a.s bitanemmm nasılsınn canııımmm
Eki Görüntüle 207784 Eki Görüntüle 207785
Eki Görüntüle 207784 Eki Görüntüle 207785 Eki Görüntüle 207784 Eki Görüntüle 207785
kendini üşütme dikkat et...fazla bişey yoktur...bu ebeler bir şey bilmiyor...ben sağlık ocağına gidince kahvaltıdan hemen sonra şekerime baktı 169 çıktı...en az 2 saat geçmesi gerekiyormuş..onu bile bilmiyor bunlar...tabi genellemiyorum ama bu kadar önemli şeyide bilsinler bir zahmet dimi ama...beni gün boyu strese sokmuştu ya...3 gün sonra gidicem diye aramadım. ebe de gerek yok çok fazla değil 3 4 gün beklersen bişey olmaz dedi. bebeğe bir zararı yokmuş i,lerlemediği sürece. ilerletmem ben daha dikkat ederim ayaklarımı üşütmedim diyorum ama etkisi çok dedi ebe çorap giydim bide terlik ama üstüm başım çıplak gibi sıcaktan biri görse deli dicek bana
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21
NERDE BU KIZLAR YAAAAAAAAAAA...
SARAAAAAAAAAA, ZELOŞŞŞŞŞŞŞŞŞ BUGÜN HİÇ GELMEDİNİZ..GÖZÜMDEN KAÇTI SANMAYIN HEEEEE
leyloşum öğlen uğradım ama siz yoktunuz uyuya kalmışsın seni seni
leyloşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21
dedektif leyloş iş başında...zeloşşşşşş haşimoto topicine gitmiş..metuştan haber alınamıyor...
ben çıkıyorum şekerler...gerçi topicte kimse yokta...yarın doktor kontrolumuz var buse hanımla...duanızı eksik etmeyin canlarım..hepinizi çokkkkkkk öpüyorummmmmmm...saracım gelince senin ifadeni alacam..bugün hiç gelmedin..temizlik mi yapıyorsun?seni merak ettim tontişim...çok öpüyorum hepinizi canlarım...
metuşşşşşşşşşum nazlı kuşum akşama ne yemek yaptın?söylede bende çıkıyam...bana fikir olsun..bugün yemeğim yok
ne yapsam acaba?
tebrik ederim canım,çok sevindm çokkkk,Allah analı babalı büyütsün
ayyyyy anca gördüm ya ben
çok şükür allahımaaaaa. dedim ben sana bi terslik olöucak duycaksın kalbinin sesini diye. bak gördünmü miniğin tutunmuş sapasağlamallah sağsalim doğmasını nasip etsin inşallah.. çok mutlu oldum çok.
ayy cnm okurken bile heycan vericii anlattıkların.rabbim kucağına almanıda nasipe tsin
hayırlı cumalar cnm
amin cnm
bana yokmuuu gızzzzz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?