Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi ilk sana söyleyim canım beni mutlu eden haberimii bugün yumurta takibim vardı 20 ml e kadar büyümüşlerr allahın izni ile cumartesi toplanacak ama dr korkuttu benii boş olma imkanıda varmışşş inşallah öyle bişey çıkmazzz bugün çok agladım ya
bende 4 gozle bekliyorum oglusumu daha 3 ayimiz var onu opup koklamayi bekliyorummm
canım misafirim gelicek.. temizlige adadım kendimi.... yarında yaparım... hijyen zeyno oldum ben...
canlar yaaaaaaaaa sabah bir çıktım misafir geldi gelemedim arkasını yeni gönderdim sizler neler yaptınız
hadi ilk sana söyleyim canım beni mutlu eden haberimii bugün yumurta takibim vardı 20 ml e kadar büyümüşlerr allahın izni ile cumartesi toplanacak ama dr korkuttu benii boş olma imkanıda varmışşş inşallah öyle bişey çıkmazzz bugün çok agladım ya
yoruldun mu yetercim..rabbim güç kuvvet versin....![]()
bende 4 gozle bekliyorum oglusumu daha 3 ayimiz var onu opup koklamayi bekliyorummm
canım misafirim gelicek.. temizlige adadım kendimi.... yarında yaparım... hijyen zeyno oldum ben...
canlar yaaaaaaaaa sabah bir çıktım misafir geldi gelemedim arkasını yeni gönderdim sizler neler yaptınız
sarammmmm zelalımmmm![]()
Ekmeğim, aşım helal olsun yiyene, içene.. Ama hakkım helal değil, Dost gibi görünüp kuyumu eşene..!
Bir ilişkide erkekten "güven ve özveri" beklemek ineğe çilek yedirip "çilekli süt" vermesini beklemekle eş değerdedir.
.
hijyen zeynom menim kolay gelsin tatlım çok yorma kendini
hadi gözün aydın ececim inşallah bu sefer muradına erersin
işin zor yetercim Allah yardımcın olsun
metuşuuuuuuuummmmm men geldim![]()
hijyen zeynom menim kolay gelsin tatlım çok yorma kendini
hadi gözün aydın ececim inşallah bu sefer muradına erersin
işin zor yetercim Allah yardımcın olsun
metuşuuuuuuuummmmm men geldim![]()
metukam ne yemek yaptın canım