- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #5.661
Canım benim ya neden takmıyorsun gözlüğünü kızcam sana şimdiklava:
Bu baş ağrısını çekmeye değermi
baş ağrısı çok kötüdür bilirim dikkat et kendine gözlüklerini takmayı ihmal etme
Saçlarınıda kurut iyice nemli bırakma
selam millet ve karşınızdaaaa ben hehehehe ne haber tatlı anne adayları biz daha çalışmaya başlamadık perhizdeyiz kocam yarın tahlil verecek sonraaaa işbaşı sonraaaa bebiş ayyy ne güzel
ayy inşallah cümle isteyenlere :CüvCüv:kaydirigubbakcemile3inşallah bu anlatımından da kolay olur canım bebişin çabuk çabuk gelsin annesine:1hug:
ayy inşallah cümle isteyenlere :CüvCüv::ecrin_bebek:
başın nasıl oldu umarım iyi olur yerimseniben:
amin canım inşallah
şimdi hamile olduğunu yeni öğrenen ve bebeğini aldırmakta kararlı olan birinin yazdıklarını okuyodum da içim kötü oldu ya
eğer eşim istemicekse ve aldırmakta direticekse Allah'ım bana bebek vermesin
çok zor dayanamam senağlama
herkese selam arkadaşlar üyeyim ama bu linke ilk defa giriyorum ya gün saymak çok zor hakikatten, benimde reglime 3 gün var tabi her zamanki gibi regl belirtilerim var, her ay olduğu gibi bu ay da yok galiba
amin canım inşallah
şimdi hamile olduğunu yeni öğrenen ve bebeğini aldırmakta kararlı olan birinin yazdıklarını okuyodum da içim kötü oldu ya
eğer eşim istemicekse ve aldırmakta direticekse Allah'ım bana bebek vermesin
çok zor dayanamam senağlama
o yazıyı bende okudum else, burda bu kadar insan bebek hayaliyle yanıp tutuşurken bu tür şeyler insanın moralini çok bozuyor. Allah o arkadaşımıza o hatayı (aldırmayı) yaşatmaz inşallah:Saruboceq:
ayy bende okudum onu elifcimm ve üzerinede kürtaj videolarını izledimmm amaann allahıımm içimi parçaladılar sankiiiii senağlamasenağlama
hoşgeldin canım aramıza
inşallah Allah gönlüne göre versin hemen umutsuzluğa kapılma
kaç yıllık evlisin?ne kadar zamandır istiyosun?
teşekkür ederim elsecim hoşbulduk, 2,5 yıllık evliyim, 1,5 yıldan fazladır da hamile kalmaya çalışıyorum ben problem olmayıpta hamile kalamayanlardanım o yüzden her ay ümitlenip sonra hüsran yaşıyorum olmamasını gerektirecek bir durum yok çünkü,bir kaç ay klomen tedavisi denedim yine olmadı, şimdi bıraktım tedavileri yaz gelince aşılama yaptırmayı düşünüyorum. senin durumun ne canım?a.s.
offf kürtaj allahım ne acı ben de daha önce bebeğin ağzından anne bei parçalıyorlar diye bir yazı okudum ağlamıştım hatta erkekleri anlamıyorum sırf keyif için aldıralım demek ne acımasızlık bu ya hayırlı sağlıklı bir bebek için uğraşan acı çeken üzülen insanlar var allahım da onları böyle sınıyor
ben 10 aylık evliyim canım daha hamiş kalma çabası yok bende.önce sizin bebişleri bi doğurtup,büyüteyimkaydirigubbakcemile3
inşallah Allah'ım çok bekletmez hiçbirimizi
inşallah canım Allah'ın verdiği canı,meleğini,hediyesini aldırmak zorunda kalmaz
benim eşimde ben ocakta şüphelenince tutturmuştu aldırırız diye.hep dua ettim Allah'ım eğer eşim kabul edicekse hamile olayım,istemicekse aldırmak zorunda kalıcaksam olmıyayım.olmadığım için şükrettim.herşeyde vardır bi hayır.Allah bizler için doğru zamanı biliyodur.
Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimizin inşallah
kaydirigubbakcemile3 bence sen bizi bekleme bir an önce başla çalışmalara, malum her zaman planladığın gibi olmuyo hayata.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?