Sabredenler Kulübü 2012 :)

yumurta dondurma ile ilgili birseyler soracaktim ama ayin 2'sinden beri girmemis foruma...foruma girmiyor mu artik acaba? bu arada cevap icin cok sagol...

valla bende şimdi gördüm girmediğini ama ulaşırım ben ona söylerim merak etme bulur seni

kıslaaar bugün gezdim geldim elifimin yanından geldim aman bir datlu bir datluuu sormayın Allahım hepimize nasip etsin bu ay karışık duygulara kapıldıydım adet gecikince onu görünce hiç bişi kaşmadı :32: bu arada hala adet olmadım ve sanırsam ben hamileyim çünkü üç aydır şaşmıyodu ayın dokuzunu önceki hamileliğimde de adetim üç ay gününü hiç sapıtmamıştı inşallah bu sefer sağlıkla gelir bana :16:

kuzumm hadi inş miniğin seninledir... ve sağlıkla kucağına alırsın inş. yaşadıklarımız tarifsizdi evet ama Rabbim inş bu yavrunu nasip eder... ve bu da bizim imtihanımızdı...

hadi sevindir biziiii :16: :64:

Günaydın kıslaaaaaaaaarrrrrrr :3:
kuzumm hadi inş miniğin seninledir... ve sağlıkla kucağına alırsın inş. yaşadıklarımız tarifsizdi evet ama Rabbim inş bu yavrunu nasip eder... ve bu da bizim imtihanımızdı...

hadi sevindir biziiii :16: :64:

kusuuumm malesef sabahın ilk ışıklarıyla kırmızılar teşrif etti sanıırm stresten geciktiydi :31: hayırlısı artık üzülmedim ama bu ay zaten olması da mucizeydi hayırlısı artık :21:

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49: :52: :nazar:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]3 Haziran
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]11 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]26 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]30 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus
[/TD]
[TD]31 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]9
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD] eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]9 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu :49:
[/TD]
[TD]:16::nazar:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]:16: :nazar:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"]:48:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]3 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]5 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]10 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]11 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]12 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]13 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]14 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün ciceklara (Bilgi) arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

kıslaaar bugün gezdim geldim elifimin yanından geldim aman bir datlu bir datluuu sormayın Allahım hepimize nasip etsin bu ay karışık duygulara kapıldıydım adet gecikince onu görünce hiç bişi kaşmadı :32: bu arada hala adet olmadım ve sanırsam ben hamileyim çünkü üç aydır şaşmıyodu ayın dokuzunu önceki hamileliğimde de adetim üç ay gününü hiç sapıtmamıştı inşallah bu sefer sağlıkla gelir bana :16:

Günaydın kıslaaaaaaaaarrrrrrr :3:

kusuuumm malesef sabahın ilk ışıklarıyla kırmızılar teşrif etti sanıırm stresten geciktiydi :31: hayırlısı artık üzülmedim ama bu ay zaten olması da mucizeydi hayırlısı artık :21:

ay kuzum yaa tam sevinecektim ki, kırmızıların haberini vermişsin. madem sen üzülmedin, ben de üzülmedim :34::34: Rabbim hayırlısını versin. ben de bu ay yumurtlama günü için ilişki planları yapmamaya karar verdim. yüklenmicem kocama. son zamanlarda zaten hep o istediğinde birlikte oluyoruz, fena da gitmiyor hani :34::34: :17::17: yumurtlama döneminde baskı hissetmesine izin vermicem. yumurtlama sancısı hissetsem bile hissetmiyorum, yine çatlamadı dicem. kendime de stres yapmıcam, oluruna bırakıcam herşeyi. inşallah başarabilirim. bu ay 15. günüm pazartesine denk geliyor ve pztesi günleri eşimin halısaha maçı var. zaten yorgun oluyor. birşekilde geçer o gün.. bu ay stres sıkıntı tartışma yaşamak istemiyorum :16::16:

bugün ciceklaranın dua günü. Rabbim ona da gönlündekini hayırlı kılarak nasip etsin inşallah.

