Sabredenler Kulübü 2012 :)

yok balım ilaç alırmıyım hiç ama içim o kada rahatkı allahın izniyle güzel şeler olacak... taaa kasım ayında hapsuu diye bi arkadaş hamişti ve bana rahat olmam gerektiğini kendisininde anca rahatladığında hamiş kalabildiğini söyledi rahat olmaya çalıştım ama başaramıyodum bi türlü :26: ama bu ay rabbimin hikmeti işte bi rahatlık geldiki bana şu belirsiz zamanda bile çok rahatım tamamen rabbime teslimim yani ohh çok şükür :21: ama sizinde payınız çok allah razı olsun canlarım :16:

ooohh ne güzel canım rahat olmak gerçekten çok etkiliyo hepimiz başarırız inşallah öyle rahatlığı :D

oyyyy kuzummmm benımde senın hamişliğin konusunda içim rahat bak hiçbişey olmıcak ya hapsu bende biliyorum ama ben her bata yakın acabalar başlıyor bakalım biz ne zaman rahat olcaz eşim sperm testı yaptırdı normal çıktı belkı bu aydan ondan kafam rahat tutar diyom da misafirler 2 gune geri gelcek herzaman hayırlısı Allah vereceği zamanı bilir diyorum

aynen canım ay boyunca hep aklım bebekte oluyodu ilişki anında bile:17: hele ovulasyon geçipte bat yaklaşınca kafayı yiyodum resmen ama buda bi süreç demekki bu ay o kada rahattımki bu ay olmazsa önümde çok ay var diye düşündüm hep rabbim bana eşime sıhhat versin dedim adet olabilmemde sağlıktır diye düşündüm ve bebişim bu kadarcık tutundu dahada tutunursa ne ala ama olmazsada bidahaki aya bomba gibi hazırım :37:

Son düzenleme:
aynen canım ay boyunca hep aklım bebekte oluyodu ilişki anında bile:17: hele ovulasyon geçipte bat yaklaşınca kafayı yiyodum resmen ama buda bi süreç demekki bu ay o kada rahattımki bu ay olmazsa önümde çok ay var diye düşündüm hep rabbim bana eşime sıhhat versin dedim adet olabilmemde sağlıktır diye düşündüm ve bebişim bu kadarcık tutundu dahada tutunursa ne ala ama olmazsada bidahaki aya bomba gibi hazırım :37:

devamını gelcek tutuncak bebişin ne güzel bir bakıma ruhunu arındırmışın acabalardan darısı basımıza inşallah canım
öpüyorum seni azcık işim var cnm görüşürüz akşam üzere görüşmezsek yarın kutlarız guzel haberlerini beklıyorum

devamını gelcek tutuncak bebişin ne güzel bir bakıma ruhunu arındırmışın acabalardan darısı basımıza inşallah canım
öpüyorum seni azcık işim var cnm görüşürüz akşam üzere görüşmezsek yarın kutlarız guzel haberlerini beklıyorum

bende öpüyorum canım seni hadi kolay gelsin :3:

ne güzel rüya gördün öyle üç yaprağı olan fidan bakarsın üçüze hamile kalırsın yada üç tane ayrı zamanlarda doğan evlat nasip edecektir rabbim sana. Aydınlık güzeldir feraha kavuşmaktır karanlıkda kaldım demişsin oda bu meseleyi düşündüğünden onun sıkıntısı var içinde o girmiş rüyana inşallah atlatırsın sıkıntını canım.Rüyan çok güzel

amın canım ınsallah fidan zaten cocuk dmeekmıs de 3 çocuga yoramadım ay cidden güzel mi rüya ay
çok sevındım Allah razı olsun ya bi türlü yorumlayammıştım :16: içim ferahladı birden sağol canımmm

Canım hayır olsun inşaallah,bence çok güzel bir rüya görmüşsün...:31:

Üç fidanı bende çocuğa yorayım:52: Demekki Rabbim sana çok güzel,çok hayırlı evlatlar nasip edecek,hep doğru yolda ilerleyecekler..Mertebeleri de yüksek olacak..

