Merhaba Thalia490
sac boyalariyla ilgili baya bilgin var gördügüm kadariyla banada yardimci olursan cok sevinirim..
röfle olan saclarimin diplerini en iyi dip boyasi küllü renk diye okudugum icin 9.1 e boyamistim hafif yesil olmustu ama bir yikamayla gecmis gibiydi..ama ben saclarimin röfleleri artik cok solgunlastigi icin biraz koyulastiriyim can gelsin dedim... ve sac boyalarinin noktadan sonra ki numaralari 0 in dogal bir renk oldugunu bildigim icin loreal excellence 7.0 ile 8.0 i karistirirsam en fazla orta kumral falan olurum diye düsünerekten karistirip boyadim..
ama saclarim malesef daha cok istedigimden koyu ve haki yesilimsi oldu hemde soguk bir renk oldu beni sert gösterdi: ( ben bugday tenliyim...simdi bende netten buldugum bir kürü uyguladim sacimda bekletiyorum ( domates salcasi ve domates suyu karistirdim ) sonuc ne olur bilmiyorum...
sari saclara bayiliyorum yaklasik 13 senedirde hep sari kullaniyorum...diplerini cogu zaman kendim yapiyordum.. hep 9.3 ile boyuyordum ve iyi oluyordu..dogal olsun diye bu kez yukarda belirttigim renklere boyadim..boyayi sürüp biraz zaman gectikten sora bakiyorum sac rengim hos gözüküyor ama daha sonra koyulasmaya basliyor saclarim bunuda anlamiyorum..acaba cok mu bekletiyorum yada istedigim renge yakin olunca aninda yikamam mi gerekir ?
istiyorumki artik saclarim kirilmadan ve yipranmadan kendi rengini biraz kirayim..hafif koyu sariya yada orta sariya falan cevireyim...
bir yorumunda okudum sanirim 4 kez üst üste acicimi oluyor bilmiyorum 110 numara ile falan boyuyomussun...bende böyle yapsam olurmu ki acaba?
istedigim gibi kuaföre gitmeden ve hic yanlis yapmadan saclarimi nasil istedigim gibi yapabilirm..artik dogal bi sekilde uzasinlar istiyorum..ana sac rengim koyu kahve bu arada..
suan elimde yine loreal excellence 8.34 var.. onu bi renkle karistirip mesela 9.3 ile karistirip boyasam istedigim rengi elde edebilirmiyim ?
biraz uzun oldu ama umarim cevap alabilirim yakin zamanda

simdiden cok tsk ederim