buarada günaydın demeyi unuttum sanıyorum, herkese KOCAMAN günaydııın! :21::21:

herkese hayırlı günler!
inşallah herkes iyidir. geçmişe şöyle bir göz attım test yaptıranlar olmuş ama sonuçları tam anlayamadım. şaşkınanne, hcg negatif demiş ama doktoru niye erken yaptırdın diye kızmış sanırım. eloserce nin sonucu ne onu bilmiyorum. herkesin hakkında hayırlısı olsun pek tabii. ama test falan yaptırdıkça bu bebeler kaçıyor bence. "amaaaan boşver" zihniyeti ile hareket edip, test falan yaptırmayınca geliyorlar.
Ben de hafta sonu alışverişe çıkmıştım biliyorsunuz. pek tabii ki feci yoruldum ama bir kısım eşyalarını aldık bebişin çok şükür. bebek arabası, küveti, biraz kıyafeti, ilk bez paketi, vs. alınmış oldu. bu hafta sonuna da kısmetse mobilyası geliyor. sonra teyzeyi çağıracağım ki hem evi hem mobilyayı silsin ben de ilk etapta giyeceği kıyafetleri yıkayıp hazır edeceğim. diğerlerini de doldururum dolaba ortalıkta sürünüyor :)
bugün biraz yemek yapmam lazım. bulgur pilavı yapıcam. bir de patlıcan var. aslında hünkar beğendi düşünüyordum ama gözüm yemiyor. çok çabuk yoruluyorum. belim çok ağrıyor ayakta az kalacağım şekilde ayarlamam lazım kendimi. belki de etsiz bir patlıcan yemeği yaparım. zaten içim dışım patlıcan olacak bu gidişle. yeni fasulye,biber dolması yaptım diye pazardan almadım. kabak görünce bile bir hoş oluyorum. dün tv de bir tarif yapıyorlardı Allah'ım şu an bile midemi kaldırıyor. kabağa düşman kesildim resmen. o yüzden de pek sebze alternatifi kalmıyor şu sıralar.
ayrıca kıyafet dolabımı derleyip toparlamak istiyorum. öyle bir dağılmış halde ki! bazı kıyafetlerimi vericem ihtiyaç sahiblerine. artık giymek istemiyorum hem de çok kıyafetim var dolabımı boşaltmak istiyorum. insan bir yandan da alıyor ya.
bu arada dün eşimin doğum günüydü diye güya ona sürprizler yapacaktım. pazartesi annemde kaldım eşim evde yoktu diye salı da o kadar geç geldi ki beni almaya hiç bir şeye halim kalmadı :( gidip hazır pasta aldık yedik. tembel işi. hiç olmazsa bir hediye almış oldum işte. :)
neyse kızlar artık çıkmma lazım işler beni bekliyor ama ben yorgunluk alametleri hissetmeye başladım bile yavaştan. son aylar zormuş hakikaten. Allah herkese nasip etsin. hamişlere de kolaylık versin!

minikgelin ile ozelden gorusen var mi arkadaslar? birseyler danisacaktim ama uzun suredir gormuyorum...

Merhaba cnm İs yerinde müdür deisti cok yoruyor malesef eve gelip pilim bitiyor faceye zor bakıyorum ondan gelemedim ... Saskinanne söyledi bakayım dedim :) özelden Yada burdan sorabilirsin cnm:)

GuZel anne ve anne adaylarım cok gaddar bı müdür geldi canımıza okuyor nete gelmek lüks oldu artık bana :( herkes iyi ins seviyorum sizi :)

slm hatunlar nasılsınız dun annemlerdeydım son kışlıkları hazırladık beraber gelemedım bugun grip oldum perşembe cuma kadın gelcekti evi temızlemeye böyle nasıl olcak diye kara kara düşünüyorum tam yumurtlama gunlerım kafam kalkmıo cnm cok sıkkın hangisinin üstesinden gelcem ben :26::ssz:

slm hatunlar nasılsınız dun annemlerdeydım son kışlıkları hazırladık beraber gelemedım bugun grip oldum perşembe cuma kadın gelcekti evi temızlemeye böyle nasıl olcak diye kara kara düşünüyorum tam yumurtlama gunlerım kafam kalkmıo cnm cok sıkkın hangisinin üstesinden gelcem ben :26::ssz:

canımm geçmiş olsun,Allah'ın izniyle üstesinden gelirsin herşeyin,bebişin konar göbüşüne.:nazar:

:16:
herkese hayırlı günler!
inşallah herkes iyidir. geçmişe şöyle bir göz attım test yaptıranlar olmuş ama sonuçları tam anlayamadım. şaşkınanne, hcg negatif demiş ama doktoru niye erken yaptırdın diye kızmış sanırım. eloserce nin sonucu ne onu bilmiyorum. herkesin hakkında hayırlısı olsun pek tabii. ama test falan yaptırdıkça bu bebeler kaçıyor bence. "amaaaan boşver" zihniyeti ile hareket edip, test falan yaptırmayınca geliyorlar.
Ben de hafta sonu alışverişe çıkmıştım biliyorsunuz. pek tabii ki feci yoruldum ama bir kısım eşyalarını aldık bebişin çok şükür. bebek arabası, küveti, biraz kıyafeti, ilk bez paketi, vs. alınmış oldu. bu hafta sonuna da kısmetse mobilyası geliyor. sonra teyzeyi çağıracağım ki hem evi hem mobilyayı silsin ben de ilk etapta giyeceği kıyafetleri yıkayıp hazır edeceğim. diğerlerini de doldururum dolaba ortalıkta sürünüyor :)
bugün biraz yemek yapmam lazım. bulgur pilavı yapıcam. bir de patlıcan var. aslında hünkar beğendi düşünüyordum ama gözüm yemiyor. çok çabuk yoruluyorum. belim çok ağrıyor ayakta az kalacağım şekilde ayarlamam lazım kendimi. belki de etsiz bir patlıcan yemeği yaparım. zaten içim dışım patlıcan olacak bu gidişle. yeni fasulye,biber dolması yaptım diye pazardan almadım. kabak görünce bile bir hoş oluyorum. dün tv de bir tarif yapıyorlardı Allah'ım şu an bile midemi kaldırıyor. kabağa düşman kesildim resmen. o yüzden de pek sebze alternatifi kalmıyor şu sıralar.
ayrıca kıyafet dolabımı derleyip toparlamak istiyorum. öyle bir dağılmış halde ki! bazı kıyafetlerimi vericem ihtiyaç sahiblerine. artık giymek istemiyorum hem de çok kıyafetim var dolabımı boşaltmak istiyorum. insan bir yandan da alıyor ya.
bu arada dün eşimin doğum günüydü diye güya ona sürprizler yapacaktım. pazartesi annemde kaldım eşim evde yoktu diye salı da o kadar geç geldi ki beni almaya hiç bir şeye halim kalmadı :( gidip hazır pasta aldık yedik. tembel işi. hiç olmazsa bir hediye almış oldum işte. :)
neyse kızlar artık çıkmma lazım işler beni bekliyor ama ben yorgunluk alametleri hissetmeye başladım bile yavaştan. son aylar zormuş hakikaten. Allah herkese nasip etsin. hamişlere de kolaylık versin!

canım, ne kadar tatlı telaşların var böyle... birçok lüzumlu şeyi halletmişsiniz, yardıma gelip eşyaları hazır edecek birinin olması da büyük şans :nazar::nazar: yavaş yavaş başlıyor geri sayım... seninle paylaşıyoruz biz de heyecanını tatlım

Merhaba cnm İs yerinde müdür deisti cok yoruyor malesef eve gelip pilim bitiyor faceye zor bakıyorum ondan gelemedim ... Saskinanne söyledi bakayım dedim :) özelden Yada burdan sorabilirsin cnm:)

