Sabırsızlanıyorum ...!

Selam kızlar! Herkese iyi günler! Ümmühan adet olmuşsun canım. Üzüldüm valla senden umutluydum ben. Neyse her şeyde bir hayır vardır. Önce sağlığımız canım benim.

Büşra üzülme canım yerleşme kanamasıdır bencede.
Stres yapma sakın. Değerin çok iyiymiş. İnşallah güzel olacak herşey..

Arkadaşlar hamileliğinden önce progynex kullanan oldumu? Doktorum bana gebelik gerçekleşirse düşüğü önlesin diye verdi. Günde 3 saatim yollarda geçiyor :çok üzgünüm: İlacın yan etkileri hamilelikle aynı ve ben hepsini yaşıyorum. Kullanan varsa deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum.. Bu ayda olmazsa diye endişeleniyorum..:1no2:

Canım ben progestan kullanıyorum. Sanırım aynı nitelikte ilaçlar. Ben de gebelik gerçekleşirse düşüğü önlesin diye kullanıyorum. Ama ben 10 gün kullanıp ara veriyorum. Bu arada adet olmazsam gebelik gerçekleşirse tekrar kullanmaya başlıycam. Benim ki öyle.

Cevabın için sağol canım. Benimde bugün 10. günüm gebelik olmazsa adeti beklicem artık. Ama insan ümitleniyor. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın..

Cevabın için sağol canım. Benimde bugün 10. günüm gebelik olmazsa adeti beklicem artık. Ama insan ümitleniyor. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın..

Amin canım. İnşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz. Sende mi 10 gün içiyorsun ilacı.

Evet canım 10 gün bugünde son günüm. Peki sen klomen kullanmışmıydın yoksa sadece progestanmı verdi doktorun?

Evet canım 10 gün bugünde son günüm. Peki sen klomen kullanmışmıydın yoksa sadece progestanmı verdi doktorun?

Sadece proggestan verdi canım. 7 ay önce kısa süreli bir hamilelik yaşadım. O kadar kısaydı ki keseyi falan bile göremedik. Onun için doktorum bir daha hamilelik olursa gebelik bozulmasın diye bu ilacı verdi. Ama bi daha olmadı. İlacı bıraktığım an 2 gün sonra adet oluyorum. Olmasam kan testi yapıp değere göre tekrar ilaca başlıycam.

İnşallah en kısa sürede hamile kalırsın canım. Bende 14 ekimde 10 haftalık bebeğimi kalp atışı olmadığı için kaybettim. Seni çok iyi anlıyorum. Bende kürtajın arkasından adet düzensizliği başladı. Doktorumda bu ay klomene başlattı ve progynex içiyorum 10 gündür. İnşallah ikimizde en kısa sürede kavuşuruz minişlerimize...

neden bu kadar başın ağrıyor bu aralarr ..çookk yorma kendinii kuzucummm dikkat et sağlığınaa

miyop astigmat var bende gözlük kullanmam gerekiyor ama çantamda gezdirip duruyorum gözlükleri sadece
ne zamanki bu kadar ağrıya dayanamıcak hale gelsem bikaç gün takıyorum gözlerim dinleniyo,sonra nasıl olsa geçti diye çıkarıyorumklava:
bi de gece banyo yapıp yattım saçımı kuruttum ama nemli kalmış heralde boynum da tutulmuş
şimdi adım attıkça başım zonkluyor,gözlerim ağrıyor

Geçmiş olsun Elifcim. Benim de pazartesi başım çok ağrıdı. Havalardan heralde. Üşütüyoruz.

Gözlerinden ağrıyordur o zaman. Ben de gözlük takmamak için çok direnmiştim. Ama doktorum çok ısrar etti. Takarsan ilerlemez dedi. Takmazsan kavanoz dibi gibi olur gözlüklerin dedi. Korkuttu beni takmaya başladım.

canım sakın ihmal etme bak bende senin gibi çantamda gezdirir yada aksesuar olarak kullanırdım 0,75 di sürekli pc başında olduğum için ilerledi şu anda 3 numara astigmatım ve gözlüğü çıkardığım anda görmüyorum sengözlerimebaksanab:1no2:

Canım benim ya neden takmıyorsun gözlüğünü kızcam sana şimdiklava:
Bu baş ağrısını çekmeye değermi
baş ağrısı çok kötüdür bilirim dikkat et kendine gözlüklerini takmayı ihmal etme
Saçlarınıda kurut iyice nemli bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…