- Konu Sahibi minikgelin
-
- #24.661
işin tuhafı benim yatak odası çocuk odasından küçük yani tam takım yapmam daha doğru olacak sanırım.ama bi tane hem sallanan hem de portatif bişey de almak gerekiyo.tabi bunlar için bir demangır gerekiyooo ohooooo
evt cnm en fazla 7-8 ay yatarlar içinde sonra kaldırmak zorunda kalıyosun..dediğim gibi kararsızım bi odası olsun istiyorum..küçük bir odam var onu boşaltıcam gereksiz eşyaları atıcam oda yapıcam ona ama bu kadar masrafın içinde bütçem onu kaldırmayabilir uygun bişeyler olsun istiyorum..
yapamazsam da seçeneğim kesinlikle parkyatak olur çok kullanışlılar çünkü..
ama yine de içimde biryerde oda fikri var süsleyeyim odasını oyuncaklar alıp koyayım..babamız avizeci zaten ona da cıvıl cıvıl abajurler yaptırayım..hayalim bunlar inşallah nasip olur..bakalım herşey marangoz amcaya bağlı :))
yaa hiç sorma neler var almaya kalkarsan ama işte iş tamamen duygusala bakıyor :))
bi de slipper diye bişey çıkarmışlar ana kucağı ama ileri geri otomatik hareket ettirebiliyosun kendisi sallanıyo yani..koltuğunu yatırabiliyosun..sonra ayaklarını kaldırıp mama sandalyesi de yapabiliyosun..çok hoşuma gitti anneannesine baskıda bulunmaya başladım bile:))
canım benım sağol Allah razı olsun hava cok sıcask cokbunaldım koydum kafayı kestırıyom ara ara :)
ınsallah haffııler canım yaa acaip fena bıseyy :S
canım sen çalışıyordun bi de, çok fena olduğunda izin ya da rapor alman mümkün olmaz mı ki?
dinlenmek önemli tabiii. sıcaklarda o bulantıları yaşamak daha da zordur eminim. Rabbim kolaylık versin hakikaten
canım evet ya bi de izin de alamıyorum muahsebede tek ben varım zaten senelık ıznım de yaklaşıo ama
onu gorumcmeın dugunu var onda kulalnıcamm napaım zaten dr vs ıcın sık sık ızın alırom gık demıo adamalr
gecen gun emrdıvenden dusunce dr rapor yazmıtı dıneldım gene bısı demedıelr ama öle 1 haftalık fln rapor
alamam maaleseff.. evde olsma ne güzel olurdu ıs yerınde cok kötü oluyobulantı uyku halsizlik bisürü iş
sağol canım Allah razı oslun sen napiosn bu ay güzel çalışamlar oldmus okuduguma göree
canım ıkeanın koltuklaı var böle rahat relax emzırme koltugu yapmak ıcın cok ideal
hem fıyatı da diğer emzırme koltukalrına oranla çok çok uygun resmı asgıda var bak
ayak uztama aksesuarı da var ıns ben bundna almayı dusunuyorum :)
ya zaten ikea ayrı bi veli nimet sizler için ama malesef burda yok,kargoyla da hemen hemen aynı paraya gelmiş oluyo:44: ama orda varsa bu tarz şeyler gerçekten mantıklı,ordan alınabilir.
ayyy kızlar nerdeyse4 saattir hiç çıkmamasıya burdayım.yeter azcık çalışem ben de ,muhabbet güzeldi amma yapcek bişey yok ne çare gitmem gerekgörüşürüz anacımmmm öptümmmm
(şu zaman çabucak geçse de ben de çalışmalara başlayıp,size müjdeli haberler versem keşkemmm,inş bigün burda benim içinde hep birlikte sevindiğimiz günleri görürüm)
hımm, linayı diyorsun. ya orası iyi de işte doktorların bağlı oldukları hastane yok ya beni o düşündürüyor. daha gebelik olmadığı için tam araştırmadım ama, farklı farklı hastanelerde, hastanın talebine göre doğum yaptırıyorlarmış. nasıl oluyor net bilmiyorum. senin de gebelik ilerledi bayağa, artık daimi bir doktor bulsan hakikaten iyi olur.
amin kuzum ya, ben de hep öyle dua ediyorum
bu çok güzelmiş! böyle birşey düşünmüyor değilim. bunun satıldığı yer nereymiş ya?
esasen böyle bir beşik bana gelecek hediye gibi. o yüzden de en az bir 7-8 ay bunda durabilir. ben pek hevesli değilim bunlara ama bakalım.Eki Görüntüle 451541
ben bugün mobilyalara taktım sanırım kafayıama bu anne yanı beşikleri çok seviyom ben yaaa
bunlar d apek hoşmuş. yalnız 2200 gene iyi fiyat demiş. eğer tüm takımsa. ben sordum takımlar 3000 civarı dolanıyor ve 17000 e bile takım vardı(!). tabi o takım böyle yalıda falan otursan o eve gider. normal dairede fazla şaşaalı...Eki Görüntüle 451543
Eki Görüntüle 451544
Eki Görüntüle 451546
Kızlar madem beşik konusuna giriş yapıldı hemen katılayım.. benim beğendiklerim bunlar
aslında karyola tarzı bişeyler de istiyorum küçük bi oda yapayım ona ama beğendiğim çok pahalıydı takıma 2.200TL dedi adam şok oldum..
bakalım tanıdık marangoz var onla bi konuşucaz olmazsa da resimdekilerin birini alıcam..
