Sabredenler Kulübü 2012 :)

yaa hiç sorma neler var almaya kalkarsan ama işte iş tamamen duygusala bakıyor :))

bi de slipper diye bişey çıkarmışlar ana kucağı ama ileri geri otomatik hareket ettirebiliyosun kendisi sallanıyo yani..koltuğunu yatırabiliyosun..sonra ayaklarını kaldırıp mama sandalyesi de yapabiliyosun..çok hoşuma gitti anneannesine baskıda bulunmaya başladım bile:))

yavaş yavaş yapın tatlım o zaman, içinde kalmasın hiç birşey. odasını boşaltıp hazırla. o zaten odasında yatmaya başlayana kadar sen parçaları yavaş yavaş yaptırırsın. hem maddi olarak birden zorlanmamış olursun. ilk etapta sadece dolabı olsa yeter. park yatakta ya da beşikte yatarsa bir süre, yatağı daha geç yaptırabilirsiniz. hem uzayan yataklardan olur o...
daha vaktiniz bol zaten, iyice düşünüp ona göre karar verebilirsiniz

aslında ne kadarını anneanne babaanne üzerine yığabilirsek o kadar iyi sonuçta bizlerin zaten bi dünya masrafımız oluyo dimi ama

canım benım sağol Allah razı olsun hava cok sıcask cokbunaldım koydum kafayı kestırıyom ara ara :)

ınsallah haffııler canım yaa acaip fena bıseyy :S

canım sen çalışıyordun bi de, çok fena olduğunda izin ya da rapor alman mümkün olmaz mı ki?
dinlenmek önemli tabiii. sıcaklarda o bulantıları yaşamak daha da zordur eminim. Rabbim kolaylık versin hakikaten

canım evet ya bi de izin de alamıyorum muahsebede tek ben varım zaten senelık ıznım de yaklaşıo ama

onu gorumcmeın dugunu var onda kulalnıcamm napaım zaten dr vs ıcın sık sık ızın alırom gık demıo adamalr

gecen gun emrdıvenden dusunce dr rapor yazmıtı dıneldım gene bısı demedıelr ama öle 1 haftalık fln rapor

alamam maaleseff.. evde olsma ne güzel olurdu ıs yerınde cok kötü oluyo bulantı uyku halsizlik bisürü iş

sağol canım Allah razı oslun sen napiosn bu ay güzel çalışamlar oldmus okuduguma göree

canım ıkeanın koltuklaı var böle rahat relax emzırme koltugu yapmak ıcın cok ideal

hem fıyatı da diğer emzırme koltukalrına oranla çok çok uygun resmı asgıda var bak

ayak uztama aksesuarı da var ıns ben bundna almayı dusunuyorum :)

ya zaten ikea ayrı bi veli nimet sizler için ama malesef burda yok,kargoyla da hemen hemen aynı paraya gelmiş oluyo:44: ama orda varsa bu tarz şeyler gerçekten mantıklı,ordan alınabilir.

Son düzenleme:
ya zaten ikea ayrı bi veli nimet sizler için ama malesef burda yok,kargoyla da hemen hemen aynı paraya gelmiş oluyo:44: ama orda varsa bu tarz şeyler gerçekten mantıklı,ordan alınabilir.

hımmm sizin orda yoksa ok o zamna canım....ama emzırme koltukalrı yanı paylaştıkalrın 500 tl fln

ıkedakı kargoıyla hadı gelsın 190-200 e neysem zaten zarurı bı ıhtıyac değil :) sadece daha rahat etek ıcın :) olsa i olr

ben ınsallah naısb olursa hepsını ıkeadan almayı dusunuyorum :)

ayyy kızlar nerdeyse4 saattir hiç çıkmamasıya burdayım.yeter azcık çalışem ben de ,muhabbet güzeldi amma yapcek bişey yok ne çare gitmem gerek görüşürüz anacımmmm öptümmmm
(şu zaman çabucak geçse de ben de çalışmalara başlayıp,size müjdeli haberler versem keşkemmm,inş bigün burda benim içinde hep birlikte sevindiğimiz günleri görürüm )

ınsallah canım ınsallahh :) hadı kolay gelsınn :)

linada hrs ve medicana ile anlaşma varmış diye biliyorum. yani oralarda yapılıyor doğum. benim aklıma medicana yatıyor. orada doğum yapan arkadaşlarım da var. bir de bugün bir doktor daha duydum o da koruda yaptırıyormuş. zaten benim düşündüğüm doktorların hepsi muayenhanesi var anlasmalı hastanede dogum yaptırıyorlar. iste bu onumuzdeki 1-2 hafta içinde doktor karırını verip gideceğim inşallah hangisi hayırlısıyla onu nasip etsin Allah.

