Sabırla Bebeğini Bekleyenler

iyiiiiiiiiiiiiii geceleeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrr:16::16::16::16::16::16::16::16:
hayırlı cumalar rabbim gönlümüzden geçenleri nasip etsin

Son düzenleme:
hepinize hayırlı cumalar ve kucak dolusu sevgiler kızlarrrrrrrrrrrrr....Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin bu mübarek günde inşallah...:nazar::38::38::38:

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 8 haftalık hamileyim. düşük riski var diye nerdeyse 1 hafta oldu evde yatıyorum ama hala kahve rengi akıntılarım devam ediyo. bu konuda bilgisi olan varmı neden bitmiyo ya :43: :43:

merhabalar... canım ben 5. haftamda öğrendim bebeğimi. 12. haftamın sonuna kadarda düşük tehlikem vardı. bende hep yattım. herkes gözden çıkarmıştı bebeğimi düşer demişlerdi. ama çok şükür oğlum şimdi benimle. 29+5 oldu. içini ferah tut. bebeğine sıkı sıkı bağlanki oda seni bırakmasın. allah yardımcın olsun dinlen bol bol. doktorunun tavsiyelerine uy. inşallah sağlıkla gelir bebeğin...

ooofffbu sabah uyandım yatağımın yanına gözlerim daldı allahım nolur bi yavrum olsun onun sesiyle uyanayım.yanımda yatsın yaşama sevincim olsun die çok duygulandımmm:14::14:

kuzummm maonyammm. allahım o günleride göstercek inan bana. güzel gözlerin dalıp dalıp gitmesin öyle. az kaldı az gelcek artık bebişin ben biliyorum:29:

kızlar çocuğumuz olmuyosa biz suçlu değiliz kimse suçlu değil bizim sınavımızda bu şekilde demekki Allah büyük dert vermesin sağlık sorunu vermesin sevdiklerimizin acısını vermesin çocuk Allah kısmet etmişse muhakkak olur etmemişse yapacak bişey yok.niye olmuyo niye başkalarının varda bizim yok diye düşünmeyelim bu isyana girer isyan etmekse bize yaramaz Allahın gücüne gider eminimki vakti saati gelince evlatlarımız gelecek.ama Allah hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün ana babasına vatanına milletine hayırlı evlat versin.

canımmmmmmmm ne güzel yazmışsın valla eklicek bişey bulamadım. ellerine sağlık:29:

hoşgeldin leylacım günaydın:29:
nasılsınız bugün:61: kız leyla ben sağlık ocağından geliyorum şimdi. beni,m hiç bir şikayetim yok ama idrar yolu enfeksiyonu varmış bende:52::52::52: antibiyotik falan dedi. dedim 4 gün sonra izmire doktoruma gidicem onunla görüşürüm. ne bu şimdi neden oldu anlamadım. günde kaç defa çamaşır değiştiriyorum. akıntı şikayetimden. içtiğim suyun haddi hesabı yok sanada oldumu:53:

istanbul tatlım . ya yaşım küçük diye denemedim ... aynen dedigin gibi geliyo tabi en son yapılacak mecbur . bide en son doktora gittigimde HSG istedi korkudan yaptırmadım biliyorum bebek için deger ama her giren 3 çocuk dogursam daha az acı çekerdim diyo :14::14::14::14::14::14:

Rahim filmini cektirmeyi sakın ama sakın ihmal etme, sonrasında doğum oranı %60 kadar artıyor, aklında olsun... birde ben anestesi falan hicbiseysiz cektirdim, adet sancisindan biraz daha fazla bir sancın oluyor 2 dakika gercekten zor geciyor ama sonucu icin değer... bol bol dua et ise yariyor..:34::34::34:

nasılsınız bugün:61: kız leyla ben sağlık ocağından geliyorum şimdi. beni,m hiç bir şikayetim yok ama idrar yolu enfeksiyonu varmış bende:52::52::52: antibiyotik falan dedi. dedim 4 gün sonra izmire doktoruma gidicem onunla görüşürüm. ne bu şimdi neden oldu anlamadım. günde kaç defa çamaşır değiştiriyorum. akıntı şikayetimden. içtiğim suyun haddi hesabı yok sanada oldumu:53:

tatlım geçmis olsun ya, bu hamilelikte cok kolay cok sık olan bisey galiba (nerden mi biliyorum, e okuyorum da ordan hehee :34:)
Tatlım bence sana söyle nefesi kuvvetli birileri biraz dua okusun, nedir nazarmı cok değiyor yani, bi okusun üflesin valla.. sende oku kendine canım...:38::38:

Son düzenleme:

hb nehircim...iyiyiz çok şükür tatlım...bende olmadı ama ilaçla geçer canım..merak etme..çok önemli bir sorun değil bildiğim kadarıyla...doktorunla konuş tatlım...:nazar::38::38:

zeynommmmmmmmmm nasılsın tatlişim...ay bugün bir yoğunluk var...bir yandan gelen gidenle uğraşıyorum bir yandan sütümü ve meyvemi yemeye çalışıyorum..masam karman çorman olmuş bir görsen...:nazar::1::1::1:

ayy minnosum kolay gelsin valla... bilmem mi hiç bizde de cuma ve pazertesileri hep cılgın gecerdi is yetisrme panikleriyle , ay benim isim cok stresli olabiliyodu.. aman diyim sen stres yapma kuzum, minnosu üzme :29::29::29:

ayy minnosum kolay gelsin valla... bilmem mi hiç bizde de cuma ve pazertesileri hep cılgın gecerdi is yetisrme panikleriyle , ay benim isim cok stresli olabiliyodu.. aman diyim sen stres yapma kuzum, minnosu üzme :29::29::29:

yok zeyno teyzesi üzmüyorum kuzucuğumu...:nazar::38::38:zaten iki hafta sonra doğum iznime ayrılırım tatlım...ayyyyyy öğlene yemeğim yok ne yesem acaba ya...hergün bu yemek işi insana eziyet ya...:nazar::26::26::26::31::31::31::31:

Back
X