisi senin teklif etmen gerekkk
kız sana laf atmazsam işim rast gitmezz
burda yağmur başladıı camlarım kirlendiiiiii:2:
hekese merhaba. hayırlı cumalarrrr
kilo aldırıcan dimi bana.kıskandın dimi incee sıfır beden vücudumubana laf sokuyonya seninde camların kirlenmiş ohhhhhh ohhhhhhhhhbebeğim gel ben sana hazırlarım kahvaltı sen rejimdesin ya sana yumurtalı ekmek yapcam yağlı yağlı Rabbim dualarını kabul etsin balımmm
bende çıkıcem cnm şimdi.kaynanama geçicemmmaaaaaaaa ben yalnız kalmışım kimseler yokbende gidim bari
hayırlı cumalar cnmmmhekese merhaba. hayırlı cumalarrrr
sonraa görüşürüzz kızlarrrrrrrrrrrrr
saol canım..iyiyiz çok şükür...öpüyorum edacım...saol canım teşekkür ederim busemiz nasıl iyidir umarım şimdi çıkmam lazım sonra görüşürüz canım byee
kimse yok galibaaaa
:26::26::26::26::26::26::26:
saol canım..iyiyiz çok şükür...öpüyorum edacım...
biz buydayız edan teyzesi :80::80::80::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?