telefonla konuşuyodum canım...annemi ve teyzemi aradımm..bugün anneannemin 11.ölümyıldönümü...
Ruhuna Fatiha...
CANIM İŞTE OLDUGUM İCİN HER ZAMAN YAZAMIYORUM faturaları kestim simdi size döndüm artık ben kendime söyle güzel bir kahve yapıyım isteyenler falda bakmayı biliyom hadi kızlar bebişleri görücekmiyiz
telefonla konuşuyodum canım...annemi ve teyzemi aradımm..bugün anneannemin 11.ölümyıldönümü...
Ruhuna Fatiha...
canıııımmmm meleğimmm bende seni seviyorumm..(artııı hepinizi).yokluğun kesinlikle hissediliyor,ne var sende anlamadım..
ne var bu erenay da ben de anlamadım, kıskanıyorum haaa sinirleniyorummm, ben de tatlıyım yaaaaa:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
kız bende işyerindeyim...çaktırmıyom dimiokudum ananenin ruhuna yolladım canımmm
hmm pardonn ben evdeyim herkesi kendim gibi sanıyomm
valla ben şekerli bi kahve alırımmm
valla bugun fazla kacırdım normalde tatlı pek yemem yemekten sonra bugun yiyesim geldi hemde hic sevmedigim tatlıyı tiramusu yedim haytımda bir ilk hala sasıyorum kendime acaba hamile olabilirmiyim:44:
ne var bu erenay da ben de anlamadım, kıskanıyorum haaa sinirleniyorummm, ben de tatlıyım yaaaaa:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
Allah razı olsun canım....Anneannem melek gibi bir insandı..inşallah ona bu bebek hasretimiz ayan olurda,bu vesile ile bebeklerimiz gelir:)
kız bende işyerindeyim...çaktırmıyom dimihemde kadınlar kulubune 250 erkekli bi fabrikadan yazıyorum:)
hmm pardonn ben evdeyim herkesi kendim gibi sanıyomm
valla ben şekerli bi kahve alırımmm
bak yavrum bak annem bak evladıımm gelmedin annenin adını deliye çıkarttın bi umut geziyorum seni arıyorumm...
bak burdaki teyzelerin de bana deli diyoorrrrr
sen bi gelll delirmiş ananla başbaşa kalcannnn elbettt:18::18::18:
o zaman ısıra ısıra sevcem totonu burnunu.............
(bu yazım beni delirten ve hala gelmeyen bebeğimedirr.....)
eşimin istanbulda amcaoğlu varr
az önce face den konuştukk onunlaa
bana ne dedii::::::.........................
muhabbet ediyorduk köşeyi dönmeyle ilgiliiiii
-eşin zate seni bularak köşeyi döndü daha ne istesinkiii dediiiiii
-senin gibi eş buldu parasız kalsa nolur dediiiii
abim yaaaaaa
ooohhh çatlayınn en çok ta başak çatlasınn başakkkkkkkkkkkkkkkkk duy duy
CANIM İŞTE OLDUGUM İCİN HER ZAMAN YAZAMIYORUM faturaları kestim simdi size döndüm artık ben kendime söyle güzel bir kahve yapıyım isteyenler falda bakmayı biliyom hadi kızlar bebişleri görücekmiyiz
Ruhuna Fatiha...
haaahaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyytttttttttttttuzlayımda kokma ayolll.
böyle karısı varmışta parayı napcak mış???
erenayefe karın doyurmuyor anacım. parası kalmayınca kocası erenayefe yimi yiycek
evet tatlım herpimizin ortak noktası da aha bu ------kızım sen Seksi sinn...
erenaysa deli...aranızda fark var bikere:)
beni hiç sormayın, ben mecnunum leylamı arıyorum(bebiş)
hmm bi evhanımı ben varım herhalde burdaaa
oohh evim sıcacıkkk bilgisayarımm kucağımda kumandam elimde bide bitki çayı yapçam şimdiiiii
been hayatımın tadını çıkarayımm siz çalışınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?