Sabırla Bebeğini Bekleyenler

tatlım hoşgeldinnn...seni biraz tanımak isterim:)nezamandır bebiş düşünüyosunuz?
kzıçelerr çenenizee berekettt bu nee çeneee kızzzzzz:1::1::1::1:takip edemiyorumm siziii maşallahhh sizee toiğimizeeee:1::1::1:

valla bende aslanım ama şu adet zamanı yaklaştıkça kediye dönüşüyorum..
sen bide balıksın..Allah kolaylık varsin Pınarımm:)
insallah her beraber öbür aya artık kalırız insallah cok kafama takıyorum böyle olunca balık burcuyum ya ondan hep duygusalım yani

yaff eniyisi sizi evimde kahvaltıya çağırıyım de hepbirlikte yiyelim reçelimizi;)
başakçım sana 1 kavanoz saklıcam ama yeni ev hediyesi niyetine;)
dolunay kıskandım valla hani bana recel ay:16: canımı istettiniz sabah sabah bögürtlen receli yaa :14:

Son düzenleme:
24yasındayım 1.5 senelik evliyim 1yıl hap kullandım sonra rahmimde sıvı toplanması oldu bıraktım hapı 5aydan beri deniyoruz olmuyo iste :16:

hap ne klomen mi?seninde mi yumurtalarda sorun var. 5aydır doktorla ilişkini kestin galiba

tatlım hoşgeldinnn...seni biraz tanımak isterim:)nezamandır bebiş düşünüyosunuz?

valla bende aslanım ama şu adet zamanı yaklaştıkça kediye dönüşüyorum..
sen bide balıksın..Allah kolaylık varsin Pınarımm:)

yaff eniyisi sizi evimde kahvaltıya çağırıyım de hepbirlikte yiyelim reçelimizi;)
başakçım sana 1 kavanoz saklıcam ama yeni ev hediyesi niyetine;)

tşk ederim canımcım valla çok mutlu oldum. ilk hediyem senden, 1kavanoz böğürtlen reçeliiiiiiiiiiiiiiiii:87::87::87:

inşallahh canım sen hayırlısıyla kendi düzenini bir kurda:)

k.valideyle yaşamak zor olmuyormu tatlım?ne biliiyim eşofmanla oturabiliyomusun rahat rahat ?

tşk ederim canımcım valla çok mutlu oldum. ilk hediyem senden, 1kavanoz böğürtlen reçeliiiiiiiiiiiiiiiii:87::87::87:

inşallahh canım sen hayırlısıyla kendi düzenini bir kurda:)

k.valideyle yaşamak zor olmuyormu tatlım?ne biliiyim eşofmanla oturabiliyomusun rahat rahat ?

inşallah cnm hayırlısıyla kurayım.kaynanayla oturmak çok zor tabii.kaynana ve k.baba ne kadar anlayışlı olursa olsun rahat edemiyosun.
eşofmanla oturuyorum tabii ki ama pijamamla değil. kocamla uzanıp tv izliyemiyoruz.kocamla birbirimize evde "aşşkımm,canııımmm,hayatıııım," diye seslenemiyoruz.
yaz geceleri yarıçıplak geceliğimle yatıyorum, gece tuvalete gidecek olsam,baştan üstümü giyinmek zorundayım, wcye gidiyorum, odama gelip tekrar geceliğimee dönüyorum. ve sabahları, sabahlığımla kocama kahvaltı hazırlıyamıyorum....... sen hesap et işte tatlım kaynanayla oturmak nasıl:31::31::31:

hap ne klomen mi?seninde mi yumurtalarda sorun var. 5aydır doktorla ilişkini kestin galiba

yaz 24+4 kullandım sıvı toplanması var dedi ozaman tedavi gördüm ama yumurtalıkların temiz demişti sıvı toplanmsı gecti sonra gittigimde ama simdi varmı yokmu bilmiyorum canım gitmem lazım saolsun dolunay beni gaza getirdi adetimin 3.günü gidicem hayırlısıyla cok korkuyorum kötü birsey demesinden acıkcası zaten hic sevmem doktora gitmeyi icimde hep kötü bir his olur her gittigimde

