Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Çıkaran 7 İlaç

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

.ebru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
209
93
Saçlarınızın çıkması için kozmetiklerden yararlanmak ister misiniz, işte saç çıkaran 7 ilaç
Saç Çıkartan İlaçlar – Medobiotin Biotin Saç Çıkaran Tablet Medobiotin bir H vitamini türüdür. Saçlara ve tırnaklara faydalı olan H vitamini; saç derisini uyararak yeni saç oluşumu sağlar. Günde 1 adet alınması önerilir. Yemekten önce ve bol suyla içilmelidir. –
SAÇ ÇIKARAN İLAÇLAR Saç çıkaran ilaçlar genellikle sprey halde ve vitaminlerden destek alınarak üretilen ilaçlardır. En fazla 3 ay kullanım sonunda dökülen saçlarınızın yerine yenileri gelmeye başlar. En iyi ve en etkili saç çıkaran ilaçların bir listesini aşağıda bulabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken İlaçların perspektifinde yazan bilgilere yani kullanım koşullarına harfiyen uymaktır. S Minoxidil İlaç Minoxidil saç dökülmeleriyle birlikte oluşan minik tüyleri tekrar kıl kökü haline getirir. Saç çıkarmaya etkisinin yanında dökülmelerinde önüne geçer. İlaç 4 ay süre ile kullanıldığında etkileri kalıcı hale gelir. Minoxidil sprey şekilde saç köklerine uygulanır ve 40 dakika sonra durulanır. Bazı zamanlarda isteğe göre en fazla 4 saat bekletilebilir. Yan etkileri bırakınca ortaya çıkar. Bu nedenle yan etkileri önceden araştırılmalıdır. – Rogaine Sprey Rogaine sprey kullanıcılarının üzerinde olumlu sonuçlar ortaya çıkarmış bir ilaçtır. %98 oranında yakaladığı başarı ile saç çıkarma konusunda üstün özellikleri bulunur. Özelliklede erkek tipi saç dökülmelerinde tepe bölgesindeki saçsız bölgede saç çıkarma başarısı ile bilinmektedir. İçerisinde %5 Minoxidil HCL bulunur. Kullanımı esnasında saç dipleriniz kaşınabilir ve kepek oluşumu görülebilir. İlacı masaj yaparak sürün ve sürmeden önce saç derinizin temiz olmasına özen gösterin. Yaklaşık olarak 4 saat sonra yıkayabilirsiniz. – Follium Saç Çıkartıcı Sprey Follium tamamen bitkisel içerikli bir spreydir. DHT hormonunun saçları dökmesini engeller ve yeni saç kökleri çıkarır. Saç derisinin nefes almasını ve yeni tüy oluşumlarını sağlar. Sprey saç derisine sıkılır ve günde 5 kere kullanılabilir. 3 ay kullanım sonucunda sonuçları pozitif yönde almış olacaksınız. – Nanoksin Saç Çıkartıcı Sprey İçerisinde E vitamini, çinko, biotin, aminoasitler ve bitki özleri bulunur. Bitki özleri sayesinde her saç tipine uyumlu bir spreydir. Saç diplerinde kan akış hızını artırarak yeni saç köklerinin canlanmasını sağlar. Beslenen saç kökleri ufak tüyleri kıl formuna çevirir. Günde 2 kere olmak üzere sabah ve akşam kullanılır. – Haır Growth Factor Sprey Hgf sprey Dht hormonunun çalışmasını önler. Dht çalışmayı durdurduğunda saç dökülmeniz azalır. Saç köklerinin beslenmesi için Hgf sprey sıkılması yeterlidir. İçerisinde herbal ürünler yer alır. Hgf spreyi kullanmaya başladıktan sonra saçlar 1 ay süreyle dökülür. Kıl kökleri zayıflamış saçların dökülmesini sağlar. Yeni saçların daha sağlıklı çıkması için dökülme olması şarttır. İlk 3 ay içinde yeni saçlar çıkar ve kıl kökleri sağlamlaşır. 45 kere püskürtüp parmaklarınızla saç derinize dağıtarak kullanın. Günde 2 kere kullanımı uygundur. – Procsın Saç Çıkarıcı Sprey Saç köklerinde biriken Dht hormonunu önleyerek kan dolaşımını hızlandırır. İçinde var olan vitaminler sayesinde yeni çıkan saçların kalın telli ve sağlıklı olmasını sağlar. Günde 2 kere kullanılır. Saç dökülmesinin daha yoğun yaşandığı bölgelere uygulamalısınız.

2. hamilelikten sonra saçlarımın on kısmında ciddi şekilde açıklık olustu. 2. hamileliğinde tiroitlerimin calışmadığını öğrendim .tiroid hastalığının olumsuz etkilerinden biride saç dökülmesi ama endokrin doktorum bendeki dökülmenin bununla ilgisi olmadığnı söyledi. cildiyeye gittim 5 iğne 5 kutu takviye ilaç takviyesi verdi.ama bana kilo aldırmaktan başka bir işe yaramadı.saçlarımdaki açılma gün geçtikçe ilerliyo ve ben çok üzülüyorum. kuaförüm minoxil sprey önermişti yaklaşık 4 aydır kullanıyorum düzenli bir şekilde hiçbir gelişme yok ...galiba bu gidişle kel kalıcam. bana tavsiyede bullunacak arkadaşlar var mı? daha ne yapabilirim bilemiyorum...