zelal dua listesini yapmışlar ayetel kürsi okunacakmış gördün mü listeyi
canım tam anlamıyla bakamadım henüz metukama okunuyo galiba ben hem sizle konuşuyom hem okuyom sonra saraya sölerim ekler Allah kabul etsin inş. dualarımızı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zelal dua listesini yapmışlar ayetel kürsi okunacakmış gördün mü listeyi
sabah 10dan beri burdayım ben görmedim
canım tam anlamıyla bakamadım henüz metukama okunuyo galiba ben hem sizle konuşuyom hem okuyom sonra saraya sölerim ekler Allah kabul etsin inş. dualarımızıinşşşşş.
evet canım metukaya ben de katıldımcanım tam anlamıyla bakamadım henüz metukama okunuyo galiba ben hem sizle konuşuyom hem okuyom sonra saraya sölerim ekler Allah kabul etsin inş. dualarımızıinşşşşş.
aminnn inşallah ben başlamadım birazdan başlayacagım selin topigi boş bırakmayalım dedi kendi pat diye gitti
gecede yoktu inş. beli kötülememiştir![]()
aa gitmişminerdeyse saçından tutup getirelim
tatlım sohbet ederken oku rahat oluyo
![]()
buydayım canım gitmedim bi yeye:79:aminnn inşallah ben başlamadım birazdan başlayacagım selin topigi boş bırakmayalım dedi kendi pat diye gitti
buydayım canım gitmedim bi yeye:79:
gelmiş biraz önce yoktu yoksa sen mi saçından tutupta getirdinabdest alacam canım abdestime pek güvenmiyorum kafam rahat olsun istiyorum
bi ara aşşagıda ismin yoktuda gittin sandım canım
senin yüzünden kıjın saçını çektimtatlım benimki şimdiden 33 oldu
![]()
topikten hiç çıkmadım tatlım nette bi sorun var galiba:44:
çok acıttın amasenin yüzünden kıjın saçını çektimtatlım benimki şimdiden 33 oldu
![]()
ama yoktuuuuuu biraz önce oda kaybolmasaydı bananeee iyi olmuşşş:84::84::84::84::84:
topikten hiç çıkmadım tatlım nette bi sorun var galiba:44: