akşama ne yemeğin var zeynebim?
ay hergün yemek düşünmek de zor ha.
yemek deyincede aklıma leyloş geldi,nerde kaldı ki kulakları çınlayasıca
canum dünden sebzeli pilav var yanina da ne yapsam, zeytinyağlı fasulye olur mu? onu yapayim diyorum, bide salata yogurt falan, karnimiz doyar sükür insallah... sen ne yapıcan... evet hergün bisey annecim de ben evdeyken bana sorardı, simdi daha iyi anlıyorum onu....
ben geldim hepiniz gitmişiniz yaaaa size çokkkk söyleceklerim vardı küstüm işte söylemeyecemm
serpil02507+,son_ece,pikepolat,
kızlar syafalar çok hızlı geçmişi okuyamıyorumm
anam bacım, okuma geçmisi zatensen simdi de kal güzelim...
evet haklsınn ben bu sayfada kalayım yinede okudumm :)))) canım iyisn denmii ne güzell haberler alıyoruz demii
iyiyim canım, iste milli oldum burda bi..onu gectim.... ben hamile haberi almak istiyorum su siralar, cok iyi geliyo..bide verebilsem tam süper olucak..
akşama ne yemeğin var zeynebim?
ay hergün yemek düşünmek de zor ha.
yemek deyincede aklıma leyloş geldi,nerde kaldı ki kulakları çınlayasıca
canum dünden sebzeli pilav var yanina da ne yapsam, zeytinyağlı fasulye olur mu? onu yapayim diyorum, bide salata yogurt falan, karnimiz doyar sükür insallah... sen ne yapıcan... evet hergün bisey annecim de ben evdeyken bana sorardı, simdi daha iyi anlıyorum onu....
ben geldim hepiniz gitmişiniz yaaaa size çokkkk söyleceklerim vardı küstüm işte söylemeyecemm
stres yapma sakin ol zamanı gelince elbette o güzel haberi verecksin
kızlar mende tavuk haşlayacam şehriyeli pirinç pilavı yapacam bide cacık ve salata yapayım diyorum
insallah hepimiz güzellik...
canım benim, seni çok özledim bennn..bide sefiyomm.. olur mu?
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
metuka
merhaba kızlar...............
merhaba metuşuuuuuuum nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?