Sabredenler Kulübü 2012 :)

ayy sdtive de gemiiççç hoşgeldiinnn eloserce de gesse artıkım ayyy ne güzel topik canlanıyo eskisi gibim recsn egemn sinhus nirelerdesin kızlar gelin hepiciniz eğlence var eğlenceeeeeeeee

demek belirtisiz de hamile olunabiliyormuş, hayalimduamla birlikte bunu da görmüş olduk

aynen canım.hiçbi belirtim olmadı resmen.Çok şükür hala da yok.bi tek kuruluk varken yine akıntı başladı.Şu anda da var az az.onun dışında aşerme,bulantı,çok çok adet ağrısı çekmedim.aman nazar değmesin.Çok erken olduğu için olabilir.çoğunlukla 5.haftadan sonra başlıormuş.İnşallah ağır şartları yaşamam.

aminnnnn canım cümlemizee

kuzum ben de hala hiç belirtim yok

bulantı falan çok şükür yok sadece oburlaştım

ayy sdtive de gemiiççç hoşgeldiinnn eloserce de gesse artıkım ayyy ne güzel topik canlanıyo eskisi gibim recsn egemn sinhus nirelerdesin kızlar gelin hepiciniz eğlence var eğlenceeeeeeeee

ne zamandır izindeydim tatlım, gelemiyordum o yüzden. ben de sizlerle sohbeti pek özledim....

maşallah maşallah
yine iyi dayanıyorsun, sabırlısın kuzum vallahi. ben senin yerinde olsam çoktan bugün bir kere daha kan vermiştim. ama sen iyisini yapıyorsun, beklemende fayda var.
bu belirti konusu da herkeste bir olmuyor işte. insanlar en çok göğüs şişkinliği ya da hassasiyetinden bahsediyordu. bak sen de olmadı o...
,nşallah sana çok eziyet vermeyen, kolay bir gebelik geçirirsin tatlım

aynen canım,Rabbi'm sana da kolay hamilelik nasip eder inşallah.Daha yeniyim dediğim gibi,belki ondan başlamadı daha.İnşallah başlamaz gerçi.
ben de bilmiyorum bu sabır nerden geliyor,aslında çok sabırsızmdır.Ancak bebek daha büyüsün diye bekliyorum,doktora gitsem de gözükmez daha ultrasondan.eşimden aldım ilhamı. :)))

Son düzenleme:
bu arada kıslaaaaaarrrr dün saydım llistemizde 13 hamilemiz 14 bekleyenimiz varr nerdeyse yarıladık bu ayın sonuna listeden 3 kişi çıkartırım sanırım eğer onlar çıkarsa hamielmiz daha çok olmuş olceeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkk

ohh ne güzel dinlendin geldin kuzum bizde öslediydik seni ayol

vallahi dinlendim canım yaaa, bugün işe gelmek çok zor geldi.
zaten bence kadın dediğin çok uzun saatler çalışmamalı, şöyle öğlene kadar, bilemedin 2-3e kadar çalışmak yeter kadına. ben eve 7de gidiyorum yaa çok kötü yine de Rabbime şükür tabi, sağlığım var işim var çalışıyorum, paramı kazanıyorum ama zamanımın çoğunu da fuzuli tüketiyormuşum gibi geliyor.
zaten ömür ne kadar uzun ki ben haftada 45-50 saatimi sevmediğim insanlarla geçireyim...
belki günün birinde bu koşullarım değişir kim bilir...

tati, tam yumurtlama zamanıma denk geliyordu, eşim de maaşallar diyim tatilde istekliydi bayağa, güzel çalışmalar yaptık ama aksi gibi ben yumurtlamadım galiba. aslında tatile gitmeden önce doktora gitmiştim smear vermeye, çok şükür temiz çıktı, o gün doktor hızlıca muayene etti, üstünkörü yumurtalıklara da baktı ve gelişmekte olan bir yumurtan var dedi. benim normalde 15. gün civarı çatlar yumurtam, ve hissederim sancısını, şişkinliğini. ama nedense bu ay hissetmedim. 18. gün faalndı bir şişkinlik bir sancı hissettim ama artık geç mi yumurtladım ne oldu bilemiyorum...
bir gün de ilişkiden sonra, biraz kan geldi silerken, herhalde tahriş ettik diye düşündüm. 1-2 gün çalışma yapmadık. o arada denk gelmiş olabilir belki de yumurtlama. bakalım kısmet artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…