- 7 Aralık 2011
- 1.559
- 123
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #24.581
üstüne görme olacağını pek sanmıyorum ben. o daha az lekelenme gibi oluyor galiba. ama bu konularda kesin konuşmak da doğru değil. herkeste farklı seyrediyor bu durumlar
cnm sende burdasın nasılsın? göremedim epeydir seni bebiş nasıl?
bulantılar geçmiştir umarım
ayy alakasız birşey daha geldi aklımadün yeşil yolu izledim çok güzel bir filmdi tavsiye ederim kıslar ayy yine ben bugün başka tellerden çalışyom kendimi sizden biri değil gibi hissettim
Ne güzel kalabalık yine burası..
ben de ara ara dahil olucam sanırım bnm deli patron bir gidiyo bir geliyo giremiyorum ben de :))
sdtive cnm hoşgeldin özlemiştik seni..tatil yaramıştır umarım bu ay bi süpriz de senden gelir..
hayalimduam cnm sende biraz geç gitmekle haklısın doktora çünkü değerinin 3.500 ü geçmesi gerek kesenin görünmesi için..
ama yine de yarın bi kan testini tekrarla istersen içinin rahat etmesi için ben seni tanıyosam türlü fikirler geçiyodur şimdi aklından :))
değerinin yükseldiğini gör de tamamen rahatla cnm
ben ilk izlediğimde ne çok ağlamıştım yaa
kuzum nirelerdesin sen yaa görünmez oldun yoksun ortalarda
ayy alakasız birşey daha geldi aklımadün yeşil yolu izledim çok güzel bir filmdi tavsiye ederim kıslar ayy yine ben bugün başka tellerden çalışyom kendimi sizden biri değil gibi hissettim
offf kızlar ben çıkıyorum hepinizi öptüm bilgisayarım ikinci kez kapandı beni sinir etti bugün kalabalık ya yazışmama müsade etmicek bilgisayar çökmeden kapatayım en iyisi sonra görüşürüz
offf kızlar ben çıkıyorum hepinizi öptüm bilgisayarım ikinci kez kapandı beni sinir etti bugün kalabalık ya yazışmama müsade etmicek bilgisayar çökmeden kapatayım en iyisi sonra görüşürüz
allaaaaaaaaahhhhhhhhımmmmmmmmmmmmm inanamıyorummmmm
çok sevindim canım benim allah ım hayırlı sağlıklı bi şekilde kucagına almanı nasib etsın ınsallaaahhhhh
Kazasız belasız sağlıkal bi 9 ay gecır bebegını kucagıana l sev öp kokla inşallah canım ay nası sevındım yaaaa
değerden daha önemli olan sey gunasırı ıkıye katlamasıdır canım degerı hııcc kafana takma :)
ınsallah 5+0 gibi kesyeı gorurusunzu zaten 4+2 misşin bugun 4 gun sonra kesyeı gorurusunuz ınsallahhh
aman deyım belirtilere de takılmaa zaten hemen belriti başlamaz benım 5+3 de başlamıstı
kasıgın agrıyabılır sızlayabılır ayagıunı yuksege uzatcan dınlencen bol bol yogun olmasanda dınlen
ılık dus al uzan ohh ama agrı gecmezse doktoruna danıs canım :)
ahh ahh sorma hala bulantıyla ugrasıyorum hergun kaç kez istifra edıyorum bilsen 5,5 kg vermısım
bbeıs ıyı olsun tabıı önemli değilde... :) baya zorlamnıyorum eşim de gecıcek gecıcek deyip duruyo mutfak ev işi yemek ısı hep
kocişe kaldıSen anıslsın canım bebıs nasıı :)
ya niyeyse sessizleşti birden. eskiden derlermiş ya birinin kızı oldu diye..:44:
ben de yemeğe gidiyorum,gelirim yine kızlar.
ya niyeyse sessizleşti birden. eskiden derlermiş ya birinin kızı oldu diye..:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?