Son düzenleme:
Pınarcım sen git hele bi doktora,enazından neyin ne olduğunu anlarsınız..bak ben çok vakit kaybettim dr.korkumdan ama

baktımki bebek gelmiyo mecbur gittim...keşke vaktinde gidip kontroleri testleri yapsaymışız diyorum..

enazından kafam rahat olurdu...

yaz 24+4 kullandım sıvı toplanması var dedi ozaman tedavi gördüm ama yumurtalıkların temiz demişti sıvı toplanmsı gecti sonra gittigimde ama simdi varmı yokmu bilmiyorum canım gitmem lazım saolsun dolunay beni gaza getirdi adetimin 3.günü gidicem hayırlısıyla cok korkuyorum kötü birsey demesinden acıkcası zaten hic sevmem doktora gitmeyi icimde hep kötü bir his olur her gittigimde

evet canım tahmin edebiliyorum:(neyseki yakında kendi yuvanıza kavuşacaksınız...

ama ben en çok birbirinize aşkım diyememenize üzüldüm...inşallahh kendi evinizde öpücük ve aşkımm sesleri eksik olmaz:16:

inşallah cnm hayırlısıyla kurayım.kaynanayla oturmak çok zor tabii.kaynana ve k.baba ne kadar anlayışlı olursa olsun rahat edemiyosun.
eşofmanla oturuyorum tabii ki ama pijamamla değil. kocamla uzanıp tv izliyemiyoruz.kocamla birbirimize evde "aşşkımm,canııımmm,hayatıııım," diye seslenemiyoruz.
yaz geceleri yarıçıplak geceliğimle yatıyorum, gece tuvalete gidecek olsam,baştan üstümü giyinmek zorundayım, wcye gidiyorum, odama gelip tekrar geceliğimee dönüyorum. ve sabahları, sabahlığımla kocama kahvaltı hazırlıyamıyorum....... sen hesap et işte tatlım kaynanayla oturmak nasıl:31::31::31:

Pınarcım sen git hele bi doktora,enazından neyin ne olduğunu anlarsınız..bak ben çok vakit kaybettim dr.korkumdan ama

baktımki bebek gelmiyo mecbur gittim...keşke vaktinde gidip kontroleri testleri yapsaymışız diyorum..

enazından kafam rahat olurdu...

evet canım tahmin edebiliyorum:(neyseki yakında kendi yuvanıza kavuşacaksınız...

ama ben en çok birbirinize aşkım diyememenize üzüldüm...inşallahh kendi evinizde öpücük ve aşkımm sesleri eksik olmaz:16:

inşallah cnm benim aminnnnnn. evet bi çok şey içimizde kaldı yaşayamadık açıkçası. Ama inşallah Allah'ın izniyle yakın zmanda yaşarız:16::16::16::16::16:

hadi bu ay doktora git ve bize habber ver. burda birlikte aşalım korkularımızı,endişelerimizi lütfen:20:

hadi bu ay doktora git ve bize habber ver. burda birlikte aşalım korkularımızı,endişelerimizi lütfen:20:

tamam tatlşlerim gidicem güzel haberlerle gelirim insallah cok saol beni dinledgiz icin ben evlenirken bütün doslarımı kaybettim suan hic dostum yok hepsinden kazık yedim kimseyle paylasamıyorum burası benim icin 2.ci hayat gibi geld bana sizler gibi insanlar cok azaldı herkes menfat pesinde

tamam tatlşlerim gidicem güzel haberlerle gelirim insallah cok saol beni dinledgiz icin ben evlenirken bütün doslarımı kaybettim suan hic dostum yok hepsinden kazık yedim kimseyle paylasamıyorum burası benim icin 2.ci hayat gibi geld bana sizler gibi insanlar cok azaldı herkes menfat pesinde

evet cnm çok haklısın burası başka bir dünya. kimsenin kimseden çıkarı yok. samimi olmayan insanlar burda kendini belli ediyor zaten, yorum falan yapamıyor. ama burda hepimizin içten olduğunu biliyorum.
birbirimizin yüzünü görmüyor olmamız da ayrı güzel. sadece hayal ediyoruz. ,
mesela ben söyleyim. benim hayalimde hepiniz bakımlı,hoş,etine dolgun,90 60 90 bayanlarsınız.:1::1::1::1::1::1:
nedense sizinle konuşurken gözümün önüne öyle geliyor.

