Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlaaaarrr beni de alın aranızaaaaa
ben de 5+6 hamileyim bir hafta sonra bebişin kalp atışlarına çağırdı doktor günler geçmiyor çok endişeliyim inşallah duyabilriiimmmm

ben de 5+6 hamileyim bir hafta sonra bebişin kalp atışlarına çağırdı doktor günler geçmiyor çok endişeliyim inşallah duyabilriiimmmm

kuzu hg aramıza inş. bebişinin kalp atışlarınıda duyarsın Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım

metuuuuuuuuuş zelaaaaaaaaaaaal zeynoooooooooooom

canummm ben geldim kimse yoktu sonra da cıktım, film izledik, simdide gidip yatıcam......
ben burdayım diğerleri nerdeeeeeeeeeee
burdayımmmmmm

Allah bağışlasın tatlım, insallah duyarsın..

kuzu hg aramıza inş. bebişinin kalp atışlarınıda duyarsın Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım
melebee canimcimmmm

sağol canımmm. yooo aksine çok dikkat ediyorum. terliksiz asla duramam yaz kış. çorapta giyiyorum ama noldu neden oldu alayamadım. valla sınırım zorladım su içmede bakalım bu gece uyuyabilcemmi:78:

aramıza hoşgeldin anam daha minnacıkmışşşşşşşş ısırırım ben onuuu canım içini ferah tut. duycaksın tabikide olumsuz herşeyi sil kafandan. sakin ol dinlen ağır iş yapma ayaklarını koru günler geçsin bebişinin kalbinin pıtırtısını duycaksın eminol ohooo daha ne meraklar endişeler yaşıcaksın bu alıştırma sağlıkla gelsin inşallah... ben,im 7. haftasında 121 di en alt sınır 120 bende korkmuştum ama sonraki gidişimde gümbür gümbür kabinin sesini duydum oğlumun. şimdi büyüdü 29. haftası bitiyo yarın

hoş geldin aramızaaaaa

gezenti zelal seni hangi topiklerde yakaladım bi bilsennn

ne yapayım sarı çiçeğim geldim baktım hiç biriniz yok bende kendimi oraya buraya attım bu e2 benim kafamı baya kurcalıyo bebem biraz araştırayım dedim sen nasılsın bu arada canımın bitanesi bacım

iyiyim papatya kokulummmmmmmm...eferin araştır bidenemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…