kızlaaaarrr beni de alın aranızaaaaa
ben de 5+6 hamileyim bir hafta sonra bebişin kalp atışlarına çağırdı doktor günler geçmiyor çok endişeliyim inşallah duyabilriiimmmm
metuuuuuuuuuş zelaaaaaaaaaaaal zeynoooooooooooom
burdayımmmmmmben burdayımdiğerleri nerdeeeeeeeeeee
Allah bağışlasın tatlım, insallah duyarsın..kızlaaaarrr beni de alın aranızaaaaa
ben de 5+6 hamileyim bir hafta sonra bebişin kalp atışlarına çağırdı doktor günler geçmiyor çok endişeliyim inşallah duyabilriiimmmm
melebee canimcimmmmkuzu hg aramızainş. bebişinin kalp atışlarınıda duyarsın Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım
edacım herşeyin yolunda olmasına sevindim Allah kucağına almayıda nasip etsin mercimeğini sana çok bağışlasın tatlı bacım
hoşbulduk edancım bugün gelemedim ama bende sizleri çok özledim nasılsın canım
nehircim çok geçmiş olsun canım sıcaklardan dolayı kendine soğuğamı vurdun ama idrar yolu enfeksiyonunu bol su içerek atarsın doktorlar çoğu zaman ilaçda vermiyolar kendine dikkat et canım egemize iyi bak az kaldı kavuşmanıza annesi
canummmben geldim kimse yoktu sonra da cıktım, film izledik, simdide gidip yatıcam......
burdayımmmmmm
Allah bağışlasın tatlım, insallah duyarsın..
melebee canimcimmmm
gezenti zelal seni hangi topiklerde yakaladım bi bilsennn
ne yapayım sarı çiçeğim geldim baktım hiç biriniz yok bende kendimi oraya buraya attımbu e2 benim kafamı baya kurcalıyo bebem biraz araştırayım dedim sen nasılsın bu arada canımın bitanesi bacım
iyiyim papatya kokulummmmmmmm...eferin araştır bidenemm
coconut:44::44::44::86::86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?