- Konu Sahibi minikgelin
- #28.821
size yazdım tuvalete bir gittim kırmızılar gelmiş((((
benim yeni bat 10 ekim güncellerseniz sevinirim
tüh üzüldüm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlaar,doktordan geldim şimdi,beyzadem olacak hayırlısıyla inşallahh,sağlıkla sıhhatle...![]()
Hayırlı olsun cnm bnm bakalım benimki ne Olcak merak ediyorummmmmm:)))
canım, ne kadar tatlı telaşların var böyle... birçok lüzumlu şeyi halletmişsiniz, yardıma gelip eşyaları hazır edecek birinin olması da büyük şansyavaş yavaş başlıyor geri sayım... seninle paylaşıyoruz biz de heyecanını tatlım
biz de merak ediyorduk seni, hatta dillendirmedim ama Allah korusun aklıma kötü şeyler bile geldi. Ama buralara uğrayamayış sebebinin iş olmasına inan sevindim. Rabbim başka dert vermesin. Tam zamanında hamile kalmışsın canım, bu yeni müdürünle tedavilere koşturmak falan çok zor olabilirdi. Bizler çok şükür iyiyiz, sen de kendine dikkat et. Öpüyorum
Cnmmmm aynen ben bu müdür zamanında kesinlikle tup bebek yaptırmazdim cok gaddar is yerinde bı arkadasın cocuğuna araba çarpmış ise gel dediiiii...duşun yani....bunaldım bu sıra vallaaa...eve ağzım yüzüm yamulmus geliyorum:))) yoksa ben burasız hiç duramamki:) elim kolum kalmıyor inan:)bebis şimdilik iyi ...ins Rabbim tamamına erdirir hala wc ye gidip kontrol ediyorum adet olurmuyum diye((
canıııımmmm, demek oğlun oluyorRabbim sağlıkla kucağına aldırsın, sünnetini, askerliğini, düğününü görmeyi nasip etsin inşallah...bir isim bulursanız minik beyzadeye, haberimiz olsun
![]()
Merhaba cnm İs yerinde müdür deisti cok yoruyor malesef eve gelip pilim bitiyor faceye zor bakıyorum ondan gelemedim ... Saskinanne söyledi bakayım dedim :) özelden Yada burdan sorabilirsin cnm:)
GuZel anne ve anne adaylarım cok gaddar bı müdür geldi canımıza okuyor nete gelmek lüks oldu artık banaherkes iyi ins seviyorum sizi :)
ben geldim,güzel hatunlar...herkes iyidir umarım...
hayalimduamın oğlu oluyormuşinş rabbim sağlıkla ve hayırla kucağına almayıda nasip eder...bizde gitcez cuma günü bakalım...ne gösterecek kızmı-erkekmi...sağlıklı olsunda farketmez bizim için...
fridman için tam sevinecektimki,adet olmuş...rabbim inş çok bekletmeden gönderir kuzusunu...
sdtive,sende toplantıya gitmiyormuşsun...çok sevindim inann...
raraavis,geri sayım başlamış tatlı telaşlardasın şu anda ne güzel...rabbim sağlıkla hayırla kucağına almay nasip eder inş...bizim daha çok var...zaman çabuk geçsin istiyorum...biran önce kuzuma kavuşmak için...
sinhus,rabbim kolaylığını verir inş...hem yumurtlama günlerin güzel geçer,hemde temizlik işin hallolur inş...
bende artık başlamak istiyorum temizliğe,eşimle annem kadın gelsin diyor temizlik için ama ben kendim yapmak istiyorum bakalım ne olcak....
betsel,canım umarım ileşmişsindir...
60gelsin-egemn,görüşemiyoruz tatlım umarım sizde iyisinizdir...unuttuğum varsa kusura bakmayın canlarım unutkanlık çok var...bazen buraya girince ne yazcağımı unutuyorum...
kocişim bana dün hediye aldı,çok güzel bi kolye müjde olarak aslında o daha önce alcaktıda ben istemedim biraz ilerlemesini istedim hamileliğimin...bide çok sinirliyim ben özellikle 2 gündür hat safada sinirim kendime hakim olamıyorum...psikoloğun yolu görünüyor bana galiba...büyük bi ihtimal yarın giremem annem gelcek...cumada dra gidicem...dua edin olurmu canlarım sonuçlarım güzel çıksın 3lü test yaptırıcam...hepiniz aeo öptümammada yazmışım ya
![]()
canim, gusel anne, hersey yolundadir insallah..sormak istedigim, senin dondurulan yumurta miydi yoksa emriyo muydu? hangisiyse eger, dondurulduktan sonra ne kadar saklanabilecegi konusunda ne soylemisti doktorun? cok tesekkur ediyorum...
