Sabırla Bebeğini Bekleyenler

CANIM İŞTE OLDUGUM İCİN HER ZAMAN YAZAMIYORUM faturaları kestim simdi size döndüm artık ben kendime söyle güzel bir kahve yapıyım isteyenler falda bakmayı biliyom hadi kızlar bebişleri görücekmiyiz

hmm pardonn ben evdeyim herkesi kendim gibi sanıyomm
valla ben şekerli bi kahve alırımmm

canıııımmmm meleğimmm bende seni seviyorumm..(artııı hepinizi).yokluğun kesinlikle hissediliyor,ne var sende anlamadım..

ne var bu erenay da ben de anlamadım, kıskanıyorum haaa sinirleniyorummm, ben de tatlıyım yaaaaa:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

Allah razı olsun canım....Anneannem melek gibi bir insandı..inşallah ona bu bebek hasretimiz ayan olurda,bu vesile ile bebeklerimiz gelir:)

okudum ananenin ruhuna yolladım canımmm
kız bende işyerindeyim...çaktırmıyom dimihemde kadınlar kulubune 250 erkekli bi fabrikadan yazıyorum:)

hmm pardonn ben evdeyim herkesi kendim gibi sanıyomm
valla ben şekerli bi kahve alırımmm

valla bugun fazla kacırdım normalde tatlı pek yemem yemekten sonra bugun yiyesim geldi hemde hic sevmedigim tatlıyı tiramusu yedim haytımda bir ilk hala sasıyorum kendime acaba hamile olabilirmiyim:44:

cnm yaa kıyamam öyle kafayı yedik ki ne olsa hamileliğe yoruyoruz.
benim de geçen canım çookkkk çikolata istemişti. kocamdan istedim işten gelirken getirdi. dedi ki bana "yoksa hamile misinde canın çikolata istiyor".benim canım hep çikolata isterrrr

kızım sen Seksi sinn...

erenaysa deli...aranızda fark var bikere:)

beni hiç sormayın, ben mecnunum leylamı arıyorum(bebiş)

ne var bu erenay da ben de anlamadım, kıskanıyorum haaa sinirleniyorummm, ben de tatlıyım yaaaaa:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

hmm bi evhanımı ben varım herhalde burdaaa
oohh evim sıcacıkkk bilgisayarımm kucağımda kumandam elimde bide bitki çayı yapçam şimdiiiii
been hayatımın tadını çıkarayımm siz çalışınnnnn

bak yavrum bak annem bak evladıımm gelmedin annenin adını deliye çıkarttın bi umut geziyorum seni arıyorumm...
bak burdaki teyzelerin de bana deli diyoorrrrr
sen bi gelll delirmiş ananla başbaşa kalcannnn elbettt:18::18::18:
o zaman ısıra ısıra sevcem totonu burnunu.............
(bu yazım beni delirten ve hala gelmeyen bebeğimedirr.....)

ohooo benimki gelsin ben onun beyaz dötünü
kıpkırmızı olana kadar şaplatçamm bakalım yine böyle takla atabilçekmi:)

haaahaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyytttttttttttt tuzlayımda kokma ayolll.
böyle karısı varmışta parayı napcak mış???
erenayefe karın doyurmuyor anacım. parası kalmayınca kocası erenayefe yimi yiycek

CANIM İŞTE OLDUGUM İCİN HER ZAMAN YAZAMIYORUM faturaları kestim simdi size döndüm artık ben kendime söyle güzel bir kahve yapıyım isteyenler falda bakmayı biliyom hadi kızlar bebişleri görücekmiyiz

tatlım sen de mi muhasebedesin bebişimmmmmm

ohhh çayımı aldımm
miss gibi çilek kokuyorrrrrr
papatya içcektim ama bitmişşş aldırayım kocacımaa
şu çilek ne güzel bi mayve yaaaaaa
reçelini yap,pastasını yap,,öyle ye """kremşantiyle ye"""
çayını iççççç

haaahaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyytttttttttttt tuzlayımda kokma ayolll.
böyle karısı varmışta parayı napcak mış???
erenayefe karın doyurmuyor anacım. parası kalmayınca kocası erenayefe yimi yiycek

valla yese 1 sene yetrim ben kocama
ohh saf et
kıskanççç

bu arada bende (çalışmasamda) muhasebe devamını getiremedimm kaldı işte

ev hanımı mı yoksa evin çatlağı mı desek bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…