- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
aleyküm selam canım konuşunca sende benden selam söyle başağa onu seviyom men
sen nasılsın nazom ben biraz keyifsizim bu alerjiden kutulamıyorum bugün yine acile gidip iğne oldum
bu arada pazartesi günü histereskopi çektiriyorum dualarınızı esirgemeyin kızlar
nazom sen histereskopi çektirdinmi bu konuda fikrin nedir yada tecrüben
dualarım seninle ablacımmm hayırlı haberlerini bekliyorummm
hoşgeldin canım seni gerçekten özledim tatilinin güzel geçmesne sevindim ana nasıl onu öp benim için
histereskopi konusu geçen ay çıktı canım doktorum hisreteskopi yapmadan üçüncü tüp bebeği denem dedi rahimin içine bakılacak yapışıklı miyom poilip gibi bişeyler varmı diye bide rahime çizik atacakmış buda bebeğin tutunmasına etkiliymiş bu arada genetik testleride yaptırdım ama daha sonuç çıkmadı yani bu testlerden sonra kafam rahat olarak yeni tedaviye başlayacam ki bunuda Allah izin verirse eylül ayı gibi düşünüyorum. ama inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan allahım kendi tarafından gönderir meleğimizi benimde isteyen herkesinde
aminnnnnnnnnnnnn inşşallahhhhhhhhhhhhh bebiş kendiğinden gelirde mutluluga bogar bizlerii inşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Selamün aleyküm canlarım menim
Dün akşam geldim evime...Tatilim elhamdülillah güzeldi ama evimi de sizleri de özledim. Sizlere de yazmak ancak nasip oldu.
Yeterim eşine, Leylacım Buse' ye çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Saram allerjilerin hala geçmemiş , inşallah tamamen atlatırsın canım. Sanırım hala tedaviye başlamamışsın:44::44::44:
Histeroskopi de nerden çıktı ki Saram?
Efsunum inşallah bu ay hamiş kalırsın sen de isteyen herkes de, hayırlısıyla inşallah.
Nazcım sen de gece kuşu olmuşsun her zamanki gibi yine
Prensesim yeni evinde güle güle otur canım.
Edacım kızının doğumuna var di mi hala? :44::44::44:
Zeloş da kayıplara karıştı gidiş o gidiş galiba:44::44::44:
Maonyanın pek sesi çıkmamış:44::44::44:
Karşılaştığımızda doya doya yazışalım inşallah öpüyorum hepinizi![]()
hoşgeldin hatresimmmm

tatilinin güzel gecmesine çok sevindim canımmm tekrar hoşgeldinnn