Cnm benim embriyolarim donduruldu 3 sene saklanilacak 3 sene sonunda bizi ariycaklar istersek 2 sene daha kalacak yani 5 sene .. İkinci cocuğu yaparsam 3 sene sonra düşünüyorum zaten:) sende donduracaksan dölleyip embriyo olduktan sonra dondur öyle daha iyi ...
ahh cnm hayirli olsun Rabbim saglicakla kucaklamayi nasip etsin ins.selam kızlaar,doktordan geldim şimdi,beyzadem olacak hayırlısıyla inşallahh,sağlıkla sıhhatle...![]()
Canım benim darısı başına inşallah,isim olarak şu anlık Selim düşünüyoruz.
canıııımmmm, demek oğlun oluyorRabbim sağlıkla kucağına aldırsın, sünnetini, askerliğini, düğününü görmeyi nasip etsin inşallah...bir isim bulursanız minik beyzadeye, haberimiz olsun
![]()
maşallah! bu sene oğlan senesi diyorlar zaten.kız isteyenler gelecek sene hamile kalsın ona göre. bir de ne kadar geçerli bilemiyorum ama yumurtlama günlerinde hamile kalırsan erkek yumurtlama günlerinden üç gün öncesine denk gelirse de kız olabiliyormuş. bunu da livaa diye bir hamile giyim markasının broşürüne yazmışlar...
Allah gönlündekini nasip etsin en önemlisi her zaman söylediğim gibi hayırlısı,sağlıklısı,sıhhatlis olsun inşallah.Hayırlı olsun cnm bnm bakalım benimki ne Olcak merak ediyorummmmmm:)))
had bakalım senin için de büyük heyecandır şimdi,Rabbi'm sana da aynı şekilde sağlıklı,sıhhatli,hayırlı br evlat nasip etsin inşallah.hayalimduamın oğlu oluyormuşinş rabbim sağlıkla ve hayırla kucağına almayıda nasip eder...bizde gitcez cuma günü bakalım...ne gösterecek kızmı-erkekmi...sağlıklı olsunda farketmez bizim için...
Çok çok sağolasın canımcım,senin de cinsiyetni öğrenmeyi nasp etsin Allah inşalalh.ahh cnm hayirli olsun Rabbim saglicakla kucaklamayi nasip etsin ins.bn taaa 17 ekimde ogrenebilcem
slmmmmm
pek kimseler yok ama benim içimi dökmeye ihtiyacım var kızlar...
dün doktora gittim bebeğim iyiydi çok şükür ama benim şekerim biraz yüksek çıktı diyete başladım( biraz da gözüm korktu olabileceklere karşı açıkçası..oğlum 1 kg olmuş normalde kilosu iyi dedi ama uzun boylu olacakmış anne ve babası gibi kollar ve bacaklar normalden uzun çıktı o yüzden de zayıf bi bebek dedi bende onu iyi besleyecek ne var ne yoksa araştırmalara başladım 2 hafta sonra tekrar gidicem hem bebeğime kilo aldırıcam hem de şekerimi düşürücem inat ettim..bu kadarla da bitmedi benim sıpanın kordonu ensesinde duruyodu doğumda zorluk çıkarabilirmiş böyle giderse sezeryan gibi gözüküyo doğumum ki sezeryandan oldum olası korkuyorum...
tek iyi yanı oğlum ilk defa yüzünü gösterdi bize onda da ayakları kafasındaydı biraz uğraştık kıpırdatmak için işe yaradı sonunda ama çok güzel bir duyguydu anlatamam o anı :))
tek korkum şimdi o kordunu boğazına dolaması..allah korusun ama insanın içine korku düşüyor işte..
heh bir de bütün işlerim kaldı kızlar hiçbişey yapamıyorum çünkü anne tarafında ilk çocuklar hep erken doğuyor bizde..ben de 8 aylığım mesela doktor da önlem olarak hiçbirşey yapmayacaksın dedi..ben de ne kadar evin bu haline çıldırsam da bütün gün oturuyorum..
