edacım hep böle güzel haberlerle gel inş. Rabbim bebişini sana bağışlasın inş.bizde sizi çok seviyoz balımmmmm
![]()
amiiinnnnnnnn zeloşuuuummmm sende

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
edacım hep böle güzel haberlerle gel inş. Rabbim bebişini sana bağışlasın inş.bizde sizi çok seviyoz balımmmmm
![]()
slm kızlar şimdi dr dan geldim
miniğimin kalbi pıt pıt atıyorr buda beni cok heycanlandırdı
dinlemek cok keyif vericiydi
rabbim herkse nasip etsin
dr um kalp atış hızı 130 gayet iyi dedi beklenen dogum 2 subat dedi
kızlar cok mutluyum rabbime sükürler olsun bugünleri gösterdi....
inşallah iyi bir şekilde devam ederim dualarınızı eksik etmeyin canlar...
hepinizi cok seviyorum dualarım sizinle olcak hep en yakın zamanda SİZDE AYNI SEYLERİ HİSSEDİN İNŞALLAH...
kendini üşütme dikkat et...fazla bişey yoktur...bu ebeler bir şey bilmiyor...ben sağlık ocağına gidince kahvaltıdan hemen sonra şekerime baktı 169 çıktı...en az 2 saat geçmesi gerekiyormuş..onu bile bilmiyor bunlar...tabi genellemiyorum ama bu kadar önemli şeyide bilsinler bir zahmet dimi ama...beni gün boyu strese sokmuştu ya...![]()
evet nehircim inan yattım ultrasyona dr u bekliyorum ama içimden dua okuyorum allahım ne olur bi terslik olmasın bebeğimin kalbi atsın die allaha şükür duyurdu bana bu güzel sesi inşallah böyle devam eder tatlım cok tesekkür ederim hersey için sana öpüyorum egemizide senide
canım sanada cok gecmiş olsun dikkat et kendine inşallah önemli bişi değildir hemen gecer ama bak diger bir arkadastada olmuş korkma tamam mı? bence sen bir kursun döktür canım benim
,nehir1001+,sara_28+,
benim kociş gelmek üzere ben çıkıyom
sizi kocamannn öpüyorummm
kocişle aram limoni beni pc başında görmesin yoksa
evde sıkılim diye şifreler
neysa herkese hayırlı akşamlar
sağlıcakla kalınnn
byyy byyyy
:80::80::80::80::80::80::79::79::79::79::80::80::80::79::79::79::80::80::80::79::79::79:
![]()
amiiinnnnnnnn zeloşuuuummmm sendeol inşallah...
hoş geldin saracım bugün yoktun
seni çook özledik bitaneemm
![]()
haklısın canım. belkide gerçekten enfeksiyon falan yokturçünkü hiç bi belirtimde yok ona şaşırıyorum
yarın kaçta gidiceksin doktora?
,nehir1001+,sara_28+,
benim kociş gelmek üzere ben çıkıyom
sizi kocamannn öpüyorummm
kocişle aram limoni beni pc başında görmesin yoksa
evde sıkılim diye şifreler
neysa herkese hayırlı akşamlar
sağlıcakla kalınnn
byyy byyyy
:80::80::80::80::80::80::79::79::79::79::80::80::80::79::79::79::80::80::80::79::79::79:
![]()
saraaammmmmm bende çıkıyorum kuşum. konuşamadık ama akşama inşallah. eşim gelmek üzeredir benimde sofrayı hazırlıyım çok acıktımkendine iyi bak canımmm.
![]()
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21
dedektif leyloş iş başında...zeloşşşşşş haşimoto topicine gitmiş..metuştan haber alınamıyor...
metuşummmmmmmmmmm hg bidenemmmmmmmmmm...
ya kızlar birazdan çıkacam gelinde sohbet edek...zeloşşşşşşşşşş hangi topictesin gelsene tatlım...![]()
metuuuuuuuuuş zelaaaaaaaaaaaal zeynoooooooooooom
ben burdayımdiğerleri nerdeeeeeeeeeee
![]()
ne yiyon kız metuş