- Konu Sahibi minikgelin
-
- #24.641
canım ben ttaildeydim, haberim olmadı bu hediyeleşme işinden. bana bir anlatsana kuzum nedir tam olarak?
tamam ama hediye işi için doğumun yaklaşmasını beklemiycez mi?
canım ben ttaildeydim, haberim olmadı bu hediyeleşme işinden. bana bir anlatsana kuzum nedir tam olarak?
canım burda devamlı olan ve hamile kalıp da bizleri bırakmayanlara hediye verme fikriyel başladı ilk olarakdaha sonra da kim hediyeleşmeye katılmak istiyorsa söylüyo friedman da listemize ekliyo.işte ondan sonrası biraz karışık çünkü daha tam netleşmedi
ayy bunları ben de çok seviyorum am aalmicam benEki Görüntüle 451541
ben bugün mobilyalara taktım sanırım kafayıama bu anne yanı beşikleri çok seviyom ben yaaa
vallahi bu topik açıldığından beri varım ben şimdi buna da katılmasam olmaz
ama bu hediye organizasyon işleri zor. nasıl yapacağız ki...friedman gelsin de konuşalım bari
hoş geldim kuzummm, benim bilgili arkadaşım danıştığım kişi
çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok cumartesiyi bekliyorum inş kalp atışını duyarız canım,beklemeye devam...
Rabbim nasip eder inş
cnm tam cvp yazmaya başlıyorum patron geliyo sayfayı kapatmak zorunda kalıyorum deli oldum ya...
bebişine maşallah cnm az kaldı 3 ayı da atlatınca biraz daha rahatlayacaksın..lekelenmeler olur öyle arada şuan bebeğin büyüyor ve yukarı çıkmaya başlıyor o da lekelenme yapar cnm korkma hiç ama önlemini de al tabi..
buarada bebişin bi görüntüsünü görmek istiyorum bakalım yeğenimiz ne kadar olmuş..
cnm bnm sağlıkla kucağımıza da alalım onları inş..
bnm sıpa abi oldu cidden onun büyüme hızına akıl erdiremiyorum her gittiğimde kocaman olmuş görüyorum..
bakalım c.tesi gidicem tekrar inş bi yaramazlık yoktur oğluşum iidir :)
mesajını yeni gördüm kuzum.
Allah razı olsun canım,ben de cuma doktora gitmeyi düşünüyorum,inşallah herşey yolunda gider.
Eki Görüntüle 451541
ben bugün mobilyalara taktım sanırım kafayıama bu anne yanı beşikleri çok seviyom ben yaaa
onu bilmiyom işteama benim fikrim hediyeleşmek isteyenlerin hepsi hamile kalınca başlasın bence o dah adoğru olur sonrasında da her ay birine alır göndeririz yada 15 günde bir nasıl karar alınırsa artık
kuzum ahsenelkasasın da dediği gibi biz hayalimduamla şakalaşıyoz falan derken neden bebeciklerimize hediyeler göndermeyelim dedik ve topikde sürkli duranlar ve bende katılmak istiyorum diyenlerle hediyeleşicez kısmetse herkes tatilinden falan döndükten sonra daha net şeyler konuşulup ona göre kara alırız kuzum hediyeleşmek istiyorum diyenide listede belirtiyorum ben karışılık olmasın diye
ayy bunları ben de çok seviyorum am aalmicam benev dar kiracıyım amann ne gerek diye atlatıyom işte
demir başlardansın kuzum katılmazsan olmazbu biraz güven duyma ve herkesin gerçekten istemesine bağlı kuzum sonrası çok kolay olacaktır zaten bilgiler açıkca söylenmicek özelden bir birimize göndericez ve topiğimize yeni gellipte bende istiyom diyene dur diycez mesela çünkü bizler en azında öle yada böel bir birimiz hakkında bilgi sahibiyiz ve hepimizin içten olduğuna inanıyorum ben böyle hepimizin bir arada olduğu bir günde herkes fikrini söyler en uygunu hangisiyse ona karar veririz bence :26:
Eki Görüntüle 451543
Eki Görüntüle 451544
Eki Görüntüle 451546
Kızlar madem beşik konusuna giriş yapıldı hemen katılayım.. benim beğendiklerim bunlar
aslında karyola tarzı bişeyler de istiyorum küçük bi oda yapayım ona ama beğendiğim çok pahalıydı takıma 2.200TL dedi adam şok oldum..
bakalım tanıdık marangoz var onla bi konuşucaz olmazsa da resimdekilerin birini alıcam..
Nasıl sizce?
Eki Görüntüle 451543
Eki Görüntüle 451544
Eki Görüntüle 451546
Kızlar madem beşik konusuna giriş yapıldı hemen katılayım.. benim beğendiklerim bunlar
aslında karyola tarzı bişeyler de istiyorum küçük bi oda yapayım ona ama beğendiğim çok pahalıydı takıma 2.200TL dedi adam şok oldum..
bakalım tanıdık marangoz var onla bi konuşucaz olmazsa da resimdekilerin birini alıcam..
Nasıl sizce?
canım hazır tanıdık marangozda varmış,beğendiğin bebek odası takımının detaylı bir fotosunu çek,marangoza göster yarı fiyatına çıkarıyorlar.ben de nasip olur da o günlere gelirsek öyle yapmayı düşünüyorum çünkü.eğer yeriniz varsa karyolası küçük gardrobu bi de şifoniyer gibi bişey oluyor üstünde onlar çok güzel oluyor.ben şu ortadaki tarzı şeyleri de seviyorum ama onlar anne yanı için kullanılıyor daha çok ve benim yatak odam küçük olduğu için oraya bişi sığmıyor malesef.
aynen cnm düşünüyorum bende ama daha vakit var nasılsa biraz geçsin araştırıcam iyice..
anneyanı olanlar bana da uymaz küçük odam hem de çok az yatabiliyorlar onda..onun dışında parkyataklar hoşuma gitti birkaç tane baktım mağazalarda çok kullanışlı yeğenimde de vardı akşam yatıyodu gündüz de oyun oynuyodu yeri küçük olanlar için ideal..
hem de katlayıp istediğin heryere götürebiliyosun..aklıma yattı yani
ama yine de odası olsun istiyorum..bakalım zaman ne gösterecek
ortadaki çok güzel görünüyor ama tahminimce uzun süre kullanılmaz gibi. bu konuda tecrübeli olan, benzer ürün kullanmış birileri varsa çevrende fikir alabilirsin tatlım. abimler yeğenime "park yatak" denenlerden almıştı galiba. bir de "bam bam beşil" o sallanabiliyor. yeğenim 1 yaşına geldi neredeyse, hep onda yattı
evet herkesin dahil olmayacağı, birbirimizi bildiğimiz bir grubun arasında yapılacak bir organizasyon daha iyi olur. inşallah hepimize birer hediye gider yakın zamanda
ayşeciğim, takip ediyorum yazdıklarını, iyiyimişsin, çok seviniyorum canım. bulantıların da giderek hafifler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?