Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ececim eşinin doğum günü kutlu olsun yeni yaşında bebkleriniz gelsin ve bir ömür boyu mutlulukla yaşayın.

nehircim eşinin doğum günü kutlu olsun sen egemiz ve eşin bir ömür boyu mutlulukla yaşayın

slm şekerler :16::16: yorgun savaşçı geldi evi temizledim bu saat oldu yeni bitirebildim :27::9::9: nasılsınız kuzular:70::70:

bacılarım nasıllarmış bu günnnnnnn sabahtan misafirim vardı (yeğenim kahvaltıya geldi teyde öjledim teni diye diye:69::69::69: )sonrada
eşimi biraz dışarıya çıkartımmmmmm ancak geldim kızlarrrr

yetercim nasılsın yeğenin gelmiş keyfin yerindedir o halde :70::70::70::70::70::70:

ay kızlar ne güzel ececim ve nehirim ikinizin eşide aynı gün doğmuş hep beraber bebişlerinizle mutlu huzurlu sağlıklı sıhhatli yıllar dilerim eşlerinizin doğum günleri kutlu olsun :nazar::48::48::48::48:

ay kızlar ne güzel ececim ve nehirim ikinizin eşide aynı gün doğmuş hep beraber bebişlerinizle mutlu huzurlu sağlıklı sıhhatli yıllar dilerim eşlerinizin doğum günleri kutlu olsun :nazar::48::48::48::48:

ececim eşinin doğum günü kutlu olsun yeni yaşında bebkleriniz gelsin ve bir ömür boyu mutlulukla yaşayın.

kıslarrr tşkr ederimmmm aminnn canlarım inşallahh çok tşkr ettim herkeseee nasılsınız kıslarr epeydir görüşemiyoruzzz

Back
X