Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Anladım ki; İnsanlar; Susanı KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi bileni çantada KEKLİK

sanıyorlar..!!Oysa ki; Biz istediğimiz kadar HAYATIMIZDALAR..!! Göz yumduğumuz kadar DÜRÜSTLER,

ve sustuğumuz kadar İNSANLAR...

zeynom karşılaşamaz olduk özledim seni Allaha emanet ol canım
minnos bacım ben de özledim seni,
burası o kadar sıcak ki dayanamıcaz bugün gidip klima aldık mecburen artık...
metukam bebeğim benim e2 yüksek çıkmıştı ya onun düzelme ihtimali varmı sence
tatlım benimde bi ilk ölctürdüğümde sınırda cıkmıstı doktor biraz yüksek düsmesi lazım demisti 2-3 ay sonra ölçtürdüm gayet normal cikmisti ama arada bisey yapmadım belki daha az stresli idim.. stres olumsuz etkiliyo sanırım...

merhaba kızlaaaaaaaaar
merhaba canımmmm

selam canlarımbenimmmmm
bu gün eşimin doğum günü. anca gelebildim. biraz zaman geçirdik onunla. şimdi berbere gitti gece nöbeti var traş olcakç. bende bi bakayım dedim ama kimsecikler yok gezentiler siziiiii akşam görüşürüz millet kendinize iyi bakın

mrb canımmm bugün benimde eşimin dogum günü ama eşim yanımda yok bende telefonda kutladım artıkk

bacılarım nasıllarmış bu günnnnnnn sabahtan misafirim vardı (yeğenim kahvaltıya geldi teyde öjledim teni diye diye )sonrada
eşimi biraz dışarıya çıkartımmmmmm ancak geldim kızlarrrr

mrb canımmm bugün benimde eşimin dogum günü ama eşim yanımda yok bende telefonda kutladım artıkk

kızlar ikinizinde eslerinizin doğum günü kutlu olsun, Allah bir ömürboyu mutluluk ve sağlık nasip etsin sizlere....

ece ve nehir
eşlerinizin doğum günü kutlu olsunnnn yeni yaşlarında yenilikler güzelikler sizlerle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…