Kusura kalma cancazim , baska birinin cevabindan alintiya yazmissin goremedim , akaju daha hosuma gitti mahagoni kahve onerdi bir arkadasim loreal ve kolestonda yok o renk de 6.5 ama baska markada (marka farkli , renk farkli tutuyor) neyse o hosuma gitti de 7/75 I gercektenten begendim
Bu arada 921 de biraz kirmizilik sezdim hafif cok az , ben nedense bej rengi sarilardan hoslaniyorum bilemedim icimde bir kullu sac sevdasi var . Yillar once platin roflem dede boyle olmustu . Platin roflemi gercekten makyajsiz kullanamiyordum cantamda daima kirmizi rujum , hafif pembe alligim , siyah eyeliner im eksik olmazdi simdide biiraaz oyle ama bu sac biraz dogal gosterdi , makyaja gerek kalmiyor ama sarinin oyle bir cazibesi var ki nasil desem makyajsiz ne kadar insani soluk gosteriyorsa , makyajliyken de bir o kadar canli frapan , feminen , kadinsi durus simgeliyor . Ama soyle bir sey var yuce yaratan oyle bir seyle yaratmis ki saclarimizin rengi tenimize uyumlu olmus mesela dogal rengimi herkes cok begenir ama ben hep boyaamak isterim ki 7 sene sacina boya vurmamis birinden bahsediyoruz ,dogal rengim guzel olmasaydi dayanamazdim herhalde bir ara 9.1 e kafayi takmistim ki eltim boyatti vazgectim ozamanlar 27 yasindaydim oda 30 du baya yakismisti ama istedigim tonu yanlis biliyomusum
Havaalaninda italyan bir hanimla tanismistim , saclarini sormustum , evde kendim actim demisti sasirmistim turuncu olmadimi dedim bana turunculugun sacla ne alakasi var demisti (sanirim portakal olarak anladi ing konusuyoduk

) yani onlarda bizden daha sansli sac konusunda .
(Bu arada cok konusuyorum forumu bos bos dolduruyorum napiyim icimden geliyor

)
2 hafta sonra tekrar burda olacagim arada yine begendigim sac olursa sorarim :) gorusmek uzere