Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım ben ttaildeydim, haberim olmadı bu hediyeleşme işinden. bana bir anlatsana kuzum nedir tam olarak?

canım burda devamlı olan ve hamile kalıp da bizleri bırakmayanlara hediye verme fikriyel başladı ilk olarak daha sonra da kim hediyeleşmeye katılmak istiyorsa söylüyo friedman da listemize ekliyo.işte ondan sonrası biraz karışık çünkü daha tam netleşmedi

tamam ama hediye işi için doğumun yaklaşmasını beklemiycez mi?

onu bilmiyom işte ama benim fikrim hediyeleşmek isteyenlerin hepsi hamile kalınca başlasın bence o dah adoğru olur sonrasında da her ay birine alır göndeririz yada 15 günde bir nasıl karar alınırsa artık

canım ben ttaildeydim, haberim olmadı bu hediyeleşme işinden. bana bir anlatsana kuzum nedir tam olarak?

kuzum ahsenelkasasın da dediği gibi biz hayalimduamla şakalaşıyoz falan derken neden bebeciklerimize hediyeler göndermeyelim dedik ve topikde sürkli duranlar ve bende katılmak istiyorum diyenlerle hediyeleşicez kısmetse herkes tatilinden falan döndükten sonra daha net şeyler konuşulup ona göre kara alırız kuzum hediyeleşmek istiyorum diyenide listede belirtiyorum ben karışılık olmasın diye

vallahi bu topik açıldığından beri varım ben şimdi buna da katılmasam olmaz
ama bu hediye organizasyon işleri zor. nasıl yapacağız ki...friedman gelsin de konuşalım bari

Eki Görüntüle 451541

ben bugün mobilyalara taktım sanırım kafayı ama bu anne yanı beşikleri çok seviyom ben yaaa
ayy bunları ben de çok seviyorum am aalmicam ben ev dar kiracıyım amann ne gerek diye atlatıyom işte
vallahi bu topik açıldığından beri varım ben şimdi buna da katılmasam olmaz
ama bu hediye organizasyon işleri zor. nasıl yapacağız ki...friedman gelsin de konuşalım bari

demir başlardansın kuzum katılmazsan olmaz bu biraz güven duyma ve herkesin gerçekten istemesine bağlı kuzum sonrası çok kolay olacaktır zaten bilgiler açıkca söylenmicek özelden bir birimize göndericez ve topiğimize yeni gellipte bende istiyom diyene dur diycez mesela çünkü bizler en azında öle yada böel bir birimiz hakkında bilgi sahibiyiz ve hepimizin içten olduğuna inanıyorum ben böyle hepimizin bir arada olduğu bir günde herkes fikrini söyler en uygunu hangisiyse ona karar veririz bence :26:

canım benım sağol estf :)

inşallah canım duyarsınzı kalp atısını :)

Rabbım sağlıkla nasıb eder ınsallah cumelmıze :)

evet canım rahmın yukarı cıktıgını hıssedıyorum hem ondan hem de göllenen kanın dökülmesınden kaynaklanıyo

canım evde ultrason resımelrım yarın getıryımde ekleyım ınsallah elelrı kolları bellı oluyo zaten :)

gecen hamıleleıgımde 16. hafta bıterken gecmıstı bulantım bu seferd eöle olursa daha ksokoca bı 4 hafta var dmeketır ooovv yoovvv

ben de cuma gıdıcem dr cagırdı pazartesıde devler hats de rancevum var bakalımm hayırlısı olsun hakkımızda

ınslalah guzl haberlerle gelrııs :)

mesajını yeni gördüm kuzum.
Allah razı olsun canım,ben de cuma doktora gitmeyi düşünüyorum,inşallah herşey yolunda gider.

ınsallah canım ınsallah :) bu büyük mucizeyı yasamaya hazır mısınnn vuhuuu

gerı donusu olmayan ama her günü renklı her gunu güzel yeni bi hayat baslıyo ınsallah sen de sağlıkala ilerlersişn :)

benim bilgisayar pat diye kapanıyo kızlar eğer burda görünüpde yazmıyosam yokumdur ve sinir olup açmamışımdır bilginiz olsun kuzular

