- Konu Sahibi minikgelin
- #32.001
merhaba ya erkekler değişik biraz sanırım bizde de hemen çok kısa sürede oluyo bitiyo erken boşalma diyolarya o sanırım sorun ama ben bozulmasın diye güzel şeyler falan söylüyorm ne biliyim ilk aylara göre azaldı sanki bizde de gerçi hergün birlikte ollaım diyo yaşadıktan sonra ama ya da bnm çok hoşlanmadıgımı düşünüyo tekrar yaparız diyo ama hevesi kaçmış oluyo. ilk gebeliğimde kolay hamile kalmıştım. şimdi korkuyorum korunmayı bırakınca çok uğraşırsak diye ne biliyim bi yandan beklemek istiyorum 4 ay oldu kaybedeli ocak ayından itibaren doktorum önerdi tekrar çocuk düşünmeyi yaş gidiyo bi yandan bilmiyorum ve eşimle konuşamıyoruzz tekrar bebek konusunu herkesn bi sıkıntısı var maleseff... inşş düzelir siz de de herşey ama ona moral ver biraz bence sen iyisin falan süpersin :) erkekler sevio böyle gazları sanırım :))
canım elimden geleni yapıyorum, sizin sorununuz aşılması biraz daha kolay bir problem, bizimki öyle değil ne yazık ki... ama dediğin gibi işte, herkesin bir derdi var.
inşallah korunmayı bırakınca yine hemen hamile kalırsın
nedensiz sıkılıyor canım,sonra geçiyor...Şimdi geçti mesela,belim ağrıyor şimdik de.ç..
Allah izin verirse ben de normal doğum istiyorum,inşallah probelmsiz bir şekilde normal doğumla dünyaya getiririm oğlumu.Doğumdan sonra çalışacağım canım ve kısmete 2.çocuğa kadar da çalışmayı planlıyorum.
çalış çalış... yoksa anneler evde kafayı yiyor, bütün hayat bebek ve ev olunca çalışmaya alışan kadın için travma yaratıyor. çocuk büyüyüp anneye bağımlılığı kalmadığında, anne de yalnız kalıyor sonra. 3-4 yaşında kreşe başlıyorlar, sonra onun da bir hayatı oluyor sonuçta. işle bağları hepten koparmamalı insan