Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayanlar saçımı 2 gün önce syoss küllü kahve rengine boyadım fakat rengi beğenmedim hep açık renk kullandığım için acaba tekrar alıp kumrala boyasam saçım yıpranır mı?
bi kaç yıkama daha bekle o renk çok çabuk akıyor, daha sonra yine istediğin renge boyarsın. ben bakırken boyadım sonra beğenmedim 3-5 yıkama sonra yine bakr yaptım tam istediğim gibi oldu.
valla en az 15 gun bekle canım, hem boya aksın bıraz hemde sacın dınlensın yoksa ust uste boya sacını yakar , yazık olur.. ayrıca kutunun ustundekı renklere guvenme genelde koyu cıkıyor, o renkler boyasız saclara denenmıs halı, bızlerde boya olunca ton farkı oluyor..Bayanlar saçımı 2 gün önce syoss küllü kahve rengine boyadım fakat rengi beğenmedim hep açık renk kullandığım için acaba tekrar alıp kumrala boyasam saçım yıpranır mı?
Bayanlar saçımı 2 gün önce syoss küllü kahve rengine boyadım fakat rengi beğenmedim hep açık renk kullandığım için acaba tekrar alıp kumrala boyasam saçım yıpranır mı?
Kuaför yanar saçın dedi uçlarım röfle çünkü
Canım bir kaç yıkamadan sonra palettenin yoğun renk açıcılarını kullan ama kısa tut saçında..ondan sonra istediğin renge boya. Ben boya ve açma konusunda uzmanlaştım. Kuaför saçımı yakmıştı ve ondan sonra yemin ettim bir daha elletmedim saçımı. İki senedir kendim siyahtan, kızıla, açık kumraldan sarıya, şimdide kırmızıya döndüm. Bir gram yıpranma olmadı. + işlem arka arkaya yaptığım zamanlarda bile yanmadı saçım. Ama pallette diyorum başkada bişey demiyorum...
çok tşk ederim hiç kopma olmazmı saçlarım çok ince telli normalde
Aynen çok doğru bende paletteyle acıyorum hiçbişey olmuyor istediğim her rengi de elde ediyorum,açtıktan sonra bile yumusaşık kalıyor saçlar.Canım bir kaç yıkamadan sonra palettenin yoğun renk açıcılarını kullan ama kısa tut saçında..ondan sonra istediğin renge boya. Ben boya ve açma konusunda uzmanlaştım. Kuaför saçımı yakmıştı ve ondan sonra yemin ettim bir daha elletmedim saçımı. İki senedir kendim siyahtan, kızıla, açık kumraldan sarıya, şimdide kırmızıya döndüm. Bir gram yıpranma olmadı. + işlem arka arkaya yaptığım zamanlarda bile yanmadı saçım. Ama pallette diyorum başkada bişey demiyorum...
Açmak istediğin renge bağlı aslında ama en fazla 45 dk 1 saat ama bence sen acıcı kullanma akar sacındaki boya zemi acıksa mutlaka akıyor,ben sapsarı sacın uzerine gittim en koyu rengi yaptım yine açıldı aynısı oldu her yıkamada biraz daha acılıyor.ne kadar süre bekletiyorsunuz zarar vermemesi için