ooohhh bi kerede doğurup büyütürsün bi 3-4 sene çekersin ama sonra rahat edersinn
dün regli olmam lazımdı hala birsey yok ortada bugunde kahve rengi leke geldi cok az suanlık yok gibi yapsam cıkarmı ki acaba
kızımmm bende şeytan tüyü varrrrrrrrr
herkes sever beniii bide ayrılamazlarrrrrr
boşuna bu kadar sevilmem herhaldeeee
çene var çenneeee
canım burda ilk derdimi dinleyen sendin gercekten cok samimi söylüyorum cok iyi niyetli birisin bana yardımında cok oldu allahın izniyle su ikilemdende kurtulsam olucaksam oluyum olmucaksam olmuyum gelsin bebişler bu arada aklıma geldi eşimin babası 3çüz benimde 3çüz olma ihtimali var vay bana vayy
cok zordur herhalde valla düsünsene hangi birine memedeki süt yeter acaba birde 1tanede karınlar kocamana oluyo 3taneyi kendimi düsünemiyorum balon gibi siser ucarım herhalde
Pınarım biraz bekle canım...adet olacakmış gibi hissediyomusun ?daha önceki adet belirtilerinle aynımı
?en ufak bi fark varsa yaz canım..
ayy evet valla ne tüymüş..kaplolardan bana kadar geldi...Allah nazarlardan saklasın hepimizi...çook tatlı bi topik oldu burası yaf..
sağol canım o senin kalbinin güzelliği:)buarada sen ne diyosuuuunnn 3üzmü:)vallahi vay sana vay:)
olsun sağlıklı olsunda bebişler kısmetiyle gelir derler :)
benim kocamda gebzede çalışıyor,evimiz avrupa yakasındailerde o taraflara taşınabiliriz yani..
gel kuzum bu tarafa gezerim kahvaltı yaparız catlatırız kızları yok kız kıyamam ben onalarada hep birlikte kahvalt yaprız artık :)
gel kuzum bu tarafa gezerim kahvaltı yaparız catlatırız kızları yok kız kıyamam ben onalarada hep birlikte kahvalt yaprız artık :) :44:
Pınarım biraz bekle canım...adet olacakmış gibi hissediyomusun ?daha önceki adet belirtilerinle aynımı
?en ufak bi fark varsa yaz canım..
ayy evet valla ne tüymüş..kaplolardan bana kadar geldi...Allah nazarlardan saklasın hepimizi...çook tatlı bi topik oldu burası yaf..
sağol canım o senin kalbinin güzelliği:)buarada sen ne diyosuuuunnn 3üzmü:)vallahi vay sana vay:)
olsun sağlıklı olsunda bebişler kısmetiyle gelir derler :)
benim kocamda gebzede çalışıyor,evimiz avrupa yakasındailerde o taraflara taşınabiliriz yani..
pınaaaaaaaaaaaarrrrr
ben kıskanç kadınım bak şahsi gezmeler yokkkkk
yanii sakinim bu gün dediysekkkkk
kıskanmam demedikk
kızlar sizi kıskandırayıımm mmıı??????
aslında ben bu ay bekliyodum acıkcası canım bundan 5 6gün önce karnımın sol tarafında bir agrı hissettim sonra bu agrı ertesi gün sağ tarafıma gecti daha sonrada sol gögüsüme gecti anlamadım bende gögüsüme gelince dedim regli olucagım zaman gögüslerim acır siser ama bu sferki farlıydı sonra farkettim sadece orası acıyodu simdi her yeri sızlıyoda aca kasıklarımda agrı oluyo suan belimde felaket agrıyo birde sigara iciyorum sunu bir bırakamadım onu icince midem bulanıyo anlamadım bakalım kendimi genede umutlandırmıyorum hee birde regli olmama 2gün kala test yaptım negatif(-)cıktı
eşimin istanbulda amcaoğlu varr
az önce face den konuştukk onunlaa
bana ne dedii::::::.........................
muhabbet ediyorduk köşeyi dönmeyle ilgiliiiii
-eşin zate seni bularak köşeyi döndü daha ne istesinkiii dediiiiii
-senin gibi eş buldu parasız kalsa nolur dediiiii
abim yaaaaaa
ooohhh çatlayınn en çok ta başak çatlasınn başakkkkkkkkkkkkkkkkk duy duy
ooo maşallah yaa..bi ben muhabbeti koyamadım eşimin tarafıylanneyse çok yakında eltim geliyo
ona muhabbeti koyarım artık
koy koy suyundanda koy koy muhabetinden koy koy
eltinle iyi geçinmen dileğiyle.........
mektubuma son veriyorummm
pınarcım sütün yetmezse bizde takviye yaparız be tatlımm:)ayyy keşke aynı zamanda hamiş kalsak
süt kardeşi olur bizim sıpalar
dolunayyy, pınarrrr,okuyanlar yazında konuşalım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?