Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hoşgeldin leylacım günaydın:29:
nasılsınız bugün:61: kız leyla ben sağlık ocağından geliyorum şimdi. beni,m hiç bir şikayetim yok ama idrar yolu enfeksiyonu varmış bende:52::52::52: antibiyotik falan dedi. dedim 4 gün sonra izmire doktoruma gidicem onunla görüşürüm. ne bu şimdi neden oldu anlamadım. günde kaç defa çamaşır değiştiriyorum. akıntı şikayetimden. içtiğim suyun haddi hesabı yok sanada oldumu:53:

hamilelikte bu tür enfeksiyonlar daha sık oluşuyo canım,bünyeden bünyeye de değişiyo,antibiyotik kulanmadan geçmiyo maaesef,bende de oldu,neyseki geçti

yok zeyno teyzesi üzmüyorum kuzucuğumu...:nazar::38::38:zaten iki hafta sonra doğum iznime ayrılırım tatlım...ayyyyyy öğlene yemeğim yok ne yesem acaba ya...hergün bu yemek işi insana eziyet ya...:nazar::26::26::26::31::31::31::31:

oley süperr gelsin izin, gelsin busecik... :8::8::8::8:

evet canım yemek konusu benim icinde bir iskence, hiçbizaman cok sevemedim yemek yeme isini hep mecburiyetten... keske bi hap olsa onu alsakda is hallolsa.. (gerci bu dedigime karsı cıkanlar cok olur biliyorum ama napiyim bana zor geliyo)

slm kızlar şimdi dr dan geldim

miniğimin kalbi pıt pıt atıyorr buda beni cok heycanlandırdı
dinlemek cok keyif vericiydi
rabbim herkse nasip etsin
dr um kalp atış hızı 130 gayet iyi dedi beklenen dogum 2 subat dedi
kızlar cok mutluyum rabbime sükürler olsun bugünleri gösterdi....
inşallah iyi bir şekilde devam ederim dualarınızı eksik etmeyin canlar...

hepinizi cok seviyorum dualarım sizinle olcak hep en yakın zamanda SİZDE AYNI SEYLERİ HİSSEDİN İNŞALLAH...

eda taze anniş hosgeldin seker, nasılsın? :16::16::16:
neler yaptın kuzum gördün mü keseni, yolk kesesini , bebisi? Allah sana bağıslasın yavrunu tatlım... ne kadarlık oldun birde ticker yapsana minnos, istiyosan sana yaparım hemen...

hepinizi cok seviyorum dualarım sizinle olcak hep en yakın zamanda SİZDE AYNI SEYLERİ HİSSEDİN İNŞALLAH...
yazmıssın zaten tatlım.. :8::8::8:. hehe :16::16::16:

eda taze anniş hosgeldin seker, nasılsın? :16::16::16:
neler yaptın kuzum gördün mü keseni, yolk kesesini , bebisi? Allah sana bağıslasın yavrunu tatlım... ne kadarlık oldun birde ticker yapsana minnos, istiyosan sana yaparım hemen...

hoşbulduk canım ben iyiym inşallah hep böyle güzel haberler veririm size sen nasılsın evet tatlım kızlarda diodu ticker yap diye ama ben dr dan gelim öyle diodum ben yapmayı bilmiyorum sen yaparsan sevinirim

oley süperr gelsin izin, gelsin busecik... :8::8::8::8:

evet canım yemek konusu benim icinde bir iskence, hiçbizaman cok sevemedim yemek yeme isini hep mecburiyetten... keske bi hap olsa onu alsakda is hallolsa.. (gerci bu dedigime karsı cıkanlar cok olur biliyorum ama napiyim bana zor geliyo)
canım ben yemeyi seviyorumda ne pişireceğim diye düşünmek insanı gıcık ediyor...birde diyet olunca mecbur düşünüyorsun işte..normalde olsa bir makarna yaparım işte bu...ama şimdi olmuyor..düzenli beslenmek zorundayım...yapacaz bişeyler...:nazar::56::56:

gözün aydın edacım...inşallah hep böyle güzel haberler alırız tatlım...:nazar::38::38:

canım ben yemeyi seviyorumda ne pişireceğim diye düşünmek insanı gıcık ediyor...birde diyet olunca mecbur düşünüyorsun işte..normalde olsa bir makarna yaparım işte bu...ama şimdi olmuyor..düzenli beslenmek zorundayım...yapacaz bişeyler...:nazar::56::56:

gözün aydın edacım...inşallah hep böyle güzel haberler alırız tatlım...:nazar::38::38:

saol canım teşekkür ederim busemiz nasıl iyidir umarım şimdi çıkmam lazım sonra görüşürüz canım byee

hoşbulduk canım ben iyiym inşallah hep böyle güzel haberler veririm size sen nasılsın evet tatlım kızlarda diodu ticker yap diye ama ben dr dan gelim öyle diodum ben yapmayı bilmiyorum sen yaparsan sevinirim

tatlım son adet tarihini ve beklene dogum tarihini ve varsa yazmak istedigin ozel mesaj (yavrum seni bekliyor, gel annene vs. gibi) bana özelden mesaj at sana yapar kodunu gönderirim..
sende onu profil sayfandaki
Temel bilgiler bölümünde yer alan cizelge yazan yere yapıstırırsin ozaman olur.. bye...

Hayırlı güzel dileklerin duaların kabul olduğu bi cuma diliyorum kızlar rabbim bu mübarek gün hürmetine kimin gönlünde ne dileği varsa kabul etsin canlar :16::16::16:

edacım hep böle güzel haberlerle gel inş. Rabbim bebişini sana bağışlasın inş. :nazar::48::48: bizde sizi çok seviyoz balımmmmm:70::70::70:

"Ey Rabbimiz! Bizi Sana boyun egenlerden kil, neslimizden de Sana itaat eden bir ümmet çikar, bize ibadet usüllerimizi göster, tevbemizi kabul et. Zira, tevbeleri çokça kabul eden ve çok merhametli olan ancak Sen'sin." (Bakara, 128) Alemlerin efendisine selatu selam(a.s.m) ile ... Hayirli Cumalar Dua ile...

YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH, YA RAHMAN YA RAHIM YA KERIM YA REZZAK YA GAFFUR, YA AZIZ, YA METIN, yarabbim bu güzel isimlerinin hürmetine, peygamber efendimiz Muhammet Mustafa (Sav) hürmetine, su an okunan ögle ezanlari ve cuma gününün hürmetine, tüm sevdigin kullarinin hürmetine,
Benim , Ailemin, tüm dua dostlarimin ve müslüman kardeslerimin maddi ve manevi tüm sikintilarini gider yarabbim. Senden baskasina muhtaç etme. Rizandan ayirma, af ve magfiret ettigin efendimizin sefaatine nail olan kullarindan eyle yarabbim.

"Ey Rabbimiz! Bizi Sana boyun egenlerden kil, neslimizden de Sana itaat eden bir ümmet çikar, bize ibadet usüllerimizi göster, tevbemizi kabul et. Zira, tevbeleri çokça kabul eden ve çok merhametli olan ancak Sen'sin." (Bakara, 128) Alemlerin efendisine selatu selam(a.s.m) ile ... Hayirli Cumalar Dua ile...
aminnnnnnnnnnnnnnnnn yüreğine sağlık bebemmmm:38::38::38:
şükür rabbime..şirin zelomm..sen nasılsın gülümm
bende iyiyim metukam ne olsun adam uyuyo bende burdayım :9::9::9:

Back
X