ay sorma bende biraz önce incir kürü içtim ama sen soğanı bu saate bırakma o daha kötü![]()
canım sabah içemiyom bi ögle bide böyle gece içiyom anca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay sorma bende biraz önce incir kürü içtim ama sen soğanı bu saate bırakma o daha kötü![]()
kizlar ukunuz gelmedimi daha![]()
benim geldi ama şu kürü içmem gerekkkkk![]()
benim geldi ama şu kürü içmem gerekkkkk![]()
niye canım senin uykunmu geldi![]()
niye canım senin uykunmu geldi![]()
tatlım pc ye dalarak iç bide kafana dik yoksa bitmez![]()
yok uykum gelmedi ama belim sizlamaya basladi :84::84::84::84:
ic canim sifa olsun sana![]()
ayy valla öyle yapıyom canım yoksa içilmiyo kendimi pc daldırıyom sonra içiyom
kıyamam canım ececik kürünü içsin kaçalım![]()
bayanlar için;
vikis bir beze sürülecek ped gibi çamaşıra koyulacak 3 gün yapılıp 5 gün ara verilecek, toplam ( ara verilen günler hariç ) 9 gün uygulanacak.
3 parmak büyüklüğünde böğürtlen kökü, 1 çay kaşığı çörek otu 3 su bardağı su ile 15 dk. kaynatılacak,dinlenince yarısı sabah aç karnına, yarısı akşam yatarken içilecek. 3 gün yapılıp 5 gün ara verilecek. toplam 9 gün uygulanacak.( vikisle aynı günler yapılacak.)
5 günlük aralarda da kahvaltıdan sonra 1 yemek kaşığı bal, 1çay kaşığı tarçınla karıştırılıp yenilecek.
erkekler için,
1 kg hakiki petek balı, 1kg kabuklu fındık. fındık kabukları kırıldıktan sonra rondodan geçirilecek.balla yoğurulup kavanoza koyulacak. sabh açkarnına ve akşam yatarken 1 yemekmkaşığı yenilecek. buna devam ederken bir gün 3 tane ceviz, ertesi gün 3 tane kuru incir yenecek bal bitene kadar..
bal bitince 1 hafta ara verilecek.aradan sonra ir koli bıldırcın yumurtası sabah aç karnına birer tane içilecek, akşam yatarken de 1 yemek kaşığıkeçi boynuzu pekmezi yenecek
sakınnn gitmeyin bi yere evet bitsin şu kür ögle gidersiniz
hadi canim ha gayret![]()