- Konu Sahibi minikgelin
-
- #24.541
demek belirtisiz de hamile olunabiliyormuş, hayalimduamla birlikte bunu da görmüş olduk
KAYIP İLANI vereceedim az daha...
topiği ayağa kaldıracaktın hemii kız zorda olurdu beni bulmak haaa
60gelsin seni tebrik etmeyi unuttum:26: gözün aydın.Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin.sağlıklı ve güzel bir bebeğin olsun inş.
maşallah topikte baya hamiş var.hepimizin duaları kabul olur inş.
aynen canım.hiçbi belirtim olmadı resmen.Çok şükür hala da yok.bi tek kuruluk varken yine akıntı başladı.Şu anda da var az az.onun dışında aşerme,bulantı,çok çok adet ağrısı çekmedim.aman nazar değmesin.Çok erken olduğu için olabilir.çoğunlukla 5.haftadan sonra başlıormuş.İnşallah ağır şartları yaşamam.
en son göründüğün yer burasıydı,fazla uzağa gidemezdin.IP adresinden buluruk.
ayy sdtive de gemiiçççhoşgeldiinnn eloserce de gesse artıkım ayyy ne güzel topik canlanıyo eskisi gibim recsn egemn sinhus nirelerdesin kızlar gelin hepiciniz eğlence var eğlenceeeeeeeee
aynen canım.hiçbi belirtim olmadı resmen.Çok şükür hala da yok.bi tek kuruluk varken yine akıntı başladı.Şu anda da var az az.onun dışında aşerme,bulantı,çok çok adet ağrısı çekmedim.aman nazar değmesin.Çok erken olduğu için olabilir.çoğunlukla 5.haftadan sonra başlıormuş.İnşallah ağır şartları yaşamam.
kuzum ben de hala hiç belirtim yok
bulantı falan çok şükür yok sadece oburlaştım
ne zamandır izindeydim tatlım, gelemiyordum o yüzden. ben de sizlerle sohbeti pek özledim....
maşallah maşallah
yine iyi dayanıyorsun, sabırlısın kuzum vallahi. ben senin yerinde olsam çoktan bugün bir kere daha kan vermiştim.ama sen iyisini yapıyorsun, beklemende fayda var.
bu belirti konusu da herkeste bir olmuyor işte. insanlar en çok göğüs şişkinliği ya da hassasiyetinden bahsediyordu. bak sen de olmadı o...
,nşallah sana çok eziyet vermeyen, kolay bir gebelik geçirirsin tatlım
herkese günaydın kızlarrrrrrr.okumaya başlamadan bi slm vereyim dedim,şimdi yine bisssürüüüü şey birikmiştir okuayacak
aynen canım,Rabbi'm sana da kolay hamilelik nasip eder inşallah.Daha yeniyim dediğim gibi,belki ondan başlamadı daha.İnşallah başlamaz gerçi.
yenisin kuzum daha bişi belli olmaz inşallah devamında da senin gününü batıracak derece de sıkıntı çekmezsin kuzum
hayalimduam kuzum şimdi bebe sitesi paylaşabiler miyimmmartıkım kızman dimiii
hayalimduam kuzum şimdi bebe sitesi paylaşabiler miyimmmartıkım kızman dimiii
bu arada kıslaaaaaarrrr dün saydım llistemizde 13 hamilemiz 14 bekleyenimiz varr nerdeyse yarıladık bu ayın sonuna listeden 3 kişi çıkartırım sanırım eğer onlar çıkarsa hamielmiz daha çok olmuş olceeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkk
ohh ne güzel dinlendin geldin kuzum bizde öslediydik seni ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?