Sabırla Bebeğini Bekleyenler

vay vay vay vay vay erenayefe mi gelmiş. senin kocan mı geldi,sen uyuyamıkaldın, ay senin ağzın mı var, ay senin burnun mu var yerim seni guduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:116::116::116:

vay vay vay vay vay erenayefe mi gelmiş. senin kocan mı geldi,sen uyuyamıkaldın, ay senin ağzın mı var, ay senin burnun mu var yerim seni guduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:116::116::116:

iviiit ben geldimmm valla tüm organlarıımm tastamam eksik bi uzvum yok şükür kocamda geldiiiii uyudukk accıkkkk gece yalnız uyudumm ammaaaaaa
naber hatun??????

iviiit ben geldimmm valla tüm organlarıımm tastamam eksik bi uzvum yok şükür kocamda geldiiiii uyudukk accıkkkk gece yalnız uyudumm ammaaaaaa
naber hatun??????

uzuvlarının tam olmasına sevindim

geçmişi iyi okuduğundan emin misin tatlım seni baya bi çekiştirmiştim

uzuvlarının tam olmasına sevindim

geçmişi iyi okuduğundan emin misin tatlım seni baya bi çekiştirmiştim

bugün melekliğim üstümde relaxımmm çokkkkk:44:
kocacım aldı gerginliğimiiiii
olsn dost acı sööler diyimmmmm çekiştirdiklerineeee
çok sevgi doluyummm çok rahatımmm bugünkü sevgi pıtırcığınız benimmm

hoşgeldin canım..gözümüz yollarda kaldı:)

madem sevgi dolusun beni seeeeeeeeeeevv accık :111:

valla bugun fazla kacırdım normalde tatlı pek yemem yemekten sonra bugun yiyesim geldi hemde hic sevmedigim tatlıyı tiramusu yedim haytımda bir ilk hala sasıyorum kendime acaba hamile olabilirmiyim

inşallah canım inşallahhhhhhh
allah gönlüne göre versinnnnnn
hayırlı haberler et bize test yapsana

canım ben burdaki gacıların çoğununluğunun bizim gibi pozitif olduğunu düşünüyorum
burayı sırf buyüzden seviyorum zaten,ama arada çürük elmalarda çıkıyor,geçen gün bitanesine denk geldim zaten
ama fazla uzatmadım malum vaktimi çürük elmalarla harcayamam
inşallah kalıcı olur dostluğumuz... hamile haberlerimizi ilk biz kendi içimizde tahmin eder öğreniriz:)

canımm afiyet olsun:)kayınvaliden gibi lezzetli ypamasamda idare et artık;P
dolunay sen mi geldin????
valla kahvaltı için sağol canımmmm
yemiş kadar oldummmmm

canıııımmmm meleğimmm bende seni seviyorumm..(artııı hepinizi).yokluğun kesinlikle hissediliyor,ne var sende anlamadım..

gözümüz kablolardaa kaldı demen lazım canım cım ortama daha uygunnn
ben seni seviyom zatennnn

kızımmm bende şeytan tüyü varrrrrrrrr
herkes sever beniii bide ayrılamazlarrrrrr
boşuna bu kadar sevilmem herhaldeeee
çene var çenneeee

canım burda ilk derdimi dinleyen sendin gercekten cok samimi söylüyorum cok iyi niyetli birisin bana yardımında cok oldu allahın izniyle su ikilemdende kurtulsam olucaksam oluyum olmucaksam olmuyum gelsin bebişler bu arada aklıma geldi eşimin babası 3çüz benimde 3çüz olma ihtimali var vay bana vayy

Son düzenleme:

ooohhh bi kerede doğurup büyütürsün bi 3-4 sene çekersin ama sonra rahat edersinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…