Sabırla Bebeğini Bekleyenler

oyy kıyamam tatlımmm geçmiş olsun....zor bir süreç olmalı...ama bide iyi tarafından bakalım

enazından bünyen hamilelik için uygun..daha önce olmuş..bu seferde olacak ve sağlıkla kucağına alacaksın canım..

inşallah canım menim çok sağol inşallah seninde bebeğin bu ay gelmiştir ve şu an seninledir

oy sen güzel misin, kocan seni çok mu seviyo, oy senin saçın mı var, oy senin fındık burnun mu var guduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yerim seni ben!!!!!!!!:21::21::21::21:

aman dolunaycım dikkat et o kadar erkeğin içinde . valla evli falan umurlarında olmuyor...

canımcım ben de orda listedeyim. gerçekten herkesin yazdığını okudukça insan psikolojik etkileniyoo. ağlayan zırlayan:14::14::43::43: hepsine üzülüyorum. umutsuz olmak istemiyorum. o yüzden buraya takıldım. "sabırla beklemek" daha işime geliyor

:38::38::38::38:

süpersoft erenayım benim çok yumuşaksın gerçekten bugün:21::21::21::21:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::48::48::48::48::48::48::48::48:

evet yoksa ne işimiz var ki burda
insanın karşısındakini anlayabilmesi için aynı şartları paylaşması gerek,,burda da bu ortam varr
ben çok uğraştım bugün dolunayla
saygısızlık etmek istememm
ben bizle yaşıt sandımm haddimi aşmayı sevmem onun için söyledimmm
yanlış anlamanızı istemem
konu yaş değil yaniiii

aloo erenayım ben de 42 yaşındayım farkında mısın bilmem?? lütfenn yaniii:20::20::20::20::20:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ciddimisin sen ????
ben 24 biliyodumm sankiiii????? niye ööle anladımmm
ayyy utandım hheeeeee:17::17:

ay benim çatlak hatunum ne kadar safmış, ay senin kızaran yanakların mı var, ay sen utangaç mısın, ay senin kocaman totonmu var yerim seni guduuuuuuuuuuuuuuuuuu:9::9::9::9::9::9::9:

Back
X