Sabredenler Kulübü 2012 :)

Eki Görüntüle 549058
en ustteki dun sabah, ortadaki gece yatarken, en alttaki de bu sabah...
gebelik testi negatif bu arada...
belirti de yok zati

yarında koyulaşırsa bayağı bayağı ümitlen çünkü lh hormonu hamıleliktede artan bir hormondur bu yuzden ovulasyon testlerinde adete yakın gebelik varsa pozitif görülür hadi inşallah

elocum için rahatlamış ohhh ne guzel az kaldı cnm hadi hakkında hayırlısı olsun sdtive sende yumurtlama tedavısıne başlıcakmıssın bende hsgden sonra baslıcam anamm peşpeşe gelcek guzel haberler inşallah
60gelsinim yakın olsam gelir gözukurdum cocuklara benım arkadaşımı üzmesinler yormasınlar

günaydınnnnn

az önce eve geldim 10 kasım programı vardı okulda ...

şimdi de ev işleri yapayım bakalım hava da kapalı bugün...

sizler nasılsınız bakalım

‎....
9 Kasım Çarşamba sabahı, Atatürk’te adale kasılmalarıyla istem dışı hareketler ve inlemeler görüldü. 9 Kasım’ı 10 Kasım’a bağlayan gece oldukça sıkıntılı geçti. Atatürk’ e kısa aralıklarla oksijen verildi. Sabaha doğru boğazında hırıltılar azaldı. Saat 8.00’de Dr. Mehmet Kamil Berk ve Dr. Nihat Reşat Belger Atatürk’ e glikozlu serum verdiler (Bu serumun boş şişesi ve şırınga iğnesi halen İstanbul Tıp Faküte’sinde bulunmaktadır). Saat 9.00 olduğunda göğsü hızla inip çıkmaya başladı. Dünyadaki son 5 dakikasına gözleri kapalı giriyordu. Dışarıda bütün bir ulus endişe içinde radyo başında bekliyordu. Savarona son bir saygı duruşu için sarayın önüne demirlemişti. İçerde saray tam bir sessizliğe gömülmüştü. Hasan Rıza Soyak sağ elini ellerinin içine alıp öpmüştü. Soyak’ın ardından Muhafız Komutan İsmail Hakkı Tekçe de aynı eli öptü ve yorganın içine koydu. Bu arada Prof Dr. Mim Kemal Öke Atatürk’ün açık gözlerini kapattı. Son nöbet defterine şöyl
e yaz

ıldı: Saat 9’u 5 geçe Büyük Şefimiz Derin koma içinde terki hayat etmişlerdir. Atatürk’ün yaveri Salih Bozok şuursuzca sarayın merdivenlerinden aşağı koştu. Alt katta boş bulduğu bir odaya dalıp kapıyı kapattı. ..Az sonra içerden tek el silah sesi duyuldu. Sesi duyup odaya koşanlar O’nu kanlar içinde buldular kalbine sıktığı tek kurşunla devrilmişti."

HER 10 KASIMDA TUTAMAM KENDİMİ AĞLARIM HEMDE ÇOK AĞLARIM ALLAHIM BU KADAR GEREKSİZ 80 YAŞINA 90 YAŞINA KADAR YAŞAYACAN İNSAN VARKEN DÜNYADA 57 YAŞINDA Kİ ATAMIZI ALMASAYDI KEŞKE 5-10 YIL DAHA YAŞASAYDI O ZAMAN BUGÜN BÖYLE OLMAZ DÜNYANIN KUKLASI DEĞİL DÜNYAYI KUKLA YAPAR OYNATIRDIK...

RAHMET VE BÜYÜK ÖZLEMLE ANIYORUM... ÇOK DUYGUSALIM HER 10 KASIMDA OLDUĞU GİBİ... HERKESE İYİ TATİLLER DİLİYORUM...

Bu mesajı benimle aynı süreci yaşayan kadınlar okur belki diye yazıyorum. Kimse ümidini kaybetmesin istiyorum. Ben 36 yaşındayım. 10 yaşında bir prenses annesiyim. Bundan beş yıl önce yeniden çocuk sahibi olmayı istediğimde erken yumurta yetmezliği sebebiyle çocuk sahibi olamayacağımı söylediler. Tabi doktor doktor gezdik. Kabullenme aşamasında eşimle bir sürü sorun yaşadık. Üç tüp bebek denemesinden sonra bu ay kendiliğinden hamile kaldım. Ben bu beş yıl içinde Kadınlar Kulübünde yazan kişilerin mesajlarını okudum. Benimle aynı sağlık sorunu olanların mesajlarını özellikle. Canım çok sıkıldığında yazılanlarda bir ümit ışığı aradım. Hatta tedavi süreçlerini, benimle aynı ilaçları kullananların yorumlarını takip ettim.
İnşallah isteyen herkes bebek sahibi olur. Yüce Rabbimin neye gücü yetmez?

selaaaaaaammmmm özledim sizleri,dün babaanneciğimi ağırladım çok güzel geçti bugün de işyerindeyim,işyerinde net yok anca halledebildik ve yazabiliyorum..

