- Konu Sahibi minikgelin
-
- #24.621
afiyet olsun canım.yarasın inş topiğimiz en küçük bebişine
kurufasülye cacık yedim kuzum..hamileyken baklagillerden yemek sağlıklıymış.
zaten benim şu an önceliğim mobilyadan falan ziyade iyi bir doktor ve hastane bulmak. kararsız kasım derler ye oyleyim bir turlu karar verip bir yere baslayamadım gitti.Allah soyle hayırlı ve iyi bir doktor nasip etsin
afiyet olsun, yarasın bakalım... evet baklagiller faydalı. hem protein kaynağı hem de enerji verir...
nerelere gittin bakalım şimdiye kadar?
bu arda ben de gidip yiyecek birşeyler alsam iyi olacak. gelicem kızlar yine. görüşürüz...
Allaaaaaaaaahhhhhhhhımmmmmmmmmmmmm inanamıyorummmmm
çok sevindim canım benim Allah ım hayırlı sağlıklı bi şekilde kucagına almanı nasib etsın ınsallaaahhhhh
kazasız belasız sağlıkal bi 9 ay gecır bebegını kucagıana l sev öp kokla inşallah canım ay nası sevındım yaaaa
değerden daha önemli olan sey gunasırı ıkıye katlamasıdır canım degerı hııcc kafana takma :)
ınsallah 5+0 gibi kesyeı gorurusunzu zaten 4+2 misşin bugun 4 gun sonra kesyeı gorurusunuz ınsallahhh
aman deyım belirtilere de takılmaa zaten hemen belriti başlamaz benım 5+3 de başlamıstı
kasıgın agrıyabılır sızlayabılır ayagıunı yuksege uzatcan dınlencen bol bol yogun olmasanda dınlen
ılık dus al uzan ohh ama agrı gecmezse doktoruna danıs canım :)
ahh ahh sorma hala bulantıyla ugrasıyorum hergun kaç kez istifra edıyorum bilsen 5,5 kg vermısım
bbeıs ıyı olsun tabıı önemli değilde... :) baya zorlamnıyorum eşim de gecıcek gecıcek deyip duruyo mutfak ev işi yemek ısı hep
kocişe kaldısen anıslsın canım bebıs nasıı :)
canım hamdolsun ııyıymmm bebısım maşallah teyzesı çok iyi artık bebege benzıyo
bulantım kusmam hala devam hıcbıseyden tad alamıyorum herkes kokuo kısmeye yanasamıorm sankı bısede dıyemıyroum :S
doktorum sık sık kontrole çagırıyo her hafta drdayım :) cuma gunune tekrar cagırdı ,
elleri ayakalrı oynatıyo nası oynuyo gecen lekelenmeme oldu dr gittim korktum baya dr da korktu benı ağlıo gorunce
amaan yaramaz bu kıpır kıpırbişeyi yok bunun diyo ıste kanama alanı kuculmus de o gelmıs leke olrk 2 cm di 1,4 oldu sükür
bebısımde 4 cm idi gecen cuma şimdi dahada büyümüştür :) ınsallah... :) senın oğluşun nasıı aman abı o oldu o artık
hoşbulduk canım, ben de sizleri özledim..
gelse bir süpriz hoş olur tabii ama pek öyle hissetmiyor gibiyim. kısmet artık. bu ay ilişki olamama gibi bir sıkıntımız olmadı çok şükür. hatta gitmeden eşim test yaptırmıştı, hormonları da spermleri de iyiydi. bebiş gelmezse, hayırlısı diyeceğim. demek Rabbim böylesini uygun görmüş. kısmet bakalım zaman ne getirecek.
hoş geldim kuzummm, benim bilgili arkadaşım danıştığım kişi
çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok cumartesiyi bekliyorum inş kalp atışını duyarız canım,beklemeye devam...
Rabbim nasip eder inş
ayyy canım hadi inş duyarsınız kalp atışlarını,sonuna kadar da hep güzel haberlerini alırsınız inş...
daha sadece bir yere gittim. arkadaşlarımdan falan aldığım isimler var. onları değerlendiriyorum. senin gittiğin yeri de methediyorlar mesela onu da düşünüyorum.
sana da afiyet olsun bu arada benim çıkmam lazım ileriki saatlerde yine görüşürüz inşallah!
cnm evet düzelmişti problemler hatırlıyorum inşallah hep böyle devam eder..
hakkında hayırlısı olsun cnm allah hayırlı zamanda göndersin bebeğini sana :))
ben çıkayım güller...kendinize iyi bakın,akşamüstü yine gelirim...tabi buralarda olursanız...
offff yine doldurmuşsunuz bisürü sayfa..
okuyamadaım hiçbirini..
şöle bi bakıp çıkıyorum..
geçenlerde kültür vermiştim idrara kültürü..
şimdi onun sonucunu almaya gidiorum..
dokktora gösterip gelicem..
enfeksiyonum varda birazcık:26:
hepinizi öptüm..
renkdaaaşşş hoşgeldin..
görüşmek üzere..
yuppiiiii geldin mi kıssss,sabahtan beri seni çağırıyom sonunda duymuşsun sesimi ne ısmarlıyayım sana bi kahve içen mi?
gerilerde kalmış ahsenelkasas yadıkların geri dönüp aramaya erindim vallaburdan cup verem dedim hediyeleşme işiynen ilgili yazmışsın onu herkese yapmicaz kuzum kim isterse onlarla hediyeleşicez listemde zati onları belirtmek için ekleme yaptım yani en ilerlemiş hamiş beklemeye gerek yok ama şöyle herkes bir fikir verse sonra topluca aldığımız karar doğrultusunda bu işi başlatsak sanırım daha iyi olcek :26:
gerilerde kalmış ahsenelkasas yadıkların geri dönüp aramaya erindim vallaburdan cup verem dedim hediyeleşme işiynen ilgili yazmışsın onu herkese yapmicaz kuzum kim isterse onlarla hediyeleşicez listemde zati onları belirtmek için ekleme yaptım yani en ilerlemiş hamiş beklemeye gerek yok ama şöyle herkes bir fikir verse sonra topluca aldığımız karar doğrultusunda bu işi başlatsak sanırım daha iyi olcek :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?