geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
hg meleğim nasılsın canımmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
hg meleğim nasılsın canımmmm![]()
hoşgeldin canım gül yüzlü hoş sözlü bacım nasılsın
hb balım peteğim çiğ tanemmmm
kuzu eşim işe gitti komşum geldi onla oturduk o gitti çatmagüle baktım bu bölüm çok heyecanlıydı
sonrada canlarıma bakayım dedim
sen neler yaptın tatlım
![]()
hb balım peteğim çiğ tanemmmm
kuzu eşim işe gitti komşum geldi onla oturduk o gitti çatmagüle baktım bu bölüm çok heyecanlıydı
sonrada canlarıma bakayım dedim
sen neler yaptın tatlım
![]()
zeloş fatma gülü izleyipte geldin dimi![]()
hoş bulduk bitanemmmmmmmmmmm şükürrr allah bu günümüzü aratmasın ? sen nasılsınnnn hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn![]()
zeloş fatma gülü izleyipte geldin dimi![]()
çatmagül müü
ayy zeloşum hiç gülcem yoktu
![]()
amin canım amin hb canımne olsun balım hep aynı hep aynı
artık şu bebişler gelsede hayatımızda değişiklik olsa
![]()
olur inş. balım bigün bizim hayatımızdada değişiklik olur inş. evimiz bebek sesleriyle şenlenir kafamız bebek ağlamalarıyla dellenir Rabbim büyük canımın içiiyi yapmışsın canım ben hep aynı şeyler değişik bişey yok
çatmagül müü
ayy zeloşum hiç gülcem yoktu
olur inş. balım bigün bizim hayatımızdada değişiklik olur inş. evimiz bebek sesleriyle şenlenir kafamız bebek ağlamalarıyla dellenir Rabbim büyük canımın içi
evet yawyu çatmagül zavallıya gelen çatıyo giden çatıyometukam bebeğim sen nasılsın iyimisin sizin sokaktaki çilli horoz nasıl karabaş ne yaptı sarıkız doğurdumu halan teyzen yiğenler akrabalar nasıllar kuzular meliyomu keçiler zıplıyomu :86::86::86: yawyum canım mektup yazmak istedi ondan mektup tarzı yazdım kestane kebab acele cevap
![]()
olur inş. balım bigün bizim hayatımızdada değişiklik olur inş. evimiz bebek sesleriyle şenlenir kafamız bebek ağlamalarıyla dellenir Rabbim büyük canımın içi
evet yawyu çatmagül zavallıya gelen çatıyo giden çatıyometukam bebeğim sen nasılsın iyimisin sizin sokaktaki çilli horoz nasıl karabaş ne yaptı sarıkız doğurdumu halan teyzen yiğenler akrabalar nasıllar kuzular meliyomu keçiler zıplıyomu :86::86::86: yawyum canım mektup yazmak istedi ondan mektup tarzı yazdım kestane kebab acele cevap
![]()
![]()
zeloşummmm sen neden bu kadar tatlısınnnnnnnnnnnnn?
saram beni çözmüş nerde ne yaptığımı anlıyo artık gizli bişeyde yapamıyomzeloşumu da nasıl tanırmışşşş![]()
yawyum araştırıyom ip ucu peşindeyim bugün yarın çözcem bulunca bilgileri sizinlede paylaşcam çok az kaldıçatma gülün şucu ne zelal güldüm bende valla![]()
aminnnnnnnn inş. balım en kısa zamanda inş. Rabbim nasip etsin yüzümüzü güldürsüngelmiiiiiiiiiiiiiiiiii gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ne zaman gelcekler popolarını ne zaman ısıracaz kelebegimuçsaaaaa göbişime konsaaaaaa allah ım cümlemize nasip et aminn
esracım ne güzel yazmışsın sabırda sabır çok önemli inş. seninde bizimde yüzümüz en yakın zamanda gülerrrrriyi akşamlar arkadaşlar topiği görünce dayanamadım sabırla bekleyenler :)
hayatımda herzaman sabırsız olmuşumdur herşeyde beklemeyi bekletilmeyi hiç sevmem akılıma bişey geldiği zmaan hemen alınmasını yada yapamayı severim evliliğim bile erkenden oldu 17yaşımda hep aceleci davrandım ama bebek sahibi olabilmek için sabretmem gerekiyo vede yavaş yavaş öğreniyorum sanırım::)1ay sonra 6yıllık evli olucam 2aşılama 1tüpbebk geçirdim ALLAHA şükür biproblemde yok ama olmuyo rabbim sabrımı deniyo sanırım bende zamanını bekliyorum
metukam katılıyorummmm sana allah başımızdan eksik etmesin senii zelallllll![]()