eloserceciğim görşme güzel geçmiş hadi bakalım inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz 2.aşılamada gelir meleğin

sdtiveciğim 1 kilo gitmiş sevindim,hadi bakalım darısı kalan kilolalara,verdikçe de motive olursun,süpersin iradenden dolayı seni tebrik ederim ayrıca yumurtlayabilmen ne güzel,son 2 aydır o da sağlıklı değildi çok şükür düzelmiş bak,rabbimize sığınıyoruz dua ediyoruz,sahip olduklarımıza hamd ediyoruz,çok çok geçmiş olsun rabbim seni ikaz etmiş

sinhus canım ne zaman çekilcen hsg? adeti mi bekliyosun inşallah tüpler açıktır,ohh be herşey yoluna giriyo hayırlısıyla güzel haberler alıcaz yakında

60gelsin atamızı anmışsınız ne güzel,burda da hava kapalı,ama seviyorum bu havayı ben kış en sevdiğim mevsimdir

friedmanciğim ne zaman bebiş çalışmaları başlıcak,senden de heyecanlı haberler bekliyoruz yani

ve doğumu yaklaşan arkidişler ruhsarcığım,raraavisciğim rabbim inşallah hayırlı doğumlar nasip etsin sağlık sıhhat versin,hergün aklıma geliyosunuz dua ediyorum sizlere ayrıca ofluya da ediyorum inşallah onun da hayırlısıyla doğumu kolaylıkla gerçekleşirraraavis de annesine gitmiş geldiğinde belki doğurmuş olur,ayy çok heyecanlı

hepinize iyi haftasonları canlarım.

sdtivecim cnm çok geçmiş olsun büyük bi kaza atlatmışsın.rabbim beterinden korusun.bu arada inş tedavinde güzel sonuç verir

elosum tekrar aşılama yaptıracakmışsın kuzum.inş bu sefer meleğin gelir.minikgelin ikinci tüp bebek denemesinde bebişine kavuştun sende ikinci aşılamnda kavuşursun inş

cemrecik sen de inş hamilesindir tatlım.ovulasyon testleri hakkında bi bilgim yok ama daha adetine var gebelik testinde çıkmamamsı normal tatlım.

friedman,sinhus,egemn,ahsenelkasas,60 gelsin sizler nasılsınız canlarım.

iyilik canım ya yakalyamadım seni,sayfa açık kalmış ben de yemeğe gittim tüh sen nasılsın ne durumda eşinin tedavisi innşallah rabbim hayırlısıyla en yakın zamanda nasip eder rabbim,dularım hep sizlerle

egemn cimm canım benim maşallah hepimizi düşünmüşsün...

bizde seni ve ve bebişini özledik

işlerinde kolaylıklar diliyorum kuzumm yorma kendini

betselim de gelmiş hoşgelmiş

bizde birazdan dışarı çıkacağız eşimle, alışverişimiz var da

ohh ohh hem gezin,hem alışveriş yapın ne güzel birazdan paydos yapıcaz biz de c.tesi erken bırakıyoruz işi hadi herkese iyi tatiller

durum degerlendirmesi:
ovulasyondan sonra 11. gun...pozitif ovulasyon testi...negatif gebelik testi...
herkese iyi tatiller...
not:farkli bisey olursa gelir hemen yazarim

bende iyiyim cnm.tedavidede 1 ayı bitirdik.bazı hormon tahlilleri istemişti doktor.biraz artış var işte.ilacın birini kesti.diğer ikisine devam.aralık ayında tekrar hormon tahlili yapıp göndericez.o tahlil sonucuna göre tekrar dna sperm hasar testi isteyecekmiş.inş gelişme vardır.sağılıklı sperm oluşmuştur.
eşime kırmızı et yasak ama kurban dolayısıyla yasağı biraz çiğnedik.bende biz yerken onun bakmasına dayanamadım.biraz rejim dışına çıktık yani.bundan sonra diyete devam inş.
duaların için allah razı olsun tatlım.dualarla hayallerimiz gerçeğe dönücek inş

sen misafirlerini yolcu ettin.hamileyken zor olmuştur misafir ağırlmak.kendine de yeğenimize de dikkat et tatlım

durum degerlendirmesi:
ovulasyondan sonra 11. gun...pozitif ovulasyon testi...negatif gebelik testi...
herkese iyi tatiller...
not:farkli bisey olursa gelir hemen yazarim

kuzum anladığım kadarıyla daha adetine 3 gün var.negatif olması normal.inş ovulasyon testi doğru gösteriyordur yaa.yarın da pozitif çıkarsa kanda baktırsan cnm.orada baktırmak kolaymı bilmiyorum ama daha garanti bi sonuç alırsın.

ne bel agrisi, ne yorgunluk, ne akinti, hic biri yok canim...sadece regl oncesi bi yanma hissi gibi bisey olur ya kasiklarda, o var...ben umudumu kaybettim bile..lh muhtemelen dalgalaniyor benim stresten ya da polkistik falan var, o da yukseltirmis lh'yi...obur ay preseed deneyecegim belki...

günaydınnnlarrr

benim afacan balıklarımın yemlenme saati tabi benimda uykumun alındığı saatlerr

eşim kızıyor azıcık daha uyurmusun diyorr yapı işte...

yağmurlu güzel bir hava var... pazar günlerini nedense pek sevmem ama tatil sonuçta değil mi...

herkese mutlu günlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…