Sabırsızlanıyorum ...!

gitme o zaman şekercimkaydirigubbakcemile3
şöyle patron geldi,telefon çaldı derdi olmadan bi pazar sohbeti yapalım
pek gönüllü değilsin zaten heralde

slm kızlar anam ben kahveyi sevmiyorum ya

çay demleriz kuzum sana:içelim:

ya kızlar bende bu ağrıdan sonra çok fena kaşıntı ve yanma başladı
ayy bıktım valla canım acıyor artık

ümmühan ben bügün tembelim oglusum uyuyor fırsat bilipte bunu iş yapmıyorum

yerim ben onuuuuuuu uykucumuymuş beyfendi Şeniz

gitme o zaman şekercimkaydirigubbakcemile3
şöyle patron geldi,telefon çaldı derdi olmadan bi pazar sohbeti yapalım
pek gönüllü değilsin zaten heralde

çay demleriz kuzum sana:içelim:

yok canım hiç gidesim yok valla. kocişte uyuo zaten. dışarı çıkalım derse bi uğrarız bakalım. bi muhabbet edelim dimi yani kaydirigubbakcemile3

enfeksiyon olmasın canımmm fisfisfis

enfeksiyon canım da bitmedi ya delirtti beni
valla iççamaşırı ütülemeye üşeniyodum ama bugün çıkarttım hepsini ütülücem
ya ağrı,ya kaşıntı,ya akıntı
evlenmeden önce de olurdu ama bu kadar değil:1no2:

else gecen sene ben tam 2 ay enfeksiyon yüzünden hasta yattım igne hap fayda etmedi ya afedrsiniz kan yapıyordum

canım evlendiktn sonra dah dikkatli olmak lazım. bana yeni evliyken olmuştu 1 ay sürmedi. normal dahiliye doktoru idrar testinden anladı. ilaç bile kullanmadım. geçti sonra zaten yeni evlilerde mutlaka olur dedi. çamaşırlarını mutlaka ütüle. günde en az iki tane çamaşır değiştir. bi de hijyene dikkat et hemen geçiyo tatlım.

geçen ay bukadar değildi hap kullandım geçmişti
bu ay iyice kötü oldu hap kullanıyorum yine ama geçmiyor
ağrıya razıydım valla

ve ilişkiye girmeden cinsel organlarınızı eslerinizde dahil sabunla yıkayın cünkü kadın cok hassas

2-3 defa değiştiriyorum zaten canım.temizleyici jel aldım eczaneden onu kullanıyorum
geçmedi bu sefer bi türlü:uhm:

geçen ay bukadar değildi hap kullandım geçmişti
bu ay iyice kötü oldu hap kullanıyorum yine ama geçmiyor
ağrıya razıydım valla

inş en kısa sürede geçer kuşumm :Saruboceq: sen dediklerimi yap bi de ara sıra doktor bana sirkeli su ile taharet yapın dedi. az sirke damlat suya dedi. o da iyi geliyor. bi de eşinizinde dikkatli olması lazım. o en büyük etken onlar zaten. inş tez zmanda ikinizde iyileşirisiniz canlarım :Saruboceq:

2-3 defa değiştiriyorum zaten canım.temizleyici jel aldım eczaneden onu kullanıyorum
geçmedi bu sefer bi türlü:uhm:

jel falan kullanma bence onlar daha fena yapıyo tatlım. kendini üşütmemeye çalış. geçecek bak görürsün :teselli:

sevnurdan incilere basladım yine:1closedeyes:

:roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…