Eki Görüntüle 451538

resim yüklemeye çalıştım ilk kez bakalım oldu mu??
bu çok güzelmiş! böyle birşey düşünmüyor değilim. bunun satıldığı yer nereymiş ya?
Eki Görüntüle 451541

ben bugün mobilyalara taktım sanırım kafayı ama bu anne yanı beşikleri çok seviyom ben yaaa
esasen böyle bir beşik bana gelecek hediye gibi. o yüzden de en az bir 7-8 ay bunda durabilir. ben pek hevesli değilim bunlara ama bakalım.

bunlar d apek hoşmuş. yalnız 2200 gene iyi fiyat demiş. eğer tüm takımsa. ben sordum takımlar 3000 civarı dolanıyor ve 17000 e bile takım vardı(!). tabi o takım böyle yalıda falan otursan o eve gider. normal dairede fazla şaşaalı...

Eki Görüntüle 451549
şunun gibi mesela,böyle birşey alacağım büyük ihtimalle.sade,kullanışlı.
ben de bunlardan en çok istiyordum ama aklıma çeliyor büyükler. abimler de bunların çok sağlam olmadığını iddia etti ama ben pek inanamadım. böyle seyyar şeyler güzel ya!

ya ben bundan istiyorum! yerim d evar. eşim de olabilir dedi. ehe ehe galiba alıcam da artık göçüşlerde oluruz. resim eklemeyi bilsem beğendiğim bir taneyi eklerdim.
off aslında ben böyle kallavi mobilya yerine ikea gibi böyle modüler bir yerden almayı da düşünmüyor değilim. kelebekte yokmuş mesela. olsaydı oraya da bakacaktım. neyse vakit var henüz bir şey denk gelir inş.

ben gecen gun hesapaldım ıkea besık ıkea dolap bi de alt açma şeysı gibi bişey ve emzırme koltugu

toplam 700 tl ye cıkıyo canım 2200 3000 ne yaa mumkun değil hayatta vermem o kadfar para

israf vallaaa eger eşimle oda düzme hayalımzı olmasa ben de park yatak alırdım

kesınlıkle hem tasıanbılrı hem pratık hem de cok ciciler :)

Son düzenleme:

ayyy sorma sdtive..
hemde ne şikayet..
idrar yolu enfeksiyonu..
acaip derecedemiş.
akıntı olayı filanda vardı..
kasıklarda acaip batmalar ve ağrılar vardı. bu ağrılr bacaklarıma vuruyordu..
sanki alt bölgede büyük bi ağırlık varı ve aşşa doğru çekilliyodu..
şükür kültürde bişey çıkmadı..
vajinal ovül,antibiyotik ilaçları bitir şikayet olursa gel..
ilçlarda 2-3 gün daha sürecek.. böle işte..
ne güsel şeyler paylaşmaşsınız hamişler..
Allah bizlerede nasip eder inşallah..
imrendim şimdi size...

hadi bakalım tatlım.
benim görümcem eskişehirde, geçenlerde bir arkadaşı acıbademde doğum yapmış. 2 gün kalmışlar. ne konfor anlatmam ya. resmen herşey dahil otel rahatlığı. doğumdan sonra, lohusa şerbeti ikramı yapılmış. kuoför ve makyöz gelmiş (ki en çok burasına özendim), anneye bakım yapmışlar, fotoğraflar çekilmiş. ertesi gün anne ve baba için başbaşa bir yemek düzenlemişler odada. daha neler neler, bir ilgi bir alaka. odayı özenle süsletmişler. herşey pakete dahilmiş. ve 2000 civarı birşeymiş. acayip beğendim ankarada varmı böyle imkanlar bilemiyorum

kuzum ya çok geçmiş olsun. normal zamanda bunları anlatsan herhalde gebelik belirtisi derdim. ilaçlarla kısa sürede geçer umarım enfeksiyonun

cnm inşallah sen de en kısa zamanda aramıza katılırsın..

enfeksiyon kötü cnm ya bnde de var tam geçti diyorum yeniden oluyo dikkat etmek lazım..bide ağrı yapıyor fena halde..biran önce iyileşirsin umarım :))

kıslar yaaa bugün bilgisayarım bana hep kazık atıyo buraya tam yazarken pat kapanıyo canımı sıkıyo
şu hediyeleşme olayında açıkcası ben toplu birşekilde hediye düşünmemiştim tek tek alınır gönderilir diye düşünmüştüm ama aklıma bir de şöyle birşey geldi mesela öyle büyük falan olmadan ufak tefek eksiklerini söyleyip bizde onları alıp gönderellim diye düşündüm mesela biberon eksiktir, tulum eksiktir, çıt çıtlı badi eksiktir kime gönderilecekse belirtir bizde aramızda anlaşıp alır göndeririz öyle daha mı faydalı olur ki acep :26:

ayrı ayrı hediye göndermek gerçekten daha kolay, para toplamaya gerek olmaz. bence de ihtiyaca yönelik alınsa daha iyi olur. daha çok işe yarar

Bir de kızlar bilen varsa cevap virsin nolar dün değil ondan önceki gün epey yürüdüm eve geldim acayip kasık ağrım oldu ta bacağıma hatta topuğuma kadar vurdu günümü yatarak geçirdim anlicanız acaba bu yumurtlamadan kaynaklandı olabilir mi :26: dün de şeeeeyyyyy olduu şeeyyyy ikinci postamızda ağrım oldu acep nedendir kıslar :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…