Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç çıkartmak için bir şey sormak istiyorum

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ela gozlum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2012
246
47
kızlar kuzenimin saçları cok cansız ve sertti doktoru bu kürü vermiş ona ve o da eczanede hazırlatmış 400 cc badem yagi, 1 bepanthene ampul, 1 evigen ampul ve 1 bemiks ampul kür bundan oluşuyor, birkaç gün önce kuzenimle görüştüğümde saçlarının ne kadar canlı ve yumuşak oldugunu farkettim saç da çıkarıyormuş zamanla, ben geçen sene hormon testi yaptırdım ama doktorum çok pahalı bir şampuan yazmıştı internetten baktığımda da olumlu bir sonuç alamamış kullananlar. benim saç tipim de kuru ve mat şampuanım da blendax ondan memnunm ama sadece canlandırmak ve saç çıkarmak istiyorum çünkü saçlarımın ön kısmı seyrek biraz bu da moralimi bozuyor açıkçası. ben şimdi eczaneye bu kürü danışsam bana da hazırlar mı aynısından kullanan var mı ?

evet hazırlarlar yada kendin alıp evde hazırlayabilirsin ben eczaneden alıp kendim evde hazırlıyodum 5 aya yakın kullandım gercekten scları cok parlak ve saglıklı yapıyor

evet hazırlarlar yada kendin alıp evde hazırlayabilirsin ben eczaneden alıp kendim evde hazırlıyodum 5 aya yakın kullandım gercekten scları cok parlak ve saglıklı yapıyor
anladım faydası olduysa ne güzel sevindim ben de iyi geldiğine. peki ömür boyu mu kullanmak gerekiyor yoksa faydasını tamamen gösterince mi bırakılıyor mesela sen 5 ay kullanmışsın sonuçta herkeste aynı etkiyi vermeyebilir degil mi belki 1 sene veya 2 sene kullanmak gerekebilir. peki kaşlarında da kullandın mı hiç iyi gelir mi? sonuçta kaş da vitaminsiz kalınca dökülüyor kaşlarım da seyrek saçım gibi

kaslarımla hiç denemedim canım ama aekadasım sadece badem yagı sürüyodu cok faydasını gördü baya cıkmıstı kasları. eczaneden yaptırdıgın kürüde bence bi basla kullanmaya ben hafta bir yapıyodum 5 ay kadar böyle yaptım dökülmem azaldı sonra bıraktım şimdi haftada 1 2 kez karanfil kürü uyguluyorum oda dökülmeyi engelliyo gercekten

kaslarımla hiç denemedim canım ama aekadasım sadece badem yagı sürüyodu cok faydasını gördü baya cıkmıstı kasları. eczaneden yaptırdıgın kürüde bence bi basla kullanmaya ben hafta bir yapıyodum 5 ay kadar böyle yaptım dökülmem azaldı sonra bıraktım şimdi haftada 1 2 kez karanfil kürü uyguluyorum oda dökülmeyi engelliyo gercekten
onu ben de yaptım gecen sene kaş serumu kullandım dermosoft'un o çok iyi geldi ama oyle aşırı bi dökülmem yok çok şükür normalleşti ama gür değil kalın seviyorum ben. yani saç yıkama sıklığına göre kullanmışsın sanırım kuzenim de öyle yapıyordu o hergün yıkıyor her gün de yağı kullanıyor karanfil kürünü de kullandım ama hazırlaması uğraştırdı beni ve çok çabuk kirlendirdi o da iyi geldi ama yağ olayı daha rahat sanki

karanfili herdefasında yeniden yapmıyorum ben meselea 1 kgluk hazırlıyorum 1 hafta kullanıyordum. sürekli dısarı cıkınca tabiki yıkamak gerekiyor cünkü sacı yaglı gösteriyor

kızlar kuzenimin saçları cok cansız ve sertti doktoru bu kürü vermiş ona ve o da eczanede hazırlatmış 400 cc badem yagi, 1 bepanthene ampul, 1 evigen ampul ve 1 bemiks ampul kür bundan oluşuyor, birkaç gün önce kuzenimle görüştüğümde saçlarının ne kadar canlı ve yumuşak oldugunu farkettim saç da çıkarıyormuş zamanla, ben geçen sene hormon testi yaptırdım ama doktorum çok pahalı bir şampuan yazmıştı internetten baktığımda da olumlu bir sonuç alamamış kullananlar. benim saç tipim de kuru ve mat şampuanım da blendax ondan memnunm ama sadece canlandırmak ve saç çıkarmak istiyorum çünkü saçlarımın ön kısmı seyrek biraz bu da moralimi bozuyor açıkçası. ben şimdi eczaneye bu kürü danışsam bana da hazırlar mı aynısından kullanan var mı ?
bu karısım cok yararlı

kızlar bugün eczaneye gittim ve aldım hepsini ama eczacı kendiniz hazırlayacaksınız dedi badem yağını da 25 gr olanından verdi bemiks bepanthene ve evin'i içine koy saçına sür dedi ama nasıl yapacağım 25 gr badem yağı yeterli olur mu ve her birinden birer ampul kıracağımı söyledi tek seferlik mi oluyor yoksa bikaç kullanım için mi olur?

ayrıca eczacı böyle şeylere nasıl inanıyorsunuz hayret ettim doğrusu dedi halk arasında olan bir kullanımmış doktorlara da şaşıyorum onlar da hastalarına yazıyorlar dedi biz zor durumda kalıyoruz dedi ama işe yarıyor mu yarıyor ona bakmak lazım :)

bu kür şampuana da katılıp kullanılabiliyor mu yağ çok uğraştırdı şampuana nasıl kullanılıyo her bir ampulden birer tane şampuana kırarak mı kullanılıyor ve kaç dk bekletiliyor bilen var mı?

X