GuZel anne ve anne adaylarım cok gaddar bı müdür geldi canımıza okuyor nete gelmek lüks oldu artık bana :( herkes iyi ins seviyorum sizi :)

biz de merak ediyorduk seni, hatta dillendirmedim ama Allah korusun aklıma kötü şeyler bile geldi. Ama buralara uğrayamayış sebebinin iş olmasına inan sevindim. Rabbim başka dert vermesin. Tam zamanında hamile kalmışsın canım, bu yeni müdürünle tedavilere koşturmak falan çok zor olabilirdi. Bizler çok şükür iyiyiz, sen de kendine dikkat et. Öpüyorum :3::3:

selam kızlaar,doktordan geldim şimdi,beyzadem olacak hayırlısıyla inşallahh,sağlıkla sıhhatle...:nazar:

canıııımmmm, demek oğlun oluyor :16::16: Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın, sünnetini, askerliğini, düğününü görmeyi nasip etsin inşallah...bir isim bulursanız minik beyzadeye, haberimiz olsun :34::34:

:16:
herkese hayırlı günler!

canım, ne kadar tatlı telaşların var böyle... birçok lüzumlu şeyi halletmişsiniz, yardıma gelip eşyaları hazır edecek birinin olması da büyük şans :nazar::nazar: yavaş yavaş başlıyor geri sayım... seninle paylaşıyoruz biz de heyecanını tatlım

biz de merak ediyorduk seni, hatta dillendirmedim ama Allah korusun aklıma kötü şeyler bile geldi. Ama buralara uğrayamayış sebebinin iş olmasına inan sevindim. Rabbim başka dert vermesin. Tam zamanında hamile kalmışsın canım, bu yeni müdürünle tedavilere koşturmak falan çok zor olabilirdi. Bizler çok şükür iyiyiz, sen de kendine dikkat et. Öpüyorum :3::3:

selam kızlaar,doktordan geldim şimdi,beyzadem olacak hayırlısıyla inşallahh,sağlıkla sıhhatle...:nazar:

canıııımmmm, demek oğlun oluyor :16::16: Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın, sünnetini, askerliğini, düğününü görmeyi nasip etsin inşallah...bir isim bulursanız minik beyzadeye, haberimiz olsun :34::34:

huhuhu huhuhu fıstıklarrrr napıyorsunuz bakiim
friendman hamişsin diye bir heyecanlandım ama kırmızılar gelmiş üzüldümm:(((
bir ben kaldım adet olmayan yahuu 6 gün geciktim sabah test yaptım negatif. ağrımda var sökseydi iyiydi ama gelir bakalım bugün yarın sabırla bekliyorum.
bilgi canım dua gününmüş Rabbim gönlündekileri sana bahşeder inşaallah

maşallah! bu sene oğlan senesi diyorlar zaten.kız isteyenler gelecek sene hamile kalsın ona göre. bir de ne kadar geçerli bilemiyorum ama yumurtlama günlerinde hamile kalırsan erkek yumurtlama günlerinden üç gün öncesine denk gelirse de kız olabiliyormuş. bunu da livaa diye bir hamile giyim markasının broşürüne yazmışlar...
sağolsun bana da annem yardım etti biraz buzluğa atıverdik birşeyler. zavallı kadın ben yorulmayayım diye perişan oluyor üzülüyorum. kafana takma yumrtlama günlerini. bak öncesi kız oluyormuş. yani bu işin garantisi yok. sen keyfine bak. hatta doktorun bana dediği bir laftı buraya şimdi yazamıycam utandım. özetle eşinle özel zaman geçirmenin keyfini çıkar. yumurtlamaydı falan salla gitsin... :17::17:
ben de yemek bile yapmadan dolap düzeltme işine giriştim ama baktım ki elim ayağım birbirine giriyor acıkmışım. mola verdim hemen buraya baktım. işe geri dönmem lazım bütün odaya yaydım herşeyi :(

Son düzenleme:
size yazdım tuvalete bir gittim kırmızılar gelmiş :(((((
benim yeni bat 10 ekim güncellerseniz sevinirim

Back
X