Sabredenler Kulübü 2012 :)

bacımm benimde aklım cıkar hamam böceklerinden.
dur sana onlarla olan bi anımı anlatam.
bundan bi kaç sene önce rüyamda suratımda birisi böyle süpürge çöpü olur yaa işte onu gezdiriyo
neysem kasınırken ben bi kalktım ki yastıgımın yanından kocaman bi hamam böceği geçti meğer o gercekte benim yüzümde dolasırken ben rüyada onu hissetmişi.

ayy ne iğrencti yaa...öğğğğ ya agzım acık uyuyo olsaydımmm

Teşekkür ederim canım çok sağol. İnşallah canım en kısa zamanda darısı olmayan herkese olsun.

canım benim tebrik ederim sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağına alırsın inşallah.

çok teşekkür ederim canlarımmmmRabbi'm sana da nasip etsin ikinciyi inşallah ciceklaracım.

merhaba kızlar,
hayalimduam ilk kez senden duydum birşeyler yeme ve dokunma hikayesini. hiç inananmadım ya. eğer doğruysa benimki bir sürü lekeli olur kesin hehe. hiç dikkat bile etmedim etmeyi de düşünmüyorum yani o derece :)

aleyyna hoşgeldin! bebişin hayılrı uğurlu olsun! bayadır uğramıyordun sen de. benim kimyasal gebelik zamanıydı bir bebiş vardı di mi? ne güzel şimdi yine olmuş oh oh :)

evde teyze var bugün ben de onunla birlikte çok yoruldum kızlar. şimdi oturup biraz dinlenirken buraya geleyim dedim. herkesin keyfi yerinde masallah ne iyi!

bi de Aleyna'cım keseyi ne zaman gördün sen?ben 5+0da muayenem var,görür müyüm keseyi?

cnm aleynayasormussun ama
ben sölim benim adetim 10 gün geçmişti 11, gün doktora gittiğimde 5+3 tü hamileliğim küçücük kesemizi görmüştük.
yaklasık 15 gün sonrada kalp atısını.
bilgi olsun.
ama 5+0 dada büyük ihtimal görünür kesecik.

Aleynacımmm tebrik ederim canım,hamileliğini duyurmuş muydun?biran karıştırdım...

Yok canım ilk gebelik tecrübemi biliyorsunuz o yüzden bu sefer herşey yoluna girmeden kimseye söylemedim ailem bile yeni öğrendi. Herşeyin hayırlısı olsun sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah bebişlerimizi.

ah kuzum ya bu bana anlatılır mı, ben nasıl uyuyacağım şimdi bu akşam

hakikaten çok korkunçmuş yaşadığında... normalde pek yatakodalarına gelmezler ama sendeki de ne kısmetsizlikmiş yani... ucuz atlatmışsın

ayyy canımmm bunu duymaya ihtiyacım vardı,inşallah gözükür yavrumun ilk bulgusu olacak...ay çok duygulandım biran.

evet canım,Rabbi'm bebeğine sağlık versin inşallah...
Ben de ilk gebeliğim şu an,aileme haber verdim,inşallah nazar değmez,aksilikle karşılaşmam inşallah,Rabbi'm korusun,İnşallah doğmak üzere,yaşamak üzere rahmime konmuştur.

teşekkürler kuzumm darısı tüm isteyenlere sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eder inş rabbimm

eğer bebeğim küçükse,haftasına göre o zaman gözükmeyebilir sanırm.O ihtimal de var,geç döllenme varsa,göremeyebilirim,ondan korkuyorum açıkcası,inşallah gözükür meleğim.:18::18:

bi de Aleyna'cım keseyi ne zaman gördün sen?ben 5+0da muayenem var,görür müyüm keseyi?

canım valla gebe olduğumu öğrenir öğrenmez hemen gittim ben reglimin üstünden ya 4 ya 3 ya da 2 gün geçmişti kestiremiyorum çünkü kürtajdan sonra dengem çok bozuldu reglimin gelmesi 30 günü de buldu 27yi de ama gittiğimizde keseyi gördü.

cnm kusura bakma yaa böyle düşüneceğin hiç aklıma gelmemişti.
Tekrar kusura bakma nolurrç
kızlar benim mesai bitti.
Herkese hayırlı akşamlarr

anladım canım,inşallah benimkisi de gözükür....

ayyy canımmm bunu duymaya ihtiyacım vardı,inşallah gözükür yavrumun ilk bulgusu olacak...ay çok duygulandım biran.

cnm inşallah gözükür kesen bnm daha 5 haftalık bile değil demişti gördüğünde çok ufaktı ama ultrason çok iyi olduğu için görebildik..

gittiğin doktorun da iyi bir ultrasonu varsa görürsün büyük ihtimalle..

ama şunuda düşün yumurtlaman geç oldu senin büyük ihtimalle yani sat.a göre tarih bikaç gün oynayabilir cnm..

görünmezse panik yapma o yüzden

selam kızlar yarın bat..
ama ümidim yok biliyorsunuz..
bide acayip bi durm..
yaz günü ne gribi ya..
böle genzimin yanıyor.. burnum içi acıyo..
halsizlik yorgunluk..
böyle bi uyku halidirki nasıl anlatamam..
sanırım bu uyku hali vücudumun kırgınlığından kaynaklanıyo..
bide biş sorcam..
yarın tesst yapim mi?

anatolya başka bi topikde adı m ile baaşlayan özel hastane de tüp bebek yaptırcanı okumuştum..
bnde orayı düşüünüyorum..
ramazan ayından sonra..
doktor olarak kimi tercih ediceksin??

cnm kusura bakma yaa böyle düşüneceğin hiç aklıma gelmemişti.
Tekrar kusura bakma nolurrç
kızlar benim mesai bitti.
Herkese hayırlı akşamlarr

yok kuzum ne kusuru, estağfirullah, nerden bileceksin benim bu kadar korkak olabileceğimi...
ben de bu kadar korkabileceğimi tahmin etmezdim ama ilk böceği gördüğümde evde yalnızdım ve o yüzden çok korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…