Sabırla Bebeğini Bekleyenler

aleyküm selam canım konuşunca sende benden selam söyle başağa onu seviyom men

sen nasılsın nazom ben biraz keyifsizim bu alerjiden kutulamıyorum bugün yine acile gidip iğne oldum

bu arada pazartesi günü histereskopi çektiriyorum dualarınızı esirgemeyin kızlar

nazom sen histereskopi çektirdinmi bu konuda fikrin nedir yada tecrüben

dualarım seninle ablacımmm hayırlı haberlerini bekliyorummm

hoşgeldin canım seni gerçekten özledim tatilinin güzel geçmesne sevindim ana nasıl onu öp benim için

histereskopi konusu geçen ay çıktı canım doktorum hisreteskopi yapmadan üçüncü tüp bebeği denem dedi rahimin içine bakılacak yapışıklı miyom poilip gibi bişeyler varmı diye bide rahime çizik atacakmış buda bebeğin tutunmasına etkiliymiş bu arada genetik testleride yaptırdım ama daha sonuç çıkmadı yani bu testlerden sonra kafam rahat olarak yeni tedaviye başlayacam ki bunuda Allah izin verirse eylül ayı gibi düşünüyorum. ama inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan allahım kendi tarafından gönderir meleğimizi benimde isteyen herkesinde

aminnnnnnnnnnnnn inşşallahhhhhhhhhhhhh bebiş kendiğinden gelirde mutluluga bogar bizlerii inşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Selamün aleyküm canlarım menim:3::3::3::3::3::3::3::3:

Dün akşam geldim evime...Tatilim elhamdülillah güzeldi ama evimi de sizleri de özledim. Sizlere de yazmak ancak nasip oldu.

Yeterim eşine, Leylacım Buse' ye çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.

Saram allerjilerin hala geçmemiş , inşallah tamamen atlatırsın canım. Sanırım hala tedaviye başlamamışsın:44::44::44:
Histeroskopi de nerden çıktı ki Saram?

Efsunum inşallah bu ay hamiş kalırsın sen de isteyen herkes de, hayırlısıyla inşallah.

Nazcım sen de gece kuşu olmuşsun her zamanki gibi yine:1::1::1::1:

Prensesim yeni evinde güle güle otur canım.

Edacım kızının doğumuna var di mi hala? :44::44::44:

Zeloş da kayıplara karıştı gidiş o gidiş galiba:44::44::44:

Maonyanın pek sesi çıkmamış:44::44::44:

Karşılaştığımızda doya doya yazışalım inşallah öpüyorum hepinizi:54::54::54::54::54::54:

hoşgeldin hatresimmmm :29::29::29::29::38::38::38::38:
tatilinin güzel gecmesine çok sevindim canımmm tekrar hoşgeldinnn

aminnnnnnnnnnnnn inşşallahhhhhhhhhhhhh bebiş kendiğinden gelirde mutluluga bogar bizlerii inşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

duaların için sağol canım seni çok seviyom men biliyonmu :48::48::48::48::48:

mrb kızlar nasılsınız sizleri çok özledim uzun zamandır gelemiyodum kendimce sebeblerim var kusura bakmayın lütfen geçmişe hiç bakmadan yazıyorum inşallah herkesler iyidir beni sorarsanız çok şükür iyiyim

RABBİM Bu mübarek gecede ülkemize huzur, tüm insanlarımıza sağlık ve mutluluk VERSİN KİMİN HER NEYE İHTİYACI VARSA ONU NASİP ETSİN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİN HİÇ UMADIĞIMIZ ZAMANLARDA UMADIĞMIZ YERLERDEN KAPILAR AÇSIN BİZLERE HAYIRLI KANDİLLER ...

Selamün aleyküm kızlar hepimizin kandili mübarek olsun... Hayır, mutluluk, huzur, sağlık, bereket getirsin tüm müslümanlara inşallah:16::16::16:

hoşgeldin canım seni gerçekten özledim tatilinin güzel geçmesne sevindim ana nasıl onu öp benim için

histereskopi konusu geçen ay çıktı canım doktorum hisreteskopi yapmadan üçüncü tüp bebeği denem dedi rahimin içine bakılacak yapışıklı miyom poilip gibi bişeyler varmı diye bide rahime çizik atacakmış buda bebeğin tutunmasına etkiliymiş bu arada genetik testleride yaptırdım ama daha sonuç çıkmadı yani bu testlerden sonra kafam rahat olarak yeni tedaviye başlayacam ki bunuda Allah izin verirse eylül ayı gibi düşünüyorum. ama inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan allahım kendi tarafından gönderir meleğimizi benimde isteyen herkesinde

Hoşbulduk canım benim ben de özledim inan, gelir gelmez koştum buraya1::1::1::1:
İnşallah canım dediğin gibi tüpe gerek kalmadan gelir bebişlerimiz bu mübarek kandil hürmetine:16::16::16::16::16::16::16:
hatres bu arada sana sarılmadım gel bi sarılam hasret giderek:48::48::48::48::48::48::48::48:
he bacım hadi bi daha sarılak:48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48:

Hoşbulduk bidenem:48::48::48::48::48::48::48::48::48:
RABBİM Bu mübarek gecede ülkemize huzur, tüm insanlarımıza sağlık ve mutluluk VERSİN KİMİN HER NEYE İHTİYACI VARSA ONU NASİP ETSİN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİN HİÇ UMADIĞIMIZ ZAMANLARDA UMADIĞMIZ YERLERDEN KAPILAR AÇSIN BİZLERE HAYIRLI KANDİLLER ...

