Sabırsızlanıyorum ...!

bu arada ben yeni olduğum içi birkaç kişiden sadece haberim var..sen de varmı bişeyler?

var ya elifcimm seninde sonun karnımda gaz var diyerek hastaneye gidip kucağına çocuğunu almak olacak bu gidişlee kaydirigubbakcemile3hadii hayırlısıı fazla ilaç içme barii..delikafadulden

ben geldimmmmmm Şeniz şimdi eve geldim tatlişkolar. temizlik yapıcam misafirler için hazırlık yapıcam arada gene bakarım size. çoık yoruldum valla hiç halim yok. evde dağınık biraz. tülleri makinaya attım şimdi. işleri yaparken uğrarım ara sıra.

özgecim seni de tekrar tebrik ederim canım bak boşuna kendini üzdün. git o testi veren hemşirelerin bi saçını başını yol. sinir oldum klava: ya sen onlara inanıp dikkat etmeseydin kendine bebeğine bişey olsaydı Allah korusun napacaklardı ozaman acaba klava:

özlemcim tuğbacım arada gelirim yine öptümmm Şeniz

tamam canım sen ıslerını ahlletmeye calıs bız burdayızzzsengözlerimebaksanab

iyi olmaya çalışıyorummm canımm....çok uykusuz hissediyorumm kendimiii daha hala işteyimm bugün çok zor geçtiii ... neyseki yarın izinliyimmm:bbo:mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

hamıslık ıyı gıdıyo ama dımı kıs kalktı mı ılıskı yasagı adamcagısss mahvolmustur hehe:1ninca:kaydirigubbakcemile3

slm kızlar bakıyorum annelerimiz çoğalıyo ohhhhhh ne güzel ya trakkeki ne o kız hiç sesin soluğun çıkmıyo yeğenim nasıl üzme onu ha gazlı gazlı yiyecekler yeme melek rahat olsun karnında doğunca soracam ona annenin karnımı iyiydi yoksa kucamı diyekaydirigubbakcemile3

İyi akşamlar kızlar! Nasılsınız! Bi hamile daha çıkarmışız aramızdan. Tebrikler Özge!

sibelcim senin uzun zamandır olmuyordu di mi arkadaşımın da 8 yıl olmadı evliliğinin ilk yılında kist dolayısıyla amliyat oldu ardından ameliyattan dolayı rahimde yapışıklık oldu sonra yspışıklık açıldı ardından tüpleri sürekli enfeksiyondan dolayı tıkanmıştı rahim filmi ile açıldı ve filmden sonra hamile kaldı eşinde de azosperm vardı keçiboynuzu içirdi sonunda oldu şu an 4 aylık hamile benim 9 ayım hala hamile kalamadım salı günü rahim filmi çekilecek eşime test yapılacak hayırlısı umudumu kaybetmemeye çalışıyorum bekliyorum bakalım sana anlatmak istedim sadece herşeyi yapmışsındır eminim belki bi faydası olur bize umudumu kaybettiğimde hep onu düşünüyorum böyle teselli oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…