Sabredenler Kulübü 2012 :)

kurufasülye cacık yedim kuzum..hamileyken baklagillerden yemek sağlıklıymış.

afiyet olsun, yarasın bakalım... evet baklagiller faydalı. hem protein kaynağı hem de enerji verir...

zaten benim şu an önceliğim mobilyadan falan ziyade iyi bir doktor ve hastane bulmak. kararsız kasım derler ye oyleyim bir turlu karar verip bir yere baslayamadım gitti.Allah soyle hayırlı ve iyi bir doktor nasip etsin

nerelere gittin bakalım şimdiye kadar?
bu arda ben de gidip yiyecek birşeyler alsam iyi olacak. gelicem kızlar yine. görüşürüz...

daha sadece bir yere gittim. arkadaşlarımdan falan aldığım isimler var. onları değerlendiriyorum. senin gittiğin yeri de methediyorlar mesela onu da düşünüyorum.

sana da afiyet olsun bu arada benim çıkmam lazım ileriki saatlerde yine görüşürüz inşallah!

Son düzenleme:
hehehee herkes yemeğe gitmişti galiba yine çoğalmaya başladık afiyet ossunnn kıslarrrr,topiğin deli kızı da geleydi iyidi. friedmannnnn gel hadiiiiiiii

hoş geldim kuzummm, benim bilgili arkadaşım danıştığım kişi

çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok cumartesiyi bekliyorum inş kalp atışını duyarız canım,beklemeye devam...

Rabbim nasip eder inş

cnm tam cvp yazmaya başlıyorum patron geliyo sayfayı kapatmak zorunda kalıyorum deli oldum ya...
bebişine maşallah cnm az kaldı 3 ayı da atlatınca biraz daha rahatlayacaksın..lekelenmeler olur öyle arada şuan bebeğin büyüyor ve yukarı çıkmaya başlıyor o da lekelenme yapar cnm korkma hiç ama önlemini de al tabi..
buarada bebişin bi görüntüsünü görmek istiyorum bakalım yeğenimiz ne kadar olmuş..
cnm bnm sağlıkla kucağımıza da alalım onları inş..
bnm sıpa abi oldu cidden onun büyüme hızına akıl erdiremiyorum her gittiğimde kocaman olmuş görüyorum..
bakalım c.tesi gidicem tekrar inş bi yaramazlık yoktur oğluşum iidir :)

cnm evet düzelmişti problemler hatırlıyorum inşallah hep böyle devam eder..
hakkında hayırlısı olsun cnm allah hayırlı zamanda göndersin bebeğini sana :))

ayyy canım hadi inş duyarsınız kalp atışlarını,sonuna kadar da hep güzel haberlerini alırsınız inş...

Son düzenleme:

hımm, linayı diyorsun. ya orası iyi de işte doktorların bağlı oldukları hastane yok ya beni o düşündürüyor. daha gebelik olmadığı için tam araştırmadım ama, farklı farklı hastanelerde, hastanın talebine göre doğum yaptırıyorlarmış. nasıl oluyor net bilmiyorum. senin de gebelik ilerledi bayağa, artık daimi bir doktor bulsan hakikaten iyi olur.

cnm evet düzelmişti problemler hatırlıyorum inşallah hep böyle devam eder..
hakkında hayırlısı olsun cnm allah hayırlı zamanda göndersin bebeğini sana :))

amin kuzum ya, ben de hep öyle dua ediyorum

offff yine doldurmuşsunuz bisürü sayfa..
okuyamadaım hiçbirini..
şöle bi bakıp çıkıyorum..
geçenlerde kültür vermiştim idrara kültürü..
şimdi onun sonucunu almaya gidiorum..
dokktora gösterip gelicem..
enfeksiyonum varda birazcık:26:
hepinizi öptüm..
renkdaaaşşş hoşgeldin..
görüşmek üzere..

Son düzenleme:
merhaba bi sor sorabilir miyim :)
geçen ay yerleşme kanaması old. umduğum b kanama geldi..
ama şimdi hiç adet belirtim olmamasına rağmen kahverengi akıntım oldu bugün beklenen adetim 28 ydi..
üstüne görme old. varsaysak ve gebelik testiyapsam pozitif çıkabilir mi hafif kanama olmasına rağmen şayet hamileysem???
teşekkürlerr

ben çıkayım güller...kendinize iyi bakın,akşamüstü yine gelirim...tabi buralarda olursanız...

ben buralarda olurum gibi tatlım...gelirsen görüşürüz

hoşbulduk rendkaşım... geçmiş olsun, inşallah ciddi değildir enfeksiyonun. çok şikayetin var mıydı?

ben de işteyim ve nasıl sıkılıyorum anlatamam. çok iş yok. bir kısım personel eğitimde, birazı izinde... sessiz sakin buralar.

gerilerde kalmış ahsenelkasas yadıkların geri dönüp aramaya erindim valla burdan cup verem dedim hediyeleşme işiynen ilgili yazmışsın onu herkese yapmicaz kuzum kim isterse onlarla hediyeleşicez listemde zati onları belirtmek için ekleme yaptım yani en ilerlemiş hamiş beklemeye gerek yok ama şöyle herkes bir fikir verse sonra topluca aldığımız karar doğrultusunda bu işi başlatsak sanırım daha iyi olcek :26:

tamam ama hediye işi için doğumun yaklaşmasını beklemiycez mi?

canım ben ttaildeydim, haberim olmadı bu hediyeleşme işinden. bana bir anlatsana kuzum nedir tam olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…