Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar çokkkk uykum geldi yarın işe gidicem kaçıyorum ben öpüorum kocamamnnnnnnnnnnnnn allah a emanet olunnnnnnnnn ..................![]()
kızlarr her zaman gelinnnnnnnnnnnnnnnnnn
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 8 haftalık hamileyim. düşük riski var diye nerdeyse 1 hafta oldu evde yatıyorum ama hala kahve rengi akıntılarım devam ediyo. bu konuda bilgisi olan varmı neden bitmiyo ya![]()
![]()
ooofffbu sabah uyandım yatağımın yanına gözlerim daldı allahım nolur bi yavrum olsun onun sesiyle uyanayım.yanımda yatsın yaşama sevincim olsun die çok duygulandımmm![]()
kızlar çocuğumuz olmuyosa biz suçlu değiliz kimse suçlu değil bizim sınavımızda bu şekilde demekki Allah büyük dert vermesin sağlık sorunu vermesin sevdiklerimizin acısını vermesin çocuk Allah kısmet etmişse muhakkak olur etmemişse yapacak bişey yok.niye olmuyo niye başkalarının varda bizim yok diye düşünmeyelim bu isyana girer isyan etmekse bize yaramaz Allahın gücüne gider eminimki vakti saati gelince evlatlarımız gelecek.ama Allah hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün ana babasına vatanına milletine hayırlı evlat versin.
istanbul tatlım . ya yaşım küçük diye denemedim ... aynen dedigin gibi geliyo tabi en son yapılacak mecbur . bide en son doktora gittigimde HSG istedi korkudan yaptırmadım biliyorum bebek için deger ama her giren 3 çocuk dogursam daha az acı çekerdim diyo![]()
hoşgeldin leylacım günaydın
nasılsınız bugünkız leyla ben sağlık ocağından geliyorum şimdi. beni,m hiç bir şikayetim yok ama idrar yolu enfeksiyonu varmış bende
antibiyotik falan dedi. dedim 4 gün sonra izmire doktoruma gidicem onunla görüşürüm. ne bu şimdi neden oldu anlamadım. günde kaç defa çamaşır değiştiriyorum. akıntı şikayetimden. içtiğim suyun haddi hesabı yok sanada oldumu
![]()
hoşgeldin leylacım günaydın
nasılsınız bugünkız leyla ben sağlık ocağından geliyorum şimdi. beni,m hiç bir şikayetim yok ama idrar yolu enfeksiyonu varmış bende
antibiyotik falan dedi. dedim 4 gün sonra izmire doktoruma gidicem onunla görüşürüm. ne bu şimdi neden oldu anlamadım. günde kaç defa çamaşır değiştiriyorum. akıntı şikayetimden. içtiğim suyun haddi hesabı yok sanada oldumu
![]()
Leyloosssss![]()
![]()
zeynommmmmmmmmm nasılsın tatlişim...ay bugün bir yoğunluk var...bir yandan gelen gidenle uğraşıyorum bir yandan sütümü ve meyvemi yemeye çalışıyorum..masam karman çorman olmuş bir görsen...![]()
ayy minnosum kolay gelsin valla... bilmem mi hiç bizde de cuma ve pazertesileri hep cılgın gecerdi is yetisrme panikleriyle , ay benim isim cok stresli olabiliyodu.. aman diyim sen stres yapma kuzum, minnosu üzme![]()
kuzummm maonyammm. allahım o günleride göstercek inan bana. güzel gözlerin dalıp dalıp gitmesin öyle. az kaldı az gelcek artık bebişin ben biliyorum![]()