metukam bebeğim benim e2 yüksek çıkmıştı ya onun düzelme ihtimali varmı sence
bebem avatarında hindistancevizi var coconut ta onun ingilizcesi..çaktın köfteyi???
bebem hiç bilmiyom inanki...biraz araştır google dann
ha demek hindistan cevizi:86::86: ben biliyodum zaten ingilizceyi ana dilim gibi kullanırım ben seni denedim biliyomusun diye
oleyyyyyyyyy saram gelmişşşşşşşşşş
merhaba kızlaaaaaaaaar
minnos bacım ben de özledim seni,zeynom karşılaşamaz olduk özledim seniAllaha emanet ol canım
tatlım benimde bi ilk ölctürdüğümde sınırda cıkmıstı doktor biraz yüksek düsmesi lazım demisti 2-3 ay sonra ölçtürdüm gayet normal cikmisti ama arada bisey yapmadım belki daha az stresli idim.. stres olumsuz etkiliyo sanırım...metukam bebeğim benim e2 yüksek çıkmıştı ya onun düzelme ihtimali varmı sence
merhaba canımmmmmerhaba kızlaaaaaaaaar
Anladım ki; İnsanlar; Susanı KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi bileni çantada KEKLİK
sanıyorlar..!!Oysa ki; Biz istediğimiz kadar HAYATIMIZDALAR..!! Göz yumduğumuz kadar DÜRÜSTLER,
ve sustuğumuz kadar İNSANLAR...
selam canlarımbenimmmmm
bu gün eşimin doğum günü. anca gelebildim. biraz zaman geçirdik onunla. şimdi berbere gitti gece nöbeti var traş olcakç. bende bi bakayım dedim ama kimsecikler yokgezentiler siziiiii akşam görüşürüz millet kendinize iyi bakın
minnos bacım ben de özledim seni,
burası o kadar sıcak ki dayanamıcaz bugün gidip klima aldık mecburen artık...
tatlım benimde bi ilk ölctürdüğümde sınırda cıkmıstı doktor biraz yüksek düsmesi lazım demisti 2-3 ay sonra ölçtürdüm gayet normal cikmisti ama arada bisey yapmadım belki daha az stresli idim.. stres olumsuz etkiliyo sanırım...
merhaba canımmmm
mrb canımmm bugün benimde eşimin dogum günü ama eşim yanımda yok bende telefonda kutladım artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?