Amin canım amin:16::16::16::16::16:

duaların için sağol canım seni çok seviyom men biliyonmu :48::48::48::48::48:

biliyorummm ablacımmm Allah razııı olsunnn :48::48::48::48::48::38::38::38::38::38:

sanada hayırlı kandiller yetercimmm
kocammmaannnnnnnnnnn ammmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
diyorummmm dualarınaa

Berat kandiliniz berat'ınıza vesile olsun inşaallah...

Eklentiler

• $1044073_623203901031770_1263166977_n.webp
    $1044073_623203901031770_1263166977_n.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
selam kızlar
bayadır gelemedim
musabın doğum gününü kutladık şen şakrak
ertesi günü babam kardiyoloğa gitti bir kez göğsünde ağrı hissetmişti
acil anjio ya alındı bir damarına stent takıldı çok korktuk çok
hiçbir sorunu yoktu
Rabbim sağlık sıhhat versin babacığıma

inş hepiniz de iyisiniz geçmişe bakamıycam musab sızlanıp duruyor

leylaaaaaaaaa tızım nerelerdesin merak ediyorum seni de buseyide busenin gözü nasıl oldu sen nasılsın gelde haber ver :26::26::26::26::26::26:
Saol saracım..ilgine teşekkürler tatlım...busenin gözü iyileşti çok şükür..biraz daha çapak var ama geçecek inşallah canım...bugün busenin doğum günü teyzeleri....kızım 2 yaşında artık...RABBİME SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN..ALLAH İSTEYEN HER KULA NASİP ETSİN BU GÜZEL DUYGUYU İNŞALLAH...SEN nasılsın saracım umarım herşey yolundadır tatlım..miden nasıl oldu...bizde hafta sonu eşime endoskopi yaptırdık...midesi fenaydı...gastrit dedi doktor ama yinede bizi tatmin etmedi...hayırlısı bakalım canım..çok öpüyorum..yakın olsaydık busenin doğum gününe davet ederdim..hep birlikte eğlenirdik ya...çok öptüm kızlar hepinizi...:nazar::38::38:

selam kızlar
bayadır gelemedim
hiçbir sorunu yoktu

Saol saracım..ilgine teşekkürler tatlım...busenin gözü iyileşti çok şükür..biraz daha çapak var ama geçecek inşallah canım...bugün busenin doğum günü teyzeleri....kızım 2 yaşında artık...RABBİME SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN..ALLAH İSTEYEN HER KULA NASİP ETSİN BU GÜZEL DUYGUYU İNŞALLAH...SEN nasılsın saracım umarım herşey yolundadır tatlım..miden nasıl oldu...bizde hafta sonu eşime endoskopi yaptırdık...midesi fenaydı...gastrit dedi doktor ama yinede bizi tatmin etmedi...hayırlısı bakalım canım..çok öpüyorum..yakın olsaydık busenin doğum gününe davet ederdim..hep birlikte eğlenirdik ya...çok öptüm kızlar hepinizi...:nazar::38::38:

Musab' ın ve Buse' nin yeni yaşları hayırlı olsun , Allah hayırlı ve bereketli ömürler versin her ikisine de:16::16::16::16::16::16:
Prensesim babana da, Leylacım senin de eşine çok geçmiş olsun.

Teyzemin oğlu da halsizlik ve ateşle gitti doktora lösemi çıktı, bir arkadaşın eşi de birdenbire bayılmış, sara hastalığı ve beyninde kitle teşhisi koymuşlar. Çok üzüldüm, Allah bütün hastalara hayırlı şifalar ihsan eylesin,hepimize sağlık sıhhat nasip etsin inşallah. Sağlığımız yerindeyse hayat anlamlı yoksa hiç bir şeyin kıymeti kalmıyor:50::50::50::50::50::50:

Saracım sen naptın histeroskopiyi:44::44::44::44::44: Umarım sorunsuzca atlatmışsındır.

Kızlar gelin yahu:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Son düzenleme:

eşine geçmiş olsunnnn BUSEYEDE NİCE YILLAR SAĞLIKLA İNŞ

selam kızlar
bayadır gelemedim
hiçbir sorunu yoktu
rabbim sağlık sıhhat versin babacığıma

nice yıllar canımm sağlıkla inşşş

günaydın kızlar sesiz ısısız vede huzurlu topiğim

Musab' ın ve Buse' nin yeni yaşları hayırlı olsun , Allah hayırlı ve bereketli ömürler versin her ikisine de:16::16::16::16::16::16:
Prensesim babana da, Leylacım senin de eşine çok geçmiş olsun.