üzülme inşallah daha güzel olur senin için.insanoğlu herşeye alışıyor. hem sen endişelenme Allah'a sığın. eğer kalbinde O varsa herşey yardır, heryer yarar.... :48::48::48:
nerden nereye gidiyorsunuz??

dualarımız hep seninle olucak cicim kafanda karısmasın üzülmede yeni bir hayat seni bekliyo hersey daha güzel olucak icime dogdu canım benim umarım mutlu olursun

tatlımm yeni tayinin hayırlı olsun sana uğur birdeee bi melekkk getirsinnn inşşş:emir_bebek:

her son yeni bi başlangıçtırr tatlımm üzme kendini.bu arada ben senin çalıştını yeni öğrendim ben seni ev hanımı zannediodum

oyy saracım seni çok iyi anlıyorum şimdiye kadar 2 işyeri değiştirdim..normalde ikisinde de mutsuzdum ama yinede çok ağlamıştım
arkadaşlarımı bıraktığım için...bide nede olsa ekmek yediğimiz yer,ee okadar emek vermişiz ,insan duygulanıyor..

çook geçmeden toparlanırsın canım...yeni işin hayırlı uğurlu olsun tatlım..umarım daha az yorulacağın ve daha çok kazanacağın bir işin olur...hem bu değişiklik hormonlarıda uyarır bebeişnin gelmesini hızlandırır inşallah canımm:)

hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar hepiniz o kadar iyi o kadar içtensinizki hepinizin gönlüne göre versin Allahım.hepinizi çok seviyorum men.

başakcım istanbuldan karadenize gidiyorum

maonyam canım menim ben çalıştığımı geçmişte yazmıştım sen bi ara girmedin o ara kaçırmışındır.

bu benden hepinizeeeeee:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

evet cnm çok haklısın burası başka bir dünya. kimsenin kimseden çıkarı yok. samimi olmayan insanlar burda kendini belli ediyor zaten, yorum falan yapamıyor. ama burda hepimizin içten olduğunu biliyorum.
birbirimizin yüzünü görmüyor olmamız da ayrı güzel. sadece hayal ediyoruz. ,
mesela ben söyleyim. benim hayalimde hepiniz bakımlı,hoş,etine dolgun,90 60 90 bayanlarsınız.:1::1::1::1::1::1:
nedense sizinle konuşurken gözümün önüne öyle geliyor.

aaaaah başakcım keşke 90 60 90 olsaydım ama men 90 kiloyum:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

pınarcım hiç korkma herşey güzel olacak hemde çok gör bak doktora git korkunu yen inşallah kendiliğinden gelecek bebeğin

canım menim ya kıyamam sana ama madem bi kaç ay kalmış dayan zaman dedğin su gibi akıyo zaten güzel günlerin yakında yeni evine taşındığında inşallah bebşinde sana oradan sürpriz yapıp gelir.

günayyyddıınn sevgili topikimmmmm
geçmişi okudum bensiz dedikodu yaptınızmı diyeeeeeee
kocacım işten geldi yedirdim içirdim sevdimm uyuttumm ondan geç geldimmmmm

ayrıca başakcımmmm senide hepinizide çok sevddim ama bende 90-60-90 değilimmm
malesefff 1,67 bboya 90 kg

hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar hepiniz o kadar iyi o kadar içtensinizki hepinizin gönlüne göre versin Allahım.hepinizi çok seviyorum men.

başakcım istanbuldan karadenize gidiyorum

maonyam canım menim ben çalıştığımı geçmişte yazmıştım sen bi ara girmedin o ara kaçırmışındır.

bu benden hepinizeeeeee:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

aaaaah başakcım keşke 90 60 90 olsaydım ama men 90 kiloyum:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

sara ablacım çok güzel bi yere gidiyosun. istanbul yaşanack yer değil bence. boğuluyor insan bu şehirde. ama sen tertemiz bi yere gidiyosunnnn. yerinde olmak isterdim:16::16:
90 kilo olduğunu söölemeseydin iyi olcaktı:1::1::1::1: olsun yine de benim hayalimde öylesin. farketmez ki istersen 110 ol. canım ablammmmm ben seni seviyom:29::29::29::29:

Son düzenleme:
Back
X