Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

EDAN,deryam160510+,nehir1001+,LeYLa_21+,

$05s2e1.gif$04o1ku.gif$05s2e1.gif$04o1ku.gif$05s2e1.gif$04o1ku.gif$05s2e1.gif$04o1ku.gif$05s2e1.gif$04o1ku.gif$05s2e1.gif$04o1ku.gif

3 gün sonra gidicem diye aramadım. ebe de gerek yok çok fazla değil 3 4 gün beklersen bişey olmaz dedi. bebeğe bir zararı yokmuş i,lerlemediği sürece. ilerletmem ben daha dikkat ederim ayaklarımı üşütmedim diyorum ama etkisi çok dedi ebe çorap giydim bide terlik ama üstüm başım çıplak gibi sıcaktan biri görse deli dicek bana:9::9::9:
kendini üşütme dikkat et...fazla bişey yoktur...bu ebeler bir şey bilmiyor...ben sağlık ocağına gidince kahvaltıdan hemen sonra şekerime baktı 169 çıktı...en az 2 saat geçmesi gerekiyormuş..onu bile bilmiyor bunlar...tabi genellemiyorum ama bu kadar önemli şeyide bilsinler bir zahmet dimi ama...beni gün boyu strese sokmuştu ya...:nazar::38::38:

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21 son_ece+

ece akşama ne pişircen canım?:nazar::38::38:

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21
:24::24::24::24::24::24::24::24::24::24: NERDE BU KIZLAR YAAAAAAAAAAA...

SARAAAAAAAAAA, ZELOŞŞŞŞŞŞŞŞŞ BUGÜN HİÇ GELMEDİNİZ..GÖZÜMDEN KAÇTI SANMAYIN HEEEEE :nazar::1::1::1:

LeYLa_21
:24::24::24::24::24::24::24::24::24::24: NERDE BU KIZLAR YAAAAAAAAAAA...

SARAAAAAAAAAA, ZELOŞŞŞŞŞŞŞŞŞ BUGÜN HİÇ GELMEDİNİZ..GÖZÜMDEN KAÇTI SANMAYIN HEEEEE :nazar::1::1::1:

leyloşum öğlen uğradım ama siz yoktunuz uyuya kalmışsın seni seni:nazar::23::9::9::9::9::9:

LeYLa_21
:nazar::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24:

dedektif leyloş iş başında...zeloşşşşşş haşimoto topicine gitmiş..metuştan haber alınamıyor...:nazar::60::60::60::60::60::60:

ben çıkıyorum şekerler...gerçi topicte kimse yokta...yarın doktor kontrolumuz var buse hanımla...duanızı eksik etmeyin canlarım..hepinizi çokkkkkkk öpüyorummmmmmm...saracım gelince senin ifadeni alacam..bugün hiç gelmedin..temizlik mi yapıyorsun?seni merak ettim tontişim...çok öpüyorum hepinizi canlarım...:nazar::38::38:

metuşşşşşşşşşum nazlı kuşum akşama ne yemek yaptın?söylede bende çıkıyam...bana fikir olsun..bugün yemeğim yok
ne yapsam acaba?:nazar::56::56::56:

ben çıkıyorum şekerler...gerçi topicte kimse yokta...yarın doktor kontrolumuz var buse hanımla...duanızı eksik etmeyin canlarım..hepinizi çokkkkkkk öpüyorummmmmmm...saracım gelince senin ifadeni alacam..bugün hiç gelmedin..temizlik mi yapıyorsun?seni merak ettim tontişim...çok öpüyorum hepinizi canlarım...:nazar::38::38:

güle güle cnm....güzel haberlerle gelesin inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

ayyyyy anca gördüm ya ben:17::17:
çok şükür allahımaaaaa. dedim ben sana bi terslik olöucak duycaksın kalbinin sesini diye. bak gördünmü miniğin tutunmuş sapasağlam:nazar::nazar: allah sağsalim doğmasını nasip etsin inşallah.. çok mutlu oldum çok.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

evet nehircim inan yattım ultrasyona dr u bekliyorum ama içimden dua okuyorum allahım ne olur bi terslik olmasın bebeğimin kalbi atsın die allaha şükür duyurdu bana bu güzel sesi inşallah böyle devam eder tatlım cok tesekkür ederim hersey için sana öpüyorum egemizide senide

canım sanada cok gecmiş olsun dikkat et kendine inşallah önemli bişi değildir hemen gecer ama bak diger bir arkadastada olmuş korkma tamam mı? bence sen bir kursun döktür canım benim

Back
X