Sabırla Bebeğini Bekleyenler

YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH, YA RAHMAN YA RAHIM YA KERIM YA REZZAK YA GAFFUR, YA AZIZ, YA METIN, yarabbim bu güzel isimlerinin hürmetine, peygamber efendimiz Muhammet Mustafa (Sav) hürmetine, su an okunan ögle ezanlari ve cuma gününün hürmetine, tüm sevdigin kullarinin hürmetine,
Benim , Ailemin, tüm dua dostlarimin ve müslüman kardeslerimin maddi ve manevi tüm sikintilarini gider yarabbim. Senden baskasina muhtaç etme. Rizandan ayirma, af ve magfiret ettigin efendimizin sefaatine nail olan kullarindan eyle yarabbim.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

*“İki dua vardır ki, reddedilmez; o dua edenlerle Allah arasında bir perde yoktur;
Biri, zulüm gören kişinin duası
öbürü de mü’minin kardeşine gıyabında ettiği dua”

slm kızlar şimdi dr dan geldim

miniğimin kalbi pıt pıt atıyorr buda beni cok heycanlandırdı
dinlemek cok keyif vericiydi
rabbim herkse nasip etsin
dr um kalp atış hızı 130 gayet iyi dedi beklenen dogum 2 subat dedi
kızlar cok mutluyum rabbime sükürler olsun bugünleri gösterdi....
inşallah iyi bir şekilde devam ederim dualarınızı eksik etmeyin canlar...

hepinizi cok seviyorum dualarım sizinle olcak hep en yakın zamanda SİZDE AYNI SEYLERİ HİSSEDİN İNŞALLAH...
:65::65:ayy cnm okurken bile heycan vericii anlattıkların.rabbim kucağına almanıda nasipe tsin:emir_bebek:
Hayırlı güzel dileklerin duaların kabul olduğu bi cuma diliyorum kızlar rabbim bu mübarek gün hürmetine kimin gönlünde ne dileği varsa kabul etsin canlar :16::16::16:
hayırlı cumalar cnm
"Ey Rabbimiz! Bizi Sana boyun egenlerden kil, neslimizden de Sana itaat eden bir ümmet çikar, bize ibadet usüllerimizi göster, tevbemizi kabul et. Zira, tevbeleri çokça kabul eden ve çok merhametli olan ancak Sen'sin." (Bakara, 128) Alemlerin efendisine selatu selam(a.s.m) ile ... Hayirli Cumalar Dua ile...
amin cnm
*“İki dua vardır ki, reddedilmez; o dua edenlerle Allah arasında bir perde yoktur;
Biri, zulüm gören kişinin duası
öbürü de mü’minin kardeşine gıyabında ettiği dua”
:46::46:
zelom gel sana bi türk kahvesi yapemm

bana yokmuuu gızzzzz.

maonyam kuzum hg nasılsın karşılaşamıyoz hiç ayran içtik ayrı düştük :48::48::48:

evet cnm denk gelmedik bu hafta senle.iyiyim.dularımı okudum.şimdi allah kabul etsin:emir_bebek:bizlere bol bol bebiş versin.

daha kahvaltı yapmadım cnm.yapıp geliyrmm.

yok eğer ben hazırlayayım bize gel dersen size geleyimm.ama sen cimrisi senin teklif etmen gerekkk:19::19::19:

:9::9::9::9::9:kız sana laf atmazsam işim rast gitmezz

burda yağmur başladıı camlarım kirlendiiiiii:2:

evet cnm denk gelmedik bu hafta senle.iyiyim.dularımı okudum.şimdi allah kabul etsin:emir_bebek:bizlere bol bol bebiş versin.

daha kahvaltı yapmadım cnm.yapıp geliyrmm.

yok eğer ben hazırlayayım bize gel dersen size geleyimm.ama sen cimrisi senin teklif etmen gerekkk:19::19::19:

:9::9::9::9::9:kız sana laf atmazsam işim rast gitmezz

burda yağmur başladıı camlarım kirlendiiiiii:2:

bana laf sokuyonya seninde camların kirlenmiş ohhhhhh ohhhhhhhhh:66::66::66::9::9::9: bebeğim gel ben sana hazırlarım kahvaltı sen rejimdesin ya sana yumurtalı ekmek yapcam yağlı yağlı:60::60: Rabbim dualarını kabul etsin balımmm:38::38::38:

bana laf sokuyonya seninde camların kirlenmiş ohhhhhh ohhhhhhhhh:66::66::66::9::9::9: bebeğim gel ben sana hazırlarım kahvaltı sen rejimdesin ya sana yumurtalı ekmek yapcam yağlı yağlı:60::60: Rabbim dualarını kabul etsin balımmm:38::38::38:
kilo aldırıcan dimi bana.kıskandın dimi incee sıfır beden vücudumu:9::9::9::9:
aaaaaaaa ben yalnız kalmışım kimseler yok:52::52::52: bende gidim bari :10::10::10::10::5::5::5::5:
bende çıkıcem cnm şimdi.kaynanama geçicemmm:59:
hekese merhaba. hayırlı cumalarrrr
hayırlı cumalar cnmmm
sonraa görüşürüzz kızlarrrrrrrrrrrrr

grşrz cnm

Back
X