Sahura kalkamama olayıda canım,kaza oruçların mı var acaba,oyüzden mi gördün ki?Yakmaya çalıştığın mum,karanlık vs için,az da olsa sadaka ver bence.Hayrın azı çoğu olmaz sonuçta...

Rabbim rüyanı hayırlara karşı getirsin,gönlünden geçenleri de hayırlı eylesin hakkında..:16:

Eşim hep Allah evlatlarımızı aldı bizi sabırla sınadı ve bize çok çok daha hayırlılarını verecek oldugu ıcın böyle oldu
canını sıkma der hep inşallah hayırlı ve insanlara faydalı evlatlar nasib eder Rabbim cümlemize.. :16: :16: :16:

evet canım ya kaza orucum var hem de çok bile sayılır bi türlü tutup bitiremedim :( :( :(
hiçç bu aöçıdan bakmamıştım bı an once tutayım oruçlarımı :31: ay Allah razı olsun

kızlar sağolun taa içimden dua ediyorum yorumladıgınız ıcın sağolun oruclarımı tutayım ve Rabbim in ihsanını kabulunu bekleyim
güzeller güzeli şüphesizz en güzelini nasib eder kulları için :16: :16: :16:

:3::3::3::3:

Ayşemmmmmm nabeerrrrrrrr

laracımmmmm nasılsınnn sen de mı buradasınnn :) :) :) :16: :16: :16:

içimdeki ses değil beni sizi bile dinlemedi ve gitti test yaptı...sonuç mu? test bozuk çıktı, tek çizgi bile yok :52::52::52::52::9::9::9::9::9: rabbim nasip etmedi yani öğrenmemi... akşam eve dönerken eczane açık olursa alayım da sabah yapayım bari :9::9::9: hay Allahım ya

amın canım ınsallah fidan zaten cocuk dmeekmıs de 3 çocuga yoramadım ay cidden güzel mi rüya ay
çok sevındım allah razı olsun ya bi türlü yorumlayammıştım :16: Içim ferahladı birden sağol canımmm

eşim hep allah evlatlarımızı aldı bizi sabırla sınadı ve bize çok çok daha hayırlılarını verecek oldugu ıcın böyle oldu
canını sıkma der hep inşallah hayırlı ve insanlara faydalı evlatlar nasib eder rabbim cümlemize.. :16: :16: :16:

Evet canım ya kaza orucum var hem de çok bile sayılır bi türlü tutup bitiremedim :( :( :(
hiçç bu aöçıdan bakmamıştım bı an once tutayım oruçlarımı :31: Ay allah razı olsun

kızlar sağolun taa içimden dua ediyorum yorumladıgınız ıcın sağolun oruclarımı tutayım ve rabbim in ihsanını kabulunu bekleyim

Laracımmmmm nasılsınnn sen de mı buradasınnn :) :) :) :16: :16: :16:

evet canım urdayım bende.
Senide burda görmek güzelll :16::16::16::16:

içimdeki ses değil beni sizi bile dinlemedi ve gitti test yaptı...sonuç mu? test bozuk çıktı, tek çizgi bile yok :52::52::52::52::9::9::9::9::9: rabbim nasip etmedi yani öğrenmemi... akşam eve dönerken eczane açık olursa alayım da sabah yapayım bari :9::9::9: hay Allahım ya

ayyy canım bak nasbin diilmiş demekki hayırlısı :21:

Ayy aman Allah'ım ne sinir bozucu bir durum:52::52: Ayy çok merak etmişsindir sen şimdi,ben bile meraklandım:1::1:

Canım olsun vardır bir hayır,belkide negatif çıkacaktı,moralin bozulacaktı.Belki yarın pozitif çıkar,görürsün o çift çizgiyi:21:

Rabbim gönlüne göre versin güzelim,hadi bakalım bekliyoruz hayırlı haberlerini:52:

Eşim hep Allah evlatlarımızı aldı bizi sabırla sınadı ve bize çok çok daha hayırlılarını verecek oldugu ıcın böyle oldu
canını sıkma der hep inşallah hayırlı ve insanlara faydalı evlatlar nasib eder Rabbim cümlemize.. :16: :16: :16:

evet canım ya kaza orucum var hem de çok bile sayılır bi türlü tutup bitiremedim :( :( :(
hiçç bu aöçıdan bakmamıştım bı an once tutayım oruçlarımı :31: ay Allah razı olsun

kızlar sağolun taa içimden dua ediyorum yorumladıgınız ıcın sağolun oruclarımı tutayım ve Rabbim in ihsanını kabulunu bekleyim

Amin güzelim aminn..Cümlemizden razi olsun Rabbim..:31:

Evet öyle tabiki,Rabbim inşaallah hayırlı dualarımızı kabul eder de,yakın zamanda hayırlı haberler veririz birbirimize:16:

ayyy canım bak nasbin diilmiş demekki hayırlısı :21:

demek ki değilmiş...

Ayy aman Allah'ım ne sinir bozucu bir durum:52::52: Ayy çok merak etmişsindir sen şimdi,ben bile meraklandım:1::1:

Canım olsun vardır bir hayır,belkide negatif çıkacaktı,moralin bozulacaktı.Belki yarın pozitif çıkar,görürsün o çift çizgiyi:21:

Rabbim gönlüne göre versin güzelim,hadi bakalım bekliyoruz hayırlı haberlerini:52:

belki de dediğin gibidir, eğer yarın sabah yaptığımda silik de olsa görürsem çift çizgiyi (inşallah), o zaman buna tam olarark inanıcam. İnşallah eczane kapanmaz ben eve gidene kadar... buraya güzel haber vermeyi öyle çok istiyorum ki :16::16::16::16:

şansımı zorlamaya devam etcem dıyosun yaanı :) :) :)

evet canım urdayım bende.
Senide burda görmek güzelll :16::16::16::16:

:) :) :)

evet canım artık karar verdık çalışıyoruz malum gecen ay olmadı bu ay tekrar ınsallhhh :) :) :)

ay ben de senı gordugume cok sevındım gurbette hemşomu görmus gibi oldum kzı ehehehehe :8: :9: :8: :9:

Son düzenleme:
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
bat
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20
[/TD]
[TD]4 ocak
[/TD]
[TD]11.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[TD]6-8 ocak
[/TD]
[TD]12.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]11 ocak
[/TD]
[TD]13.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nartanesiii[/TD]
[TD]21 ocak[/TD]
[TD]13.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]12-14 ocak
[/TD]
[TD]14.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdeda
[/TD]
[TD]14 ocak
[/TD]
[TD]15.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]16.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]20 ocak
[/TD]
[TD]17.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]22.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]31 ocak
[/TD]
[TD]23.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]?? ocak
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecntrk
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]28.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]29.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]29.01.2012
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ben sanki dayanamayıp yarın sabah test yapıcam gibi...en azından umudum kırılsın da beklemiyim ya, pazartesiden beri taktım resmen devamlı bu konuyu düşünüyorum. bu öğlen arası eczaneye uğrayabilirsem bir test alırım...sabah da ilk idrarla yaparım. artık ne çıkarsa bahtıma :1:

Benim de adetimin 24.günü bugün varsa çıkar zaten yoksa da yoktur dedim sabah yaptım.Tabi yine negatif hemi de çok net:)) Ya varya 15 aydır defalarca test yaptım bana hiç bozuk test gelmedi ne tuhafff hep tek çizgi ve nettt:9::9:

Tüm dualarımız anatolya ya..Rabbim saglıklı hayırlı bir evlat ve hayırlı zamanda versin çoookbekletmesin inşallah anatolya kardeşimizi....

Bu dua listesini 1sayfaya koysan daha guzel dimi cunku hem sana zahmet olmaz hep yayinlamak
Hemde canim sonradan gelenler sen yokken bile ilk sayfadan gorur duasini eder

Gerci benim kendi fikrim bu ama tabi siz daha iyi bilirsiniz

Anotolia20
Allah
Insaallah en kisa zamanda Rabbim sana gonlunden gecen hayirli saglikli bir evlat verir ve hayirli hamilelik ve dogumlar nasip etsin Mevlam

Bugun tum hayirli dualarim senin icin senin icin aksam birseyler okuyacagim
Insaallah

Back
X