Eki Görüntüle 451541

ben bugün mobilyalara taktım sanırım kafayı ama bu anne yanı beşikleri çok seviyom ben yaaa

ben de bu sepet tarzı beşikleri beğeniyorum. kullanmak nasip olur inşallah

canım sen beni de yazıver. bireysel hediye göndermektense toplanıp daha kıymetli birşey almak daha güzel ama parayı toparlamak da zor. bilemedim vallahi ya. o zamanlar yaklaşsın da konuşuruz daha detaylı

friedman sanırım sen topluca bişey alıp göndermekten bahsediyorsun,bence herkes elinden ne gelirse onu gönderebilir.biri tulum alır icabında biri patik alır,veya biri içinden gelir tam takım alır gönderir diğeri maddi durumu el verdiğince bir çorap alıp gönderir.maksat sadece hatıra olsun,burda o kadar acısıyla tatlısıyla herşeyimizi paylaşıyoruz.ben en yakım dostlarım sizin bildikleriniz onda birini bile bilmiyor,onun için bence kim ne istiyorsa onu göndersin.kime hediye gönderielecekse o ay dua günü gibi karşısına yazarız bu ay sdtive hediye ayı mesela sdtive sana özelden adresini gönderir sen de katılacak olan diğer kişilere gönderirsin. o ay herkes hediyesini gönderir. ayyy ne çok yazdım bennn

Son düzenleme:

evet herkesin dahil olmayacağı, birbirimizi bildiğimiz bir grubun arasında yapılacak bir organizasyon daha iyi olur. inşallah hepimize birer hediye gider yakın zamanda

ayşeciğim, takip ediyorum yazdıklarını, iyiyimişsin, çok seviniyorum canım. bulantıların da giderek hafifler inşallah

Eki Görüntüle 451543

Kızlar madem beşik konusuna giriş yapıldı hemen katılayım.. benim beğendiklerim bunlar

aslında karyola tarzı bişeyler de istiyorum küçük bi oda yapayım ona ama beğendiğim çok pahalıydı takıma 2.200TL dedi adam şok oldum..
bakalım tanıdık marangoz var onla bi konuşucaz olmazsa da resimdekilerin birini alıcam..

Nasıl sizce?

canım hazır tanıdık marangozda varmış,beğendiğin bebek odası takımının detaylı bir fotosunu çek,marangoza göster yarı fiyatına çıkarıyorlar.ben de nasip olur da o günlere gelirsek öyle yapmayı düşünüyorum çünkü.eğer yeriniz varsa karyolası küçük gardrobu bi de şifoniyer gibi bişey oluyor üstünde onlar çok güzel oluyor.ben şu ortadaki tarzı şeyleri de seviyorum ama onlar anne yanı için kullanılıyor daha çok ve benim yatak odam küçük olduğu için oraya bişi sığmıyor malesef.

birileri beşik mi dedi,ben kısmet olursa oyun yataklı beşik alacağım,kullanışlı bence ve son zamanlrda trend.Kenarda dursun diye alıncak karyola tipi tahta beşik almayacağım, o kadar yerim yok çünkü.

ortadaki çok güzel görünüyor ama tahminimce uzun süre kullanılmaz gibi. bu konuda tecrübeli olan, benzer ürün kullanmış birileri varsa çevrende fikir alabilirsin tatlım. abimler yeğenime "park yatak" denenlerden almıştı galiba. bir de "bam bam beşil" o sallanabiliyor. yeğenim 1 yaşına geldi neredeyse, hep onda yattı

Son düzenleme:

aynen cnm düşünüyorum bende ama daha vakit var nasılsa biraz geçsin araştırıcam iyice..

anneyanı olanlar bana da uymaz küçük odam hem de çok az yatabiliyorlar onda..onun dışında parkyataklar hoşuma gitti birkaç tane baktım mağazalarda çok kullanışlı yeğenimde de vardı akşam yatıyodu gündüz de oyun oynuyodu yeri küçük olanlar için ideal..
hem de katlayıp istediğin heryere götürebiliyosun..aklıma yattı yani

ama yine de odası olsun istiyorum..bakalım zaman ne gösterecek

işin tuhafı benim yatak odası çocuk odasından küçük yani tam takım yapmam daha doğru olacak sanırım.ama bi tane hem sallanan hem de portatif bişey de almak gerekiyo.tabi bunlar için bir demangır gerekiyooo ohooooo

evt cnm en fazla 7-8 ay yatarlar içinde sonra kaldırmak zorunda kalıyosun..dediğim gibi kararsızım bi odası olsun istiyorum..küçük bir odam var onu boşaltıcam gereksiz eşyaları atıcam oda yapıcam ona ama bu kadar masrafın içinde bütçem onu kaldırmayabilir uygun bişeyler olsun istiyorum..

yapamazsam da seçeneğim kesinlikle parkyatak olur çok kullanışlılar çünkü..

ama yine de içimde biryerde oda fikri var süsleyeyim odasını oyuncaklar alıp koyayım..babamız avizeci zaten ona da cıvıl cıvıl abajurler yaptırayım..hayalim bunlar inşallah nasip olur..bakalım herşey marangoz amcaya bağlı :))

canım benım sağol Allah razı olsun hava cok sıcask cokbunaldım koydum kafayı kestırıyom ara ara :)

ınsallah haffııler canım yaa acaip fena bıseyy :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…