Nasıl sizce?
ben de bunlardan en çok istiyordum ama aklıma çeliyor büyükler. abimler de bunların çok sağlam olmadığını iddia etti ama ben pek inanamadım. böyle seyyar şeyler güzel ya!Eki Görüntüle 451549
şunun gibi mesela,böyle birşey alacağım büyük ihtimalle.sade,kullanışlı.
linada hrs ve medicana ile anlaşma varmış diye biliyorum. Yani oralarda yapılıyor doğum. Benim aklıma medicana yatıyor. Orada doğum yapan arkadaşlarım da var. Bir de bugün bir doktor daha duydum o da koruda yaptırıyormuş. Zaten benim düşündüğüm doktorların hepsi muayenhanesi var anlasmalı hastanede dogum yaptırıyorlar. Iste bu onumuzdeki 1-2 hafta içinde doktor karırını verip gideceğim inşallah hangisi hayırlısıyla onu nasip etsin allah.
Bu çok güzelmiş! Böyle birşey düşünmüyor değilim. Bunun satıldığı yer nereymiş ya?
Esasen böyle bir beşik bana gelecek hediye gibi. O yüzden de en az bir 7-8 ay bunda durabilir. Ben pek hevesli değilim bunlara ama bakalım.
Bunlar d apek hoşmuş. Yalnız 2200 gene iyi fiyat demiş. Eğer tüm takımsa. Ben sordum takımlar 3000 civarı dolanıyor ve 17000 e bile takım vardı(!). Tabi o takım böyle yalıda falan otursan o eve gider. Normal dairede fazla şaşaalı...
Ben de bunlardan en çok istiyordum ama aklıma çeliyor büyükler. Abimler de bunların çok sağlam olmadığını iddia etti ama ben pek inanamadım. Böyle seyyar şeyler güzel ya!
Ya ben bundan istiyorum! Yerim d evar. Eşim de olabilir dedi. Ehe ehe galiba alıcam da artık göçüşlerde oluruz. Resim eklemeyi bilsem beğendiğim bir taneyi eklerdim.
Off aslında ben böyle kallavi mobilya yerine ikea gibi böyle modüler bir yerden almayı da düşünmüyor değilim. Kelebekte yokmuş mesela. Olsaydı oraya da bakacaktım. Neyse vakit var henüz bir şey denk gelir inş.
ben buralarda olurum gibi tatlım...gelirsen görüşürüz
hoşbulduk rendkaşım... geçmiş olsun, inşallah ciddi değildir enfeksiyonun. çok şikayetin var mıydı?
ben de işteyim ve nasıl sıkılıyorum anlatamam. çok iş yok. bir kısım personel eğitimde, birazı izinde... sessiz sakin buralar.
linada hrs ve medicana ile anlaşma varmış diye biliyorum. yani oralarda yapılıyor doğum. benim aklıma medicana yatıyor. orada doğum yapan arkadaşlarım da var. bir de bugün bir doktor daha duydum o da koruda yaptırıyormuş. zaten benim düşündüğüm doktorların hepsi muayenhanesi var anlasmalı hastanede dogum yaptırıyorlar. iste bu onumuzdeki 1-2 hafta içinde doktor karırını verip gideceğim inşallah hangisi hayırlısıyla onu nasip etsin Allah.
ayyy sorma sdtive..
hemde ne şikayet..
idrar yolu enfeksiyonu..
acaip derecedemiş.
akıntı olayı filanda vardı..
kasıklarda acaip batmalar ve ağrılar vardı. bu ağrılr bacaklarıma vuruyordu..
sanki alt bölgede büyük bi ağırlık varı ve aşşa doğru çekilliyodu..
şükür kültürde bişey çıkmadı..
vajinal ovül,antibiyotik ilaçları bitir şikayet olursa gel..
ilçlarda 2-3 gün daha sürecek.. böle işte..
ne güsel şeyler paylaşmaşsınız hamişler..
Allah bizlerede nasip eder inşallah..
imrendim şimdi size...
ayyy sorma sdtive..
hemde ne şikayet..
idrar yolu enfeksiyonu..
acaip derecedemiş.
akıntı olayı filanda vardı..
kasıklarda acaip batmalar ve ağrılar vardı. bu ağrılr bacaklarıma vuruyordu..
sanki alt bölgede büyük bi ağırlık varı ve aşşa doğru çekilliyodu..
şükür kültürde bişey çıkmadı..
vajinal ovül,antibiyotik ilaçları bitir şikayet olursa gel..
ilçlarda 2-3 gün daha sürecek.. böle işte..
ne güsel şeyler paylaşmaşsınız hamişler..
Allah bizlerede nasip eder inşallah..
imrendim şimdi size...
kıslar yaaa bugün bilgisayarım bana hep kazık atıyo buraya tam yazarken pat kapanıyo canımı sıkıyo
şu hediyeleşme olayında açıkcası ben toplu birşekilde hediye düşünmemiştimtek tek alınır gönderilir diye düşünmüştüm ama aklıma bir de şöyle birşey geldi mesela öyle büyük falan olmadan ufak tefek eksiklerini söyleyip bizde onları alıp gönderellim diye düşündüm mesela biberon eksiktir, tulum eksiktir, çıt çıtlı badi eksiktir kime gönderilecekse belirtir bizde aramızda anlaşıp alır göndeririz öyle daha mı faydalı olur ki acep :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?