- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #5.641
Büşra üzülme canım yerleşme kanamasıdır bencede.
Stres yapma sakın. Değerin çok iyiymiş. İnşallah güzel olacak herşey..
İnşallah canım yaa
Dua et benim için arkadaşım :Saruboceq:
Arkadaşlar hamileliğinden önce progynex kullanan oldumu? Doktorum bana gebelik gerçekleşirse düşüğü önlesin diye verdi. Günde 3 saatim yollarda geçiyor :çok üzgünüm: İlacın yan etkileri hamilelikle aynı ve ben hepsini yaşıyorum. Kullanan varsa deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum.. Bu ayda olmazsa diye endişeleniyorum..:1no2:
Canım ben progestan kullanıyorum. Sanırım aynı nitelikte ilaçlar. Ben de gebelik gerçekleşirse düşüğü önlesin diye kullanıyorum. Ama ben 10 gün kullanıp ara veriyorum. Bu arada adet olmazsam gebelik gerçekleşirse tekrar kullanmaya başlıycam. Benim ki öyle.
Cevabın için sağol canım. Benimde bugün 10. günüm gebelik olmazsa adeti beklicem artık. Ama insan ümitleniyor. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın..
Evet canım 10 gün bugünde son günüm. Peki sen klomen kullanmışmıydın yoksa sadece progestanmı verdi doktorun?
Benim derse dönmem lazım akşama tekrar gelicem. Herkese iyi çalışmalar..
neden bu kadar başın ağrıyor bu aralarr ..çookk yorma kendinii kuzucummm dikkat et sağlığınaakızlar başım çatlıyor ağrıdan ya eve gitsem yatsam uyusam ooff ya
neden bu kadar başın ağrıyor bu aralarr ..çookk yorma kendinii kuzucummm dikkat et sağlığınaa
miyop astigmat var bende gözlük kullanmam gerekiyor ama çantamda gezdirip duruyorum gözlükleri sadece
ne zamanki bu kadar ağrıya dayanamıcak hale gelsem bikaç gün takıyorum gözlerim dinleniyo,sonra nasıl olsa geçti diye çıkarıyorumklava:
bi de gece banyo yapıp yattım saçımı kuruttum ama nemli kalmış heralde boynum da tutulmuş
şimdi adım attıkça başım zonkluyor,gözlerim ağrıyor
miyop astigmat var bende gözlük kullanmam gerekiyor ama çantamda gezdirip duruyorum gözlükleri sadece
ne zamanki bu kadar ağrıya dayanamıcak hale gelsem bikaç gün takıyorum gözlerim dinleniyo,sonra nasıl olsa geçti diye çıkarıyorumklava:
bi de gece banyo yapıp yattım saçımı kuruttum ama nemli kalmış heralde boynum da tutulmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?