Saç Rengi ve Saç Boyama sac boyama

Yeni ben lazim

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2010
4.187
5.758
kizlar siyaha yakin bir sac rengim vardi 3 kere acma isleminden ve loreal cok acik bal kahveye boyamamin ardindan cikolata kahve oldu renk guzel ama bn kullu kumral yani birazdaha acik tonlar istiyorum sizce hangi boya ve hangi numarayi kullanmaliyim

cikolata kahve suanki sac rengim

Bu palette 10.1 i direk sacami yoksa koleston un açıcı boyaları var.onunla açıp mı daha sonra boyayi suruyosunuz.cunku bütün kuaforler boyanin saçı acmiyacagini söylüyor.

Ya arkadaşlar banada yardımcı olun ben iki ay önce boyadım kızıla ama boya yetmedi saçşarımın alt kısmında hiç kızıl yok sadece üst kısımlarında var ben şimdisaçlarımı açtırsam ve lküllü lumral yapsam olurmu evde yapılır mı yoksa kuaföre mi gitmeliyim:KK35:

Ya arkadaşlar banada yardımcı olun ben iki ay önce boyadım kızıla ama boya yetmedi saçşarımın alt kısmında hiç kızıl yok sadece üst kısımlarında var ben şimdisaçlarımı açtırsam ve lküllü lumral yapsam olurmu evde yapılır mı yoksa kuaföre mi gitmeliyim:KK35:

bir kutu daha aynı boyadan alıp uçları boyasan daha iyi değil mi?

kiddyy97558 .!.:
bir kutu daha aynı boyadan alıp uçları boyasan daha iyi değil mi?
Aslında kızıl istemitorum zaten çok hafif yansımalar kalmış üst kısımlarda kızıl bana göre degil :KK43: sürekli bakım istiyor ve boya aktımı soluk görünüyor

Ahh canımm ben de kızıl çok kullandım onu akıtmak veya kızıldan kurtulmak zor biraz açtırmadan. Küllü kumral hemen tutmaz bence. İki üç boyamaya belki kurtulursun. Ben komple siyah yapmıştım saçımı :KK70: kurtuldum ama hala yansımaları var saçımda. Kızıl çok güzel aslında ben dönmek istiyorum ama çok zor bakımı falan her ay boyama istiyor o da saçı yıpratıyor :KK43:

anladım.. yani kızıl hakkında pek bilgim yok ama sadece bir kere boyamışsın kızıla anladığım kadarıyla.. o yüzden kurtulmanın çok zor olacağını sanmıyorum açıkçası.. kolay gelsin..

X