şimdilik benden bu kadar kızlar birçoğunuz sabah görürsünüz yazdıklarımı ben de sabah gelebilirsem görüşürüz..
hepinize günaydın kızlarrbu hafta resmen çalışmadım,bugün perşembe işyerindeyim yarın da gelcem,c.tesi temizlik günüm zaten
oruçta da 4.günüm,5 günüm var daha
![]()
ruhsar_86 canım çok sevindim bebeğinin yüzünü görmene,maşallahinşallah 2 haftaya kadar toparlarsın hayırlısıyla yeter ki sağlıklı olsun...sezeryan,normal faketmez sağlıkla ve hayırla gelsin inşallah
benim de bi arkadaşım 8 aylık doğum yaptı bebeği 3kg doğdu
doğduktan sonra da gayet iyi ilerledi,şuan da onunla aynı doğanlarla,normal..inşallah sen de sıkıntı yaşamazsın canım hakkında hayırlısı olsun
![]()
canım geçmiş olsun öncelikle, şeker sorunun dikkatli beslenerek aşılır. sen de zaten inat etmişsin, bu da demek oluyor ki kesinlikle başaracaksınmaşallah uzun boylu olacakmış bebiş, kilosunu dert etme kendine, onu da daha faydalı şeyler yiyerek halledebilirsin. hem zaten asıl bundan sonra kilo alacak o. ne güzel yüzüne de görmüşsün
benzetebildiniz mi bari birine
kordonu da kendine yok yere dert etme. birşey olmaz. sezeryandan da korkmana gerk yok hem, oldukça hızlı geçen bir operasyon. hem arkadaşlar da demişler ya, mühim olan sağlıkla doğması. kadınlar özlüyormuş hamilelik zamanlarını, sen de bu aylarının keyfini çıkar. yat dinlen bol bol. işler elbet yapılır...
evet aslında sağlıklı olsun da farketmez nasıl doğacağı korkumu yenerim elbet hoş 2 kez lürtaj olmuş hemde birini canlı hiç uyuşturulmadan olmuş biri olarak iki doğumdan da korkmuyorum zaten o kürtajdan daha kötü değilmiş ikisi de yaşayanlardan öğrendiğim kadarıyla... allah herşeyin hayırlısını nasip etsin diyorum..
buarada iyi ki varsınız kızlar :))
hayalimduamın da oğlu olacakmış ne güzel dün kendi derdimden göremedim cnm allah bir ömür boyu korusun oğlunu cnm :))
buarada yükleyebilirsem bende benim sıpanın görüntüsünü yüklemeye çalışıcam..ve şayet doğuma sağlıklı bir şekilde girmek nasip olursa hepiniz için o anda dua edicem..benim kuzenim de bana dua etmişti ve şimdi eğer vaktinde gelirse ondan tam 1 yıl sonra ben doğurucam :))
allah doğum sancısı çeken kadının dualarını kabul edermiş..benim duam da sizler için olacak inş...
evet aslında sağlıklı olsun da farketmez nasıl doğacağı korkumu yenerim elbet hoş 2 kez lürtaj olmuş hemde birini canlı hiç uyuşturulmadan olmuş biri olarak iki doğumdan da korkmuyorum zaten o kürtajdan daha kötü değilmiş ikisi de yaşayanlardan öğrendiğim kadarıyla... allah herşeyin hayırlısını nasip etsin diyorum..
buarada iyi ki varsınız kızlar :))
hayalimduamın da oğlu olacakmış ne güzel dün kendi derdimden göremedim cnm allah bir ömür boyu korusun oğlunu cnm :))
buarada yükleyebilirsem bende benim sıpanın görüntüsünü yüklemeye çalışıcam..ve şayet doğuma sağlıklı bir şekilde girmek nasip olursa hepiniz için o anda dua edicem..benim kuzenim de bana dua etmişti ve şimdi eğer vaktinde gelirse ondan tam 1 yıl sonra ben doğurucam :))
allah doğum sancısı çeken kadının dualarını kabul edermiş..benim duam da sizler için olacak inş...