- Konu Sahibi minikgelin
-
- #25.021
canım zaten ilçalama şirketine sorucam bu konuyu. ama tabii onlar ikinci kez gelmiyor bile olsalar ben tedbirimi alıcam. zaten şuan evde her türlü böcek ilacı mevcut
bu sabah, dün akşamki korkunun ve ağlama krizinin etkisiyle eşimi işe yollamadım. normalde benden 1 saat önce gidiyor. bekledi evden beraber çıktık. öyle korkuyorum yani. inşallah bu akşam görmem de, yarın sabah korkmam evde yalnızken
Aleynaaaa
Bacım tebrikler sende hamilesinnn..
Hayalim duam benim canım arkadaşım senide yürekten tebrik ediyorum.
60gelsin benim tatlı bacım senide.
Hepiniz sağsaim kavusun yavrularınıza inşallah.
Darısı hayırlısı ile bizlere olsun inşallah..
Teşekkür ederim canım çok sağol. İnşallah canım en kısa zamanda darısı olmayan herkese olsun.
canım benim tebrik ederim sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağına alırsın inşallah.
Aleynaaaa
kızlar günaydın....
içim içimi yiyor.bi arkadaşım elle hiçbişey yeme,ellediğin yerde çocukta leke çıkar dedi.ama benim bildiğim kadarıyla gizli alıp elinle yersen sürdüğün yerde izi kalır.eee ben elimle yiyorum bazı şeyleri,bana saçma geldi,doğrusu ne kızlar?
bi de Aleyna'cım keseyi ne zaman gördün sen?ben 5+0da muayenem var,görür müyüm keseyi?
Aleynacımmm tebrik ederim canım,hamileliğini duyurmuş muydun?biran karıştırdım...
bacımm benimde aklım cıkar hamam böceklerinden.
dur sana onlarla olan bi anımı anlatam.
bundan bi kaç sene önce rüyamda suratımda birisi böyle süpürge çöpü olur yaa işte onu gezdiriyo
neysem kasınırken ben bi kalktım ki yastıgımın yanından kocaman bi hamam böceği geçti meğer o gercekte benim yüzümde dolasırken ben rüyada onu hissetmişi.
ayy ne iğrencti yaa...öğğğğ ya agzım acık uyuyo olsaydımmm
cnm aleynayasormussun ama
ben sölim benim adetim 10 gün geçmişti 11, gün doktora gittiğimde 5+3 tü hamileliğim küçücük kesemizi görmüştük.
yaklasık 15 gün sonrada kalp atısını.
bilgi olsun.
ama 5+0 dada büyük ihtimal görünür kesecik.
Yok canım ilk gebelik tecrübemi biliyorsunuz o yüzden bu sefer herşey yoluna girmeden kimseye söylemedim ailem bile yeni öğrendi. Herşeyin hayırlısı olsun sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah bebişlerimizi.
Aleynaaaa
bi de Aleyna'cım keseyi ne zaman gördün sen?ben 5+0da muayenem var,görür müyüm keseyi?
ah kuzum ya bu bana anlatılır mı, ben nasıl uyuyacağım şimdi bu akşam
Hakikaten çok korkunçmuş yaşadığında... Normalde pek yatakodalarına gelmezler ama sendeki de ne kısmetsizlikmiş yani... Ucuz atlatmışsın
canım valla gebe olduğumu öğrenir öğrenmez hemen gittim ben reglimin üstünden ya 4 ya 3 ya da 2 gün geçmişti kestiremiyorum çünkü kürtajdan sonra dengem çok bozuldu reglimin gelmesi 30 günü de buldu 27yi de ama gittiğimizde keseyi gördü.
cnm kusura bakma yaa böyle düşüneceğin hiç aklıma gelmemişti.
Tekrar kusura bakma nolurrç
kızlar benim mesai bitti.
Herkese hayırlı akşamlarr
ayyy canımmm bunu duymaya ihtiyacım vardı,inşallah gözükür yavrumun ilk bulgusu olacak...ay çok duygulandım biran.
cnm kusura bakma yaa böyle düşüneceğin hiç aklıma gelmemişti.
Tekrar kusura bakma nolurrç
kızlar benim mesai bitti.
Herkese hayırlı akşamlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?