Canım ben bir hafta önce aldım sunkissi ve iki defa uyguladım saçıma . Benim saçım baya koyu kahverengiydi. Iki uygulamada bile saçımda çok büyük bir etki yarattı . Ben ombre Tarzı uygulama Yaptım ikisinde de . Ilkini saçımı ıslatıp uyguladım kurutma makinesiyle kuruttum . Ikincisin de ise Duştan sonra saçım kuruma başlarken uyguladım ve kurutma makinesi ile kuruttum .yaklaşık bir ton kadar fark etti.Ve ikinci uygulamada malum bu ürün ısı ile aktive oluyor diye saçımı kurutuktan sonra düZleştiriciyle düzleştirdim. Sonuç: saçımın diplerinin koyuluğu Kırıldı uçları ise 2-2,5 ton açıldı . Güneşte o kadar güzel parlıyor ki saçlar . Bir de ben korka korka az az uyguladım . Benim saçlarım Göğüs hizamın altında kıvırcık ve oldukça gür. Buna rağmen daha yarısına bile gelemedim . Herhalde daha 3 uygulamalık ürün var . Bereketlitmiş ürün .
Herkesin dediği gibi bu ürünü aktive eden şey ısı. Kurutuktan sonra üstünden hafif düZleştiriciyle geçersen çok daha etkili sonuç elde edersin .
Bu arada jel Saçı öyle çok kurutmuyor ama yine de ben uygulamadan sonra elseve Mucizevi Yağı kullanıyorum .
Herhalde benim bir iki kez daha uçlarına hafif hafif uygulayacağım . Kısacası ben çok memnun kaldım üründen .saçımı boyatmadan istediğim renge ulaştım. zaten fiyatı da çok uygun .umarım sen de istediğin sonuca ulaşırsın :))))