Teyzemin oğlu da halsizlik ve ateşle gitti doktora lösemi çıktı, bir arkadaşın eşi de birdenbire bayılmış, sara hastalığı ve beyninde kitle teşhisi koymuşlar. Çok üzüldüm, Allah bütün hastalara hayırlı şifalar ihsan eylesin,hepimize sağlık sıhhat nasip etsin inşallah. Sağlığımız yerindeyse hayat anlamlı yoksa hiç bir şeyin kıymeti kalmıyor:50::50::50::50::50::50:

Saracım sen naptın histeroskopiyi:44::44::44::44::44: Umarım sorunsuzca atlatmışsındır.

Kızlar gelin yahu:52::52::52::52::52::52::52::52::52:
Saol hatresim...haklısın canım..hayatta en önemli şey sağlık ....güzel dualarına amin diyorum canım benim..umarım sende ve ranişte iyisinizdir...:nazar::38:
eşine geçmiş olsunnnn BUSEYEDE NİCE YILLAR SAĞLIKLA İNŞ
saol yeterim...umarım sende iyisin canım benim...:nazar::38::38:

Saol hatresim...haklısın canım..hayatta en önemli şey sağlık ....güzel dualarına amin diyorum canım benim..umarım sende ve ranişte iyisinizdir...:nazar::38:

saol yeterim...umarım sende iyisin canım benim...:nazar::38::38:

sağol kuzum adet olacağım karnım ağrıyor :50::50::50::50:

selam kızlar
bayadır gelemedim
hiçbir sorunu yoktu

aleyküm selam prensescimmm
musab bey iyi doğmuşşşş nice nice yıllara inşşallahh canımm
babana da çok geçmiş olsun...

2. yaşında bitti hee buse hanımın doğum gününüz kutlu olsun leyloşumm daha nice yıllara inşşallah, eşinede geçmiş olsun canımm

aleyküm selam canım konuşunca sende benden selam söyle başağa onu seviyom men

sen nasılsın nazom ben biraz keyifsizim bu alerjiden kutulamıyorum bugün yine acile gidip iğne oldum

bu arada pazartesi günü histereskopi çektiriyorum dualarınızı esirgemeyin kızlar

nazom sen histereskopi çektirdinmi bu konuda fikrin nedir yada tecrüben

sende ne çektin şu alerjiden bi kurtulamadın çok geçmiş olsun
ben çektirmedim çünkü hiç tüp denemesi yapamadım
ama arkadaş çektirmişti bikaçkez tüpten önce tutunmayı kolaylaştırıyormuş demiş doktor
senin içinde hayırlı olsun inşallah

Selamün aleyküm canlarım menim:3::3::3::3::3::3::3::3:

Dün akşam geldim evime...Tatilim elhamdülillah güzeldi ama evimi de sizleri de özledim. Sizlere de yazmak ancak nasip oldu.

Yeterim eşine, Leylacım Buse' ye çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.

Saram allerjilerin hala geçmemiş , inşallah tamamen atlatırsın canım. Sanırım hala tedaviye başlamamışsın:44::44::44:
Histeroskopi de nerden çıktı ki Saram?

Efsunum inşallah bu ay hamiş kalırsın sen de isteyen herkes de, hayırlısıyla inşallah.

Nazcım sen de gece kuşu olmuşsun her zamanki gibi yine:1::1::1::1:

Prensesim yeni evinde güle güle otur canım.

Edacım kızının doğumuna var di mi hala? :44::44::44:

Zeloş da kayıplara karıştı gidiş o gidiş galiba:44::44::44:

Maonyanın pek sesi çıkmamış:44::44::44:

Karşılaştığımızda doya doya yazışalım inşallah öpüyorum hepinizi:54::54::54::54::54::54:

hoşgeldin canım evet gündüzleri pek vakit bulamıyordumakşamları giriyordum
ama şimdide akşamları sıcaktan balkondan içeri giresim gelmiyor sessiz sakin oturup kafa dinliyorum

selam kızlar
bayadır gelemedim
hiçbir sorunu yoktu

daha nice güzel yaşlarında birlikte olmanız dileğiyle hayırlı sağlıklı bir ömrü olsun musabın
babanada çok geçmiş olsun

maşallah buseye 2 yaşında artık en tatlı zamanları nice mutlu uzun ömrü olsun
eşinede çok geçmiş olsun

sağol kuzum adet olacağım karnım ağrıyor :50::50::50::50:

benimde dünden beri arada bi ağrı saplanıyo ama halen ne gelen var ne giden

canım histreskopi olcaktın nasılsın diye merak ettimmm

Back
X