kızzlaaar bugun dr ye gıttımm kızım 2 haftada 600 gr almışş yaa yumuduk yumuduk olmusssss hıhoyt![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızzlaaar bugun dr ye gıttımm kızım 2 haftada 600 gr almışş yaa yumuduk yumuduk olmusssss hıhoyt![]()
iyiyim canım....sen nasılsın..![]()
bende iyiyim neler yaptın bugün:26::26::26::26:
bir kaç işim vardı onları hallettimmmm...eve geldim..hava baya güzelll
olmamı hemde çok güzel oluy tadındanda yenmez.mende seni çooook sefiyom![]()
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
metuka
merhaba kızlar...............
masallah...kızzlaaar bugun dr ye gıttımm kızım 2 haftada 600 gr almışş yaa yumuduk yumuduk olmusssss hıhoyt![]()
saram dısarı çıktın mı bugün hiç, deniz havası ne güzel gelir, günısığı falan..ohh misler gibi....
canım bu ay sana bi görev versem mesalaaaa.. bize hamileyim haberi verme görevi mesela... ne dersin seker?
merhaba, cıtır fıstık nasılsın?
masallah...![]()
yok tatlım dışarı çıkmadım deniz havasını bende çok seviyorum denizi seyretmek ile bana iyi geliyo.
görevini seve seve yerine getirmek isterim tatlııııımmmm inşallah hepimiz bu ay böyle müjdelerle geliriz.![]()
,saram dısarı çıktın mı bugün hiç, deniz havası ne güzel gelir, günısığı falan..ohh misler gibi....
canım bu ay sana bi görev versem mesalaaaa.. bize hamileyim haberi verme görevi mesela... ne dersin seker?
merhaba, cıtır fıstık nasılsın?
masallah...![]()
kızlar ben çıkıyorum gidip yemeğimi yapayım akşam görüşürük öptüm byyyyy
kızlar ben çıkıyorum gidip yemeğimi yapayım akşam görüşürük öptüm byyyyy
,
iyiyim sen neler yaptın bugünn![]()
hergün yemek düşünmek banada çok zor geliyo hayır adı belli olsa yapmak kolayda ne yapacağını bilememek zor.
bende annemi şimdi daha iyi anlıyorum.:93::93::93:
ececim inşallah sevinçli haberler verirsin çünkü güzel haberlere ihtiyacımız var.![]()
ben burdayım sayılır mısöle tatlım, güzel haber mi vericen bize?
ama ben senin oldugunu görmemiştim kiiiii evet size biraz olsuyn güzel bi haber verecemmmm
söyle söyle söyle söyle söyleeeee![]()
söyle söyle söyle söyle söyleeeee![]()