SAÇ BOYASI

yokne

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
103
14
Bayanlar saçımı 2 gün önce syoss küllü kahve rengine boyadım fakat rengi beğenmedim hep açık renk kullandığım için acaba tekrar alıp kumrala boyasam saçım yıpranır mı?o_O

Bayanlar saçımı 2 gün önce syoss küllü kahve rengine boyadım fakat rengi beğenmedim hep açık renk kullandığım için acaba tekrar alıp kumrala boyasam saçım yıpranır mı?o_O

bi kaç yıkama daha bekle o renk çok çabuk akıyor, daha sonra yine istediğin renge boyarsın. ben bakırken boyadım sonra beğenmedim 3-5 yıkama sonra yine bakr yaptım tam istediğim gibi oldu.

bi kaç yıkama daha bekle o renk çok çabuk akıyor, daha sonra yine istediğin renge boyarsın. ben bakırken boyadım sonra beğenmedim 3-5 yıkama sonra yine bakr yaptım tam istediğim gibi oldu.

bende akmasını umut ediyorum inşallah akar..

valla en az 15 gun bekle canım, hem boya aksın bıraz hemde sacın dınlensın yoksa ust uste boya sacını yakar , yazık olur.. ayrıca kutunun ustundekı renklere guvenme genelde koyu cıkıyor, o renkler boyasız saclara denenmıs halı, bızlerde boya olunca ton farkı oluyor..

Boya boyayı açmaz... Kahvenin üzerine kumral boyayip da kumral olması gibi bişey söz konusu değil. Ya uzayıp rengin akmasını bekleyeceksin ya da kuaförde boya akıtma ya da açma işlemi uygulatacaksın.

Canım bir kaç yıkamadan sonra palettenin yoğun renk açıcılarını kullan ama kısa tut saçında..ondan sonra istediğin renge boya. Ben boya ve açma konusunda uzmanlaştım. Kuaför saçımı yakmıştı ve ondan sonra yemin ettim bir daha elletmedim saçımı. İki senedir kendim siyahtan, kızıla, açık kumraldan sarıya, şimdide kırmızıya döndüm. Bir gram yıpranma olmadı. + işlem arka arkaya yaptığım zamanlarda bile yanmadı saçım. Ama pallette diyorum başkada bişey demiyorum...

Canım bir kaç yıkamadan sonra palettenin yoğun renk açıcılarını kullan ama kısa tut saçında..ondan sonra istediğin renge boya. Ben boya ve açma konusunda uzmanlaştım. Kuaför saçımı yakmıştı ve ondan sonra yemin ettim bir daha elletmedim saçımı. İki senedir kendim siyahtan, kızıla, açık kumraldan sarıya, şimdide kırmızıya döndüm. Bir gram yıpranma olmadı. + işlem arka arkaya yaptığım zamanlarda bile yanmadı saçım. Ama pallette diyorum başkada bişey demiyorum...

çok tşk ederim hiç kopma olmazmı saçlarım çok ince telli normalde

Aynen çok doğru bende paletteyle acıyorum hiçbişey olmuyor istediğim her rengi de elde ediyorum,açtıktan sonra bile yumusaşık kalıyor saçlar.

ne kadar süre bekletiyorsunuz zarar vermemesi için
Açmak istediğin renge bağlı aslında ama en fazla 45 dk 1 saat ama bence sen acıcı kullanma akar sacındaki boya zemi acıksa mutlaka akıyor,ben sapsarı sacın uzerine gittim en koyu rengi yaptım yine açıldı aynısı oldu her yıkamada biraz daha acılıyor.

saçımı erken yaşta boyatanlardanım, ama çok pişman olduğum doğrudur. yıllar geçtikçe de beyazlarım teker teker baş gösterince erken yaşta saç boyamanın ne gereksiz bir şey olduğunu anladım. artık saç boyamaktan bıktım ve 3 ay önce bir ürün keşfettim, inanılmaz bişey gerçekten. keratherapy Perfect Match ürünün adı ve saçlarıma sıkıyorum. 2 dakikada yeni boyanmış gibi saçlara kavuşuyorum. Dipten gelen beyazlar için ve saçını benm gibi sık boyatmak istemeyenler için müthiş. yani bir nevi sprey boya aslında. yağmurda filan akmıyor şampuan kullanmadan saçtan çıkmıyor. bir de en güzel özelliği leke yapmıyor. 5 rengi mevcut ben koyu kahveyi kullanıyorum. çok memnunum. ürünü merak ederseniz işte fotosu

Eklentiler

• 000.jpg
    000.jpg
    243,3 KB · Görüntüleme: 31
X