kim o sexi kim kim kim:111:
valla ben de ince belli severim. ben de ince belli istiyorum. ayrıca dolunaycım şu sofraya reçel koy tatlım tatlansın ağzım
evet ya kilosunu dert edenleri anlamıyorum vallakilo verilir arkadaşım ne sanki yaa.
kıçın başın büyüycek tabiii. büyüsün ki hamişle olduğun belli olsun. ne o öyle kıçsız başsız hamile mi olur. şöylee ayakların ellerin yüzlerin şişecek ki tatlış bi hamiş olacaksın. Allah''ımmmmmm inşalllllllllllllllllllaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh
kim olabilir tabiki SEN SEN SENN!!
şu poza bak yawwww:)
hemen hayatım...çilek,portakal ve vişne var seç beğen tatlım:=)
doktor ablama dur demiş naapıyosun
62 ile hamiş kalmış şimdi 76 kiloo (eşimle aynı kiloda)
hamileliğin son evresine kadar alması gereken tüm kiloları şimdiden almış...
ee ilk bebişi naapsın ne bulduysa yiyor canımmm o benimmm:)
inan ki bana dediğin aklıma gelmemiştiama bu sexiliğe şu oturuşa bakılırsa çtır çatır doğuracak bi kadın, fakat nedense tık yokk
tatlım bu arada vişne tercihimdir. portakalı hiçç yemedim. onu da koy sofraya tadına bakimm. bir daha kinde böğürtlen reçeli olursa mutlu olurum amaaa
inşallah ben de ablan gibi olurummmmm:125::125::125:
galiba grip olacağımmm
ağzım yara içinde :2:
ağzımdaki yaraları acıtıyor ama yaaaa
abla bu sayfanın en alttaki kırmızı uyarıyı okudunmuu???
ne demek oluyoooo
inşallah canımmm..hele bi hamile kalalım,görmemişler gibi yer içerim valla:)
çatır çatır doğuracaksın başakçımmmmm hiç merak etme tatlım:)
portakal reçelinide biizm eve eşim alır..bildiğin portakal kapuuğu yaa adam seviyo işte oda ayrı manyak:)
böğürtlen reçeli var evde biliyomusun hemde memleketten geldi koca bir kavanoz...iri iri böğürtlenden yapmışlar
yerken böğürtlenin çekirdekleri dişine geliyo:)eşim diyoki bunları eksek toprağa böğürtlen çıkar
ooo süpper yaaa dişime gelmesine bayılıyorum. onu böyle "kıt" diye kırıyorum dişimleee. hemde köyden gelmiş.. ay biz burda marketlerden alıyoruzeminim köyde yapılan bi başka güzeldr
kız istanbuldaysan göndereyim sana bi kavanoz?
kızlar bugün çok duygusalım aklım duygularım çok karışık tayinim çıkmıştı bugün yeni görev yerime gitmek üzere iş yerimden ayrıldım resmi olarak çok hüzünlüyüm arkadaşlarımdan bulunduğum şehirden ayrılmak çok zor geldi.bundan sonra inşallah herşey daha güzel olur benim için dualarınızı esirgemeyinhepinizi çok seviyorum
kızlar bugün çok duygusalım aklım duygularım çok karışık tayinim çıkmıştı bugün yeni görev yerime gitmek üzere iş yerimden ayrıldım resmi olarak çok hüzünlüyüm arkadaşlarımdan bulunduğum şehirden ayrılmak çok zor geldi.bundan sonra inşallah herşey daha güzel olur benim için dualarınızı esirgemeyinhepinizi çok seviyorum
aşk olsun tatlım neden küselim , geçmişi okudum da şimdi sana yazmaya hazırlanıyodum.
sana da günaydın bebişimmmmmm
inşallah o kahverengi lekeler yerleşme lekesidir demekten başka bişey yapamayız. herşey Allah'ın takdiri herşeyde bir hayır vardır. tek tesellimiz bu. üzülmeee lütfeeeennnnbak ben de yumurtluyamıyom nolcak
ah cnm tşk ederim. kaynanamla oturmuyor olsaydım inan isterdimkendi evime çıkcam inş yakında o zaman isterim
saol canım ya insallah dedigin gibidir tuvalete gitmek istemiyorum tutup duruyorum iyice psikoloji kalmadı ben daha doktorda gitmedim hic ne durumum belli degil tatlım(topigin seksi bayanı) insallah sende iyilesir melegine kavusursun
tşk ederim tatlm (ay sexi oldum çıktım)
korkma, wc ye git!! wc senden korksun. böyle korkarsan işin çok zorlaşır , çok hayal kırıklığı yaşarsın.
ölümden öte köy mü var??? bebiş bu ay olmazsa bidahaki ay olur inşalllah daha ölmedik ya bi tanem hep beraber burda hamile kalcaz inşallah daha zamanımız var
insallah her beraber öbür aya artık kalırız insallah cok kafama takıyorum böyle olunca balık burcuyum ya ondan hep duygusalım yani
ay senin burcunu yerim ben
kaç yaşındasın sen, kaç yıldr uğraşıyosun bebk için ve sorun ne???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?