Sabredenler Kulübü 2012 :)

üstüne görme olacağını pek sanmıyorum ben. o daha az lekelenme gibi oluyor galiba. ama bu konularda kesin konuşmak da doğru değil. herkeste farklı seyrediyor bu durumlar

evet benim okuduğum yazılarda da çok az olduğu yazıyordu.neyse zaten çok ümitlenmemiştim.belirti filan da yok zaten.hayırlısı artık

cnm sende burdasın nasılsın? göremedim epeydir seni bebiş nasıl?

bulantılar geçmiştir umarım

canım hamdolsun ııyıymmm bebısım maşallah teyzesı çok iyi artık bebege benzıyo

bulantım kusmam hala devam hıcbıseyden tad alamıyorum herkes kokuo kısmeye yanasamıorm sankı bısede dıyemıyroum :S

doktorum sık sık kontrole çagırıyo her hafta drdayım :) cuma gunune tekrar cagırdı ,

elleri ayakalrı oynatıyo nası oynuyo gecen lekelenmeme oldu dr gittim korktum baya dr da korktu benı ağlıo gorunce

amaan yaramaz bu kıpır kıpır bişeyi yok bunun diyo ıste kanama alanı kuculmus de o gelmıs leke olrk 2 cm di 1,4 oldu sükür

bebısımde 4 cm idi gecen cuma şimdi dahada büyümüştür :) ınsallah... :) senın oğluşun nasıı aman abı o oldu o artık

ayy alakasız birşey daha geldi aklıma dün yeşil yolu izledim çok güzel bir filmdi tavsiye ederim kıslar ayy yine ben bugün başka tellerden çalışyom kendimi sizden biri değil gibi hissettim

hoşbulduk canım, ben de sizleri özledim..
gelse bir süpriz hoş olur tabii ama pek öyle hissetmiyor gibiyim. kısmet artık. bu ay ilişki olamama gibi bir sıkıntımız olmadı çok şükür. hatta gitmeden eşim test yaptırmıştı, hormonları da spermleri de iyiydi. bebiş gelmezse, hayırlısı diyeceğim. demek Rabbim böylesini uygun görmüş. kısmet bakalım zaman ne getirecek.

ya kızlar benim böylşe acayip takıntılarım var.mesela hamileyken ne zaman bebeğe bişey alsam hemen ertesinde bebğimi kaybettim.bir de her seferinde gelip burda paylaştım(başka topiklerde tabi) ve yine ardından kayıp o yüzden bi daha hamile kaldığımda hiçbişey almıycam ve buraya da girmiycem hiç diyordum.çok kötü tesadüfler bunlar biliyorum ama insanın aklına takılıyor işte.ama ben burdan ayrılamam ki artık,ders çalışmam gerek kitap önümde duruyor ben burayı bırakamıyom baksanıza

kuzum nirelerdesin sen yaa görünmez oldun yoksun ortalarda

ay canım ocak anneleri topiği benım ya orda işleirm oluyo e zaten calsııyorum ıs yeırndeyım bisürü işim var

bi de gecen hafta ban yedim kısa bi sürede olsa kapalı kaldıgı ıcın yoktum :)

yanı burlardayım dudnen ebri de sabredenler kulubune bakaım bakaım dıyroum meger hayalımduamın haberı cekıomus benı

sen naıslsın napiosnn :)

offf kızlar ben çıkıyorum hepinizi öptüm bilgisayarım ikinci kez kapandı beni sinir etti bugün kalabalık ya yazışmama müsade etmicek bilgisayar çökmeden kapatayım en iyisi sonra görüşürüz

ayy alakasız birşey daha geldi aklıma dün yeşil yolu izledim çok güzel bir filmdi tavsiye ederim kıslar ayy yine ben bugün başka tellerden çalışyom kendimi sizden biri değil gibi hissettim

bende ilk izlediğimde çok ağlamıstım yaaaa.çok uzun ama cok güzel film

görüşürüz kendine iyi bak

egemn hoşgeldin naber nasılsın ?

Mesajım arkalarda kalmışşş )

ben de yemeğe gidiyorum,gelirim yine kızlar.

hadi afiyet olsun, sağlıklı şeyler ye mümkünse

ya niyeyse sessizleşti birden. eskiden derlermiş ya birinin kızı oldu diye..:44:

o kız benim olsun muuu?
ya biliyor musunuz rüyamda gördüm bir bebk, kucağımdaydı, kızmış güya. eşimle bir avm deyiz, emzirmek için yer arıyorum. hafif buğday tenli bir bebek, ama nasıl tatlı. ağlıyor resmen sesini duyuyorum, yumuşaklığını hissediyorum. adı da "yeşil"miş. rüya ya illa bir gariplik olacak hayır olsun dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…