Sabırla Bebeğini Bekleyenler

akşama ne yemeğin var zeynebim?
ay hergün yemek düşünmek de zor ha.
yemek deyincede aklıma leyloş geldi,nerde kaldı ki kulakları çınlayasıca:49:

canum dünden sebzeli pilav var yanina da ne yapsam, zeytinyağlı fasulye olur mu? onu yapayim diyorum, bide salata yogurt falan, karnimiz doyar sükür insallah... sen ne yapıcan... evet hergün bisey annecim de ben evdeyken bana sorardı, simdi daha iyi anlıyorum onu....

canum dünden sebzeli pilav var yanina da ne yapsam, zeytinyağlı fasulye olur mu? onu yapayim diyorum, bide salata yogurt falan, karnimiz doyar sükür insallah... sen ne yapıcan... evet hergün bisey annecim de ben evdeyken bana sorardı, simdi daha iyi anlıyorum onu....

ben nohut pilav yapcam galiba.
bugün başka bişey yok.:56:

akşama ne yemeğin var zeynebim?
ay hergün yemek düşünmek de zor ha.
yemek deyincede aklıma leyloş geldi,nerde kaldı ki kulakları çınlayasıca:49:

hergün yemek düşünmek banada çok zor geliyo hayır adı belli olsa yapmak kolayda ne yapacağını bilememek zor.:50::50::50::50:

bende annemi şimdi daha iyi anlıyorum.:93::93::93:

ben geldim hepiniz gitmişiniz yaaaa size çokkkk söyleceklerim vardı küstüm işte söylemeyecemm :63::63::63::63::63::63::63::63:

ececim inşallah sevinçli haberler verirsin çünkü güzel haberlere ihtiyacımız var. :9::9::9::9::9:

kızlar mende tavuk haşlayacam şehriyeli pirinç pilavı yapacam bide cacık ve salata yapayım diyorum

kızzlaaar bugun dr ye gıttımm kızım 2 haftada 600 gr almışş yaa yumuduk yumuduk olmusssss hıhoyt:52::32:

Back
X