Sabırla Bebeğini Bekleyenler

olmamı hemde çok güzel oluy tadındanda yenmez.mende seni çooook sefiyom:70::70::70::70::48::48::48::48::48::48:

saram dısarı çıktın mı bugün hiç, deniz havası ne güzel gelir, günısığı falan..ohh misler gibi....
canım bu ay sana bi görev versem mesalaaaa.. bize hamileyim haberi verme görevi mesela... ne dersin seker? :34::34::34:
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
metuka

merhaba kızlar...............

merhaba, cıtır fıstık nasılsın?:16::16:

kızzlaaar bugun dr ye gıttımm kızım 2 haftada 600 gr almışş yaa yumuduk yumuduk olmusssss hıhoyt:52::32:
masallah...:nazar::nazar::nazar:

saram dısarı çıktın mı bugün hiç, deniz havası ne güzel gelir, günısığı falan..ohh misler gibi....
canım bu ay sana bi görev versem mesalaaaa.. bize hamileyim haberi verme görevi mesela... ne dersin seker? :34::34::34:

yok tatlım dışarı çıkmadım deniz havasını bende çok seviyorum denizi seyretmek ile bana iyi geliyo.

görevini seve seve yerine getirmek isterim tatlııııımmmm inşallah hepimiz bu ay böyle müjdelerle geliriz.:34::34::34::34::34::70::70::70::70::70:

kızlar ben çıkıyorum gidip yemeğimi yapayım akşam görüşürük öptüm byyyyy

yok tatlım dışarı çıkmadım deniz havasını bende çok seviyorum denizi seyretmek ile bana iyi geliyo.

görevini seve seve yerine getirmek isterim tatlııııımmmm inşallah hepimiz bu ay böyle müjdelerle geliriz.:34::34::34::34::34::70::70::70::70::70:

insallah tatlım:49::49::49: simdi cok içimden geldi benimde püfür püfür bogaz havası almak... denize karsı dalmak, sanslıysak yunus görmek falan.... oh yaaa....düsününce bile içim acıldı yanim...

,
iyiyim sen neler yaptın bugünn:61::61:

hergün yemek düşünmek banada çok zor geliyo hayır adı belli olsa yapmak kolayda ne yapacağını bilememek zor.:50::50::50::50:

bende annemi şimdi daha iyi anlıyorum.:93::93::93:

ececim inşallah sevinçli haberler verirsin çünkü güzel haberlere ihtiyacımız var. :9::9::9::9::9:

ben geldimmmmmm ama kimse yokkkk evet saracım iyi haberlerle geldim geldiginizde söylerim artıkımm

söyle söyle söyle söyle söyleeeee :46::46::46::46:

hadi ilk sana söyleyim canım beni mutlu eden haberimii bugün yumurta takibim vardı 20 ml e kadar büyümüşlerr allahın izni ile cumartesi toplanacak ama dr korkuttu benii boş olma imkanıda varmışşş inşallah öyle bişey çıkmazzz bugün çok agladım ya

Back
X