- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #5.201
slm kızlar ümmühan var mı birsey
temislik yapıyo suan sanırsaammmkaydirigubbakcemile3 arada bakıcak bise kusummm
slm kızlar bakıyorum annelerimiz çoğalıyo ohhhhhh ne güzel ya trakkeki ne o kız hiç sesin soluğun çıkmıyo yeğenim nasıl üzme onu ha gazlı gazlı yiyecekler yeme melek rahat olsun karnında doğunca soracam ona annenin karnımı iyiydi yoksa kucamı diyekaydirigubbakcemile3
İyi akşamlar kızlar! Nasılsınız! Bi hamile daha çıkarmışız aramızdan. Tebrikler Özge!
kimse varmı
günaydın kızlar uyanmadınız galiba
ben yine erken kalktım kocişle kahvaltı yaptık
işe gönderdim,işim çok
temizlik,bulaşık,ütü....
size bi bakayım dedim ama kimse yok
selam kızlar ben geldim kimseler yok benim de işim var ara ara bakarım size var mı bi değişiklik umarım güzel değişiklikler vardır
merhaba kıssslarrr.Beninde adet olmama 2 gün var yaaaaaaaaaaa.Dıııdıııdıııddııı
selam kızlar ben geldim kimseler yok benim de işim var ara ara bakarım size var mı bi değişiklik umarım güzel değişiklikler vardır
merhaba kıssslarrr.Beninde adet olmama 2 gün var yaaaaaaaaaaa.Dıııdıııdıııddııı
günaydın tatlişkolar bende şimdi uyandım. üst katta tadilat yapıyolar sanırım uyuyamadım. sinirim tepeme çıktı. sabah sabahklava: ben dün akşam bütün işlerimi yaptım sadece makinaya çamaşır atıcam okadar :lepi: hepinize kolay gelsin
günaydın kuzucum at çamaşırları makinaya yardıma gel olur mu?
bi de türk kahvesi yaparım ben sana
emelcim de gelir di mi kuzular:içelim:
merhabalar 42.gündür adet görmedim .test yapmak ta istemiyorum ya olmazsa diye .hafta içi kan testi yaptırcam hamile olup olmadığımı ögrenmek için.
tabi gelirim canımcım hemen koşuyorum valla kahve oldumu dayanamam asla kaydirigubbakcemile3
yakın otursak ne süper olurdu valla birbirimize gider gelirdik :çok üzgünüm: hepimiz başka şehirdeyiz :çok üzgünüm:
merhabalar 42.gündür adet görmedim .test yapmak ta istemiyorum ya olmazsa diye .hafta içi kan testi yaptırcam hamile olup olmadığımı ögrenmek için.
gelin buyrun şekerler
yok önceleri kist vardı yeni geçti.doğum kontrol hapı kullanmıştım 3 ay geçen ay dr gittim kist yok dedi ama bana gluphoce ilacını verdi
bende şimdi yaptım bi tane içiyorum
pazar sohbeti yapıyoruz ne güzel:içelim:
mutfağımı topladım,çamaşırları yıkamıştım topladım yerleştirdim
temizliğe hiç başlayasım yok daha